radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Τετάρτη, Ιουνίου 22, 2005
DURAN DURAN POWER!!!
Η μεγάλη ώρα πλησιάζει...ο Simon Le Bon και μια από τις διασημότερες συμμορίες στην ιστορία της Pop,οι Duran Duran, θα βρεθούν σε λίγες ώρες στη σκηνή για να προκαλέσουν ντελίριο στους ορκισμένους οπαδούς τους. Την Πέμπτη 23 Ιουνίου οι Duran Duran θα παίξουν για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό τους.
Οι Duran ξεκίνησαν την καριέρα τους στο Birmingham της Αγγλίας στα τέλη της δεκαετίας του ’70 και προκάλεσαν την παγκόσμια προσοχή με το πρώτο κιόλας single τους "Planet Earth"(Φλεβάρης 1981), παντρεύοντας τον ηλεκτρονικό ήχο με το μετά punk στοιχείο της εποχής. Με την κυκλοφορία του δεύτερου album τους "Rio" αναδείχθηκαν σε mega stars και προκάλεσαν μεγάλη υστερία στους οπαδούς τους με τα πρωτοποριακά video-clips και τον προσωπικό ήχο τους. Στα επόμενα δύο χρόνια (83-84), η επιτυχία τους ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, κερδίζοντας αμέτρητους νέους φίλους αλλά και πολλούς εχθρούς, που τους χτυπούσαν με την πρώτη ευκαιρία. Το 1985 έγραψαν το soundtrack για την ταινία του James Bond "A view to a kill", το μοναδικό τραγούδι ως και σήμερα που έφτασε στο νούμερο 1 των charts της Αμερικής.
Η επόμενη όμως χρονιά ήταν καταστροφική για το group. Ο Andy Taylor εγκατέλειψε το συγκρότημα για να κάνει σόλο καριέρα και ο Roger Taylor αποσύρθηκε με τη γυναίκα του σε μια φάρμα της αγγλικής επαρχίας, κουρασμένος από την Duranmania των προηγούμενων χρόνων. Οι Duran, ως τρίο πια, επιστρέφουν με το LP "Notorious", του οποίου το ομώνυμο single σημειώνει τεράστια επιτυχία, όμως το album δεν πουλάει όπως τα προηγούμενα. Μετά από δύο ημι-πετυχημένα album, (1988-Big thing, 1990-Liberty), το group επιστρέφει το 1993 με ένα δίσκο έκπληξη που τους ξαναφέρνει στην επικαιρότητα. Το 1997, το ιδρυτικό μέλος John Taylor εγκαταλείπει κι αυτός το συγκρότημα μα ξαφνικά το 2001(προς τέρψιν των οπαδών τους) επανασυνδέονται με την αρχική τους σύνθεση.
Οι Duran Duran περιοδεύουν με αφορμή το τελευταίο τους album "Astronaut", πραγματοποιώντας sell out συναυλίες σε όλο τον κόσμο. Η τουρνέ τους ξεκίνησε το Φλεβάρη στις HΠΑ και θα τελειώσει στο τέλος της χρονιάς στην Αυστραλία. Στην περσινή «έκτακτη» τουρνέ τους γέμισαν 5 φορές το Wembley Arena ενώ για τη συναυλία τους στο Τόκιο πουλήθηκαν 13.500 εισιτήρια μέσα σε μισή ώρα. Οι Duran Duran θα εμφανιστούν στην Αθήνα με την αρχική τους σύνθεση (John, Andy και Roger Taylor, Simon Le Bon ,Nick Rhodes).
posted by Panos @ 00:58  
Συναυλία για τον Γρηγόρη Μπιθικώτση στο Περιστέρι
Συναυλία αφοερωμένη στον Γρηγόρη Μπιθικώτση διοργανώνει σήμερα Τετάρτη 22 Ιουνίου, στις 20.30, ο δήμος Περιστερίου, στο θέατρο Φοίνικα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "ελάτε να δούμε το φεγγάρι από ψηλά".

Τα τραγούδια του μεγάλου λαϊκού καλλιτέχνη θα ερμηνεύσει ο γιός του Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η Μελίνα Ασλανίδου, ενώ θα συμμετάσχουν οι Γιάννα Κοτοπούλη και Δημήτρης Κατοίκος. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
posted by Panos @ 00:55  
Δευτέρα, Ιουνίου 20, 2005
ΚΑΙ ΕΓΩ ΡΩΤΩ: ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ; ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ!
Η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ...
Το νησί που τραγούδησαν οι ποιητές. Μια ιστορία που κρατά περισσότερο από τέσσερεις χιλιάδες χρόνια. Και ο βράχος που ακόμα ορθώνεται το ίδιο δυνατός μέσα στο πέλαγος, κρατάει καλά φυλαγμένα τα μυστικά της Ατλαντίδας..!

Η ποίηση της αυγής, η πρωινή δροσιά, ο εκτυφλωτικός μεσημεριανός ήλιος, τα χρώματα του δειλινού, η ομίχλη του λυκόφωτος, ο ρομαντισμός του γεμάτου φεγγαριού που καθρεφτίζεται στην καλντέρα, εδώ αποκτούν βαθύτερο νόημα και μεγαλύτερη επίδραση στη φαντασία.
Η Σαντορίνη είναι μοναδική. Είναι ένα από τα λίγα μέρη στον κόσμο στα οποία έχεις την αίσθηση πως είσαι σκλάβος στη φύση. Για να το συλλάβει αυτό κανείς όμως, θα πρέπει να σκεφτεί ότι κάποτε στις Κυκλάδες δεν υπήρχε αυτό το νησί και γεννήθηκε από την έκρηξη ενός ηφαιστείου.
Καθώς πλησιάζεις στο νησί με το καράβι, τα χάνεις. Άσπρα σπίτια, γερμένα και κολλημένα το ένα πάνω στο άλλο, ψηλά πάνω στο βράχο 350 μέτρων, μοιάζουν με φωτεινό στέμμα πάνω σε κεφάλι κόρης με κοκκινόμαυρα μαλλιά. Γιατί τέτοια είναι τα χρώματα του βράχου, σ αυτή τη γη την πλανεύτρα, που βουτάει σε μια θάλασσα βαθιά, μπλε σκούρα, μυστηριακή, ανεξιχνίαστη.
Στρώματα κόκκινου, βυσσινί και μαύρου εδάφους έχουν σχηματιστεί από εκρήξεις του ηφαιστείου και έχουν δημιουργήσει ένα προστατευτικό και συγχρόνως απειλητικό περιβάλλον. Από την άλλη μεριά το έδαφος του νησιού είναι ένα είδος συμπαγούς άσπρης άμμου. Αποτελείται από χώμα και στάχτη και έχει την ευκολία να σκάβεται εύκολα. Από μακριά μοιάζει με χιονισμένο βουνό καθώς μικρά άσπρα σπιτάκια ξεπροβάλλουν γύρω από το φρύδι του απόκρημνου βράχου, σχηματίζοντας τέσσερα μικρά χωριά: την Οία, τα Φηρά, τον Πύργο και το Ακρωτήρι.
Το υπόλοιπο νησί δεν φαίνεται από την θάλασσα και το μάτι μαγνητίζεται από τις χρωματιστές λωρίδες της λάβας στους βράχους, από το βαθύ κόκκινο μέχρι το κεραμιδί και από το γκρί μέχρι το μαύρο.. Τα σπιτάκια της Σαντορίνης, μοναδικά γιά την αρχιτεκτονική τους με τους θόλους τους, τις καμάρες τους, τα πολλά μικρά παραθυράκια που βλέπουν σε αυλές κοινές με το διπλανό σπίτι, είναι γνωστά σε όλο τον κόσμο για τη γραφικότητά τους. Ασπρα χωριουδάκια χτισμένα σε σταχτιές πλαγιές, μαύρη άμμος σε ατέλειωτες παραλίες και το εντυπωσιακό ηφαίστειο, να δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα.
Το μπλε του ουρανού ενώνεται με το μπλε της θάλασσας. Κι ανάμεσα τους μια συμπαγής δόμηση, με τα υπόσκαφα, που είναι σπίτια λαξεμένα μέσα στη γη.
Τα τελευταία χρόνια μια καινούργια εποχή αρχίζει για το νησί δεμένη όμως με τις ρίζες του παρελθόντος. Τον χαρακτήρα αυτής της καινούργιας εικόνας τον έδωσε ο τουρισμός. Αρχικά κάποιοι ξένοι άρχιζαν να αγοράζουν ερείπια να τα αναστηλώνουν και να φροντίζουν την αρχιτεκτονική. Στο τέλος είδαν και οι ίδιοι οι έλληνες ότι τα νησί θα τους φέρει οικονομική δύναμη και άρχισαν να το αξιοποιούν. Στο γκρίζο φόντο των ερειπίων εμφανίσθηκαν κάποια αναστηλωμένα σπίτια που στη συνέχεια πολλαπλασιάστηκαν.
Σήμερα η κύρια ασχολία των Σαντορινιών είναι ο τουρισμός .
Η γοητεία του τοπίου, η ιδιομορφία του φυσικού περιβάλλοντος, η εντυπωσιακή αρχιτεκτονική, καθώς και τα αξιόλογα μνημεία της συγκεντρώνουν, ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες, πολύ μεγάλο αριθμό επισκεπτών, στον οποίο μόλις ανταποκρίνεται η πολύ καλή τουριστική υποδομή του νησιού. Μία αγέρωχη φύση, εκπληκτική, γαλήνια αλλά και ανήσυχη, άνυδρη αλλά γόνιμη, μερικές φορές σκληρή, παρούσα σε κάθε τομέα της καθημερινής ζωής. Ο ρυθμός της ώρας εδώ δεν υπαγορεύεται από το ωράριο ή από τους δείκτες του ρολογιού, αλλά από φυσικά γεγονότα που σε ακολουθούν από το πρωινό ξύπνημα μέχρι την ώρα που πας για ύπνο.
Οταν κρεμιέσαι πάνω από τη θάλασσα, ταλαντεύεσαι στο χάος και ανακαλύπτεις κομμάτια της ψυχής σου. Απέναντι το ηφαίστειο σου υπογραμμίζει το αναπόφευκτο...
posted by Panos @ 19:16  

diakopes Posted by Hello
posted by Panos @ 19:15  
Συναυλίες για την Αφρική, χωρίς Αφρικανούς...
"Δεν πρόκειται για ελεημοσύνη, αλλά για πολιτική δικαιοσύνη". Ετσι εξηγεί ο Μπομπ Γκέλντοφ, ο πρώην τραγουδιστής των Boomtown Ruts, τους σκοπούς της διοργάνωσης του Live 8.
Οπως είναι γνωστό, οι ηγέτες των πιο ισχυρών και πλούσιων χωρών του κόσμου, η περιβόητη ομάδα των G8, συγκεντρώνονται στο Γκλίνιγκλς της Σκωτίας, από τις 6 έως τις 8 Ιουλίου, για να σχεδιάσουν το μέλλον της παγκόσμιας οικονομίας.

Ο Γκέλντοφ μαζί με τον Μπόνο και τον Μιντζ Ουρ των Ultravox διοργανώνουν μια σειρά από συναυλίες στο Λονδίνο, το Παρίσι, τη Ρώμη, το Βερολίνο και τη Φιλαδέλφεια, στις 2 Ιουλίου. Εκεί, καλλιτέχνες από τη σύγχρονη μουσική σκηνή θα δώσουν το "παρών" ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για τα παιδιά της Αφρικής και παράλληλα να δοθεί ένα μήνυμα προς τους ισχυρούς του πλανήτη ώστε να διαγράψουν τα χρέη των χωρών της "μαύρης ηπείρου" στην Παγκόσμια Τράπεζα.
Το σύνθημα των διοργανωτών είναι απλό: "Δεν θέλουμε τα χρήματά σου, θέλουμε εσένα". Γι' αυτό και το Live 8 θα κορυφωθεί με μια συναυλία με τίτλο "Ο μακρύς δρόμος προς τη Δικαιοσύνη", στο Εδιμβούργο, στις 6 Ιουλίου, τη μέρα έναρξης εργασιών των G8.
Ο Ελτον Τζον κάνει λόγο για συμμετοχή της αφρόκρεμας των καλλιτεχνών. Και δεν έχει άδικο. Τα, πάνω από εκατό, ονόματα είναι ιδιαίτερα δημοφιλή, όπως π.χ. οι αστέρες της ποπ Coldplay, Μαντόνα και Ρόμπι Γουίλιαμς, οι ράπερς 50 Cent και Σνουπ Ντογκ, οι βετεράνοι Στίβι Γουόντερ και Πολ Μακ Κάρτνεϊ.
Μόνο που και οι επικρίσεις προς τον Γκέλντοφ είναι πολλές και μάλιστα πέρα από τις συνήθεις, ότι δηλαδή ο Γκέλντοφ είναι ένας αποτυχημένος μουσικός που βρίσκει λόγο ύπαρξης μέσα από τη φιλανθρωπία. Ή ότι το πρόβλημα του λιμού στην Αφρική, όπου κάθε μέρα πεθαίνουν τριάντα χιλιάδες παιδιά, είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο και δεν λύνεται από μουσικούς που προωθούν την εικόνα τους. Αυτή τη φορά υπάρχει και μια βαριά κατηγορία.
Πρώτος τη διατύπωσε ο Ντέιμον Αλμπαρν, τραγουδιστής των Blur και ακτιβιστής, που ρώτησε απλά γιατί δεν υπάρχουν Αφρικανοί καλλιτέχνες στη λίστα. "Αφού μιλάμε για την Αφρική, πού είναι οι μουσικοί της;", αναρωτήθηκε. Και πραγματικά μόνο ο Σενεγαλέζος Γιούσου Ν' Ντουρ συμμετέχει στις συναυλίες του Παρισιού και του Λονδίνου.
Αμέσως μετά και ο φημισμένος Μπαάμπα Μαλ επιτέθηκε στους διοργανωτές υποστηρίζοντας ότι πατρονάρουν μια εκδήλωση αλληλεγγύης. "Αν δεν συμμετέχουν Αφρικανοί καλλιτέχνες, πώς θα μεταφέρουν το μήνυμα στη χώρα τους που υποτίθεται ότι θα δεχθεί τη βοήθεια;". Ενώ ο Πάτρικ Αουγκούστους τόνισε ειρωνικά ότι "ο μεγάλος λευκός έρχεται ξανά να μας σώσει, όπως είκοσι χρόνια πριν (σ.σ. στις συναυλίες Live Aid του '85), όταν οι μόνοι Αφρικανοί ήταν όσοι έκαναν δεύτερες φωνές στον Στινγκ".
Το τραγικό όμως είναι ότι οι εκπρόσωποι του Live 8 απάντησαν με ιδιαίτερη θρασύτητα. Υποστήριξαν ότι το Live 8 δεν είναι το WOMAD για να καλέσουν μουσικούς από τον Τρίτο Κόσμο κι ότι οι καλλιτέχνες επιλέχτηκαν με βάση τη δημοτικότητά τους και τις πωλήσεις των άλμπουμ! Αρα οι Αφρικανοί ήταν εξ ορισμού εκτός σκηνής. Δικαίωσαν έτσι τον Αλμπαρν που είχε προφητεύσει ότι "τελικά οι μόνοι κερδισμένοι θα είναι οι δισκογραφικές εταιρείες που θα προωθήσουν δωρεάν το προϊόν τους και μάλιστα με το προσωπείο του αλτρουισμού".
Πηγή: Ελευθεροτυπία
posted by Panos @ 19:05  
''Συναυλιακή'' επανένωση για τους Pink Floyd!
Τριάντα χρόνια μετά την κυκλοφορία του "Wish You Were Here" και αφού φάνηκε να παραμερίζουν τις όποιες διαφορές προέκυψαν το τελευταίο διάστημα, οι Pink Floyd θα βρεθούν ξανά επί σκηνής στο Hyde Park του Λονδίνου. Το event θα λάβει χώρα στις 2 Ιουλίου και αποτελεί μέρος των συναυλιών Live 8.
Οι Roger Waters, Dave Gilmour, Nick Mason και Rick Wright θα κάνουν την πρώτη τους από κοινού εμφάνιση τα τελευταία 20 χρόνια, σύμφωνα με το BBC. Δυστυχώς εισιτήρια θα διατεθούν μόνο στην Αγγλία, και αυτά μέσω κλήρωσης.
Είναι ακόμα νωρίς να γνωρίζουμε εάν η συνεύρεση των τεσσάρων αυτών μουσικών θα οδηγήσει κάπου, ας μην παραλείψουμε όμως τις δηλώσεις του Waters πριν από 3 χρόνια, που ήθελαν το ενδεχόμενο για "κανονική" επανένωση του group πολύ πιθανό.
posted by Panos @ 19:03  
29 Ιουνίου - Live στο Λυκαβηττό: Magic de Spell!
Ένα τέταρτο του αιώνα συμπληρώνει το θρυλικό ροκ συγκρότημα και γιορτάζει την Ελληνική Ροκ μουσική με μια μεγάλη συναυλία στο θέατρο Λυκαβηττού. Οι Magic de Spell δεν είναι απλά μια παρέα- φίλων που το όνομά τους έγινε ταυτόσημο με την ιστορία του rock στην χώρα μας. Είναι ένα συγκρότημα με συνέπεια στην μουσική τους, με έρωτα για την ελληνική γλώσσα και τον αληθινό στίχο που ξεσηκώνει, προβληματίζει, θυμώνει, αλλά και μαλακώνει, ικανοποιεί, σε κάνει να χαμογελάς.
Είκοσι πέντε χρόνια μετά οι Magic de Spell μένουν πιστοί στον ήχο που τους χαρακτηρίζει τόσα χρόνια ενώ ταυτόχρονα εισάγουν στιχουργικές και μουσικές καινοτομίες αλλά και αναπάντεχες συνεργασίες και συμμετοχές που τους τοποθετούν στην πρωτοπορία της ροκ, και όχι μόνο της ελληνικής, και αποδεικνύει ότι είναι ακόμα όσο δυναμικοί και όσο σύγχρονοι υπήρξαν πάντα. Με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του νέου τους δίσκου «Ο Τελευταίος Επιζών» από την ΕΛΞΙΣart, έναν δίσκο που παραμένει σταθερός στο γνώριμο στυλ των Magic de Spell αλλά που ξεκάθαρα δείχνει την μουσική ωριμότητα και εξέλιξη τους, το μεγάλο ροκ συγκρότημα γιορτάζει τα 25 του χρόνια σε μια συναυλία – γιορτή στο θέατρο του Λυκαβηττού, την Τετάρτη 29 Ιουνίου.
Μαζί τους θα είναι οι φίλοι και συνεργάτες τους στην τελευταία δισκογραφική τους δουλειά: ο Στέφανος Κορκολής, ο Πέτρος Κούρτης, ο Αρμένιος Tigran Sargsian, ο D.J. RoMYLoS, η Λένα Αλκαίου και το σύνολο εγχόρδων ΗΧΩ. Εκτός από τη νέα τους δουλειά, οι Magic de Spell θα μας ταξιδέψουν σε παλιούς αγαπημένους τους ρυθμούς, όπως τις «ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ SARAJEVO», τον «ΜΑΘΗΤΗ» , το «ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ», το «ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ (BABESA)», αλλά και σε αγαπημένα ροκ τραγούδια, με τον δικό τους, ξεχωριστό «ροκ» τρόπο. Μην το χάσετε!
posted by Panos @ 18:53  
"My Number One" στο Eurovision Top 14!
Η ψηφοφορία για τα καλύτερα τραγούδια των 50 χρόνων της Eurovision ολοκληρώθηκε και ανάμεσα στο τελικό Top 14 βρίσκεται και το "My Number One" της Έλενας Παπαρίζου!
Από τις 20 Μαϊου μέχρι τις 12 Ιουνίου, οι Eurovision fans ψήφιζαν τα αγαπημένα τους τραγούδια από τα 50 χρόνια του Διαγωνισμού, μέσα από μια λίστα που περιελάμβανε όλα τα τραγούδια που έχουν συμμετάσχει από το 1956 μέχρι το 2005 αλλά και από μια ειδική λίστα με 101 επιλεγμένα τραγούδια, χωρισμένα σε πέντε κατηγορίες (ανα δεκαετία).
Στην τελευταία, μάλιστα, περιλαμβάνονταν και τα "Μόνο Η Αγάπη" της Αννας Βίσση, "Die For You" των Antique και το "My Number One" της Έλενας Παπαρίζου, το οποίο κατάφερε να μπει και στην τελική λίστα!
Η τελική λίστα με τα καλύτερα Eurovision songs περιλαμβάνει 14 τραγούδια, εκ των οποίων τα δέκα είναι αυτά που ψήφισαν περισσότερο οι επισκέπτες του επίσημου site του Διαγωνισμού, Eurovision.tv, ενώ τα υπόλοιπα τέσσερα επιλέχθηκαν από ειδική επιτροπή (δεν διευκρινίζεται ποια είναι αυτά).
Τα 14 τραγούδια είναι τα εξής (με χρονολογική σειρά):
-"Nel Blu Di Pinto Di Blu (Volare)"
- Domenico Modugno, Ιταλία, 1956
-"Poupée de cire poupée de son"
- France Gall, Λουξεμβούργο, 1965
-"Congratulations"
- Cliff Richard, Ηνωμένο Βασίλειο, 1968
-"Eres Tu" - Mocedades, Ισπανία, 1973
-"Waterloo" - Abba, Σουηδία, 1974
-"Save Your Kisses For Me" - Brotherhood Of Man, Ηνωμένο Βασίλειο, 1976
-"What's Another Year"
- Johny Logan, Ιρλανδία, 1980
-"Ein bißchen Frieden" - Nicole, Γερμανία, 1982
-"Hold Me Now" - Johny Logan, Ιρλανδία, 1987
-"Ne partez pas sans moi" - Celine Dion, Ελβετία, 1988
-"Diva" - Dana International, Ισραήλ, 1998
-"Fly On The Wings Of Love"
- Olsen Brothers, Δανία, 2000
-"Everyway That I Can" - Sertab, Τουρκία, 2003
-"My Number One", Έλενα Παπαρίζου, Ελλάδα, 2005

Στις 22 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί, στην Κοπεγχάγη, ένα επετειακό show, με τίτλο "Congratulations", κατά το οποίο οι ερμηνευτές των παραπάνω τραγουδιών θα τραγουδήσουν (playback, σύμφωνα με τους κανονισμούς) και οι τηλεθεατές, από τις 25 χώρες που θα παρακολουθήσουν live το event, θα αποφασίσουν μέσω televoting το καλύτερο Eurovision song ever!
Φαβορί για την πρωτιά θεωρούνται δύο από τα πιο χαρακτηριστικά Eurovision-ίστικα τραγούδια, το "Volare" και το "Waterloo".
H συμμετοχή της Έλενας στο επετειακό show, πάντως, είναι ιδιαίτερα σημαντική για την πορεία της στο εξωτερικό, ενώ, δεν αποκλείεται να την δούμε να φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της τελικής ψηφοφορίας.
posted by Panos @ 18:50  
Το νέο album του Γιάννη Πλούταρχου!
Άυριο Τρίτη, 21 Ιουνίου, καταφθάνει στα δισκοπωλεία το ολοκαίνουργιο album του Γιάννη Πλούταρχου, "Όλα Σε Σένα Τα Βρήκα".
Μετά τα "Μόνο Εσύ", "Υπήρχαν Όρκοι", "Μικρές Φωτογραφίες" και "Πάει Λίγος Καιρός" και ενώ έχει δύο χρόνια να κυκλοφορήσει νέο υλικό, ο Γιάννης Πλούταρχος επιστρέφει δυναμικά στη μουσική επικαιρότητα, με το πέμπτο album της καριέρας του.
Το "Όλα Σε Σένα Τα Βρήκα" περιλαμβάνει 14 καινούργια τραγούδια, ενώ πρώτο single είναι το "Γιατί Έχεις Φύγει", που έχει γράψει ο ίδιος ο Γιάννης Πλούταρχος και έχει ήδη σημειώσει ραδιοφωνική επιτυχία (έπαιξε σε πρώτη μετάδοση στο Love Radio 97.5).
Ο Αντώνης Βαρδής υπογράφει τρία τραγούδια ("Θα Τα Σπάσω Όλα", "Δεν Υπάρχω Πια" και "Θα Σε Ξεχάσω"), ενώ ο Αλέξης Σέρκος, δημιουργός του τεράστιου hit "Αχ Κορίτσι Μου", έχει γράψει πέντε τραγούδια. Στο album συμμετέχουν με τις δημιουργίες τους και οι Κυριάκος Παπαδόπουλος, Βασίλης Γιαννόπουλος, Βαγγέλης Βασιλείου, Νίκος Τερζής, Γιώργος Παυριανός και πολλοί άλλοι.
posted by Panos @ 18:47  
Παρασκευή, Ιουνίου 17, 2005

Στα χρώματα της Ελλάδας!
posted by Panos @ 16:28  


Το ποδόσφαιρο δεν είναι το σπορ που αποδίδει απόλυτη δικαιοσύνη. Συμβαίνει πολλές φορές. Σπανίζει όταν παίζει η Βραζιλία. Τη ζητούσαμε, την ποθούσαμε και στο τέλος, αφού καταλάβαμε ότι δε μπορούσαμε να την αποφύγουμε, την απολαύσαμε κιόλας. Λίγες φορές θα συμβεί να χάνεις 3-0 και να νιώθεις όμορφα. Έπαιξες απέναντι στους πρώτους των πρώτων, ενώ μέχρι πριν 370 ημέρες δεν υπήρχες στον ποδοσφαιρικό χάρτη. Γιατί καλός είναι ο άκρατος ενθουσιασμός, ακόμα καλύτερο το όνειρο που ζήσαμε, αλλά κάπου-κάπου ωφελεί ένα τέτοιο παιχνίδι για να θυμόμαστε και ποιοι είμαστε. Μπροστά στη Βραζιλία μια απλή κουκκίδα στον ποδοσφαιρικό χάρτη.
Αλίμονο αν μπει κάποιος σε διαδικασία να προχωρήσει σε τεχνική ανάλυση του αγώνα. Πολύ απλά, η Ελλάδα έκανε ό,τι μπορούσε και η Βραζιλία επίσης... Τόση ήταν η διαφορά.
Ακόμα και από ένα τέτοιο παιχνίδι, όμως, βγαίνουν χρήσιμα συμπεράσματα. Κυρίως, σε ό,τι αφορά το κομμάτι της νοοτροπίας. Ποιος θα περίμενε αλήθεια πριν ένα εύλογο χρονικό διάστημα, ότι οι Έλληνες παίκτες θα έφευγαν στεναχωρημένοι επειδή έχασαν απ' τη Βραζιλία; Ότι θα έμπαιναν στα πρώτα λεπτά χωρίς ίχνος φόβου; Τα βήματα προόδου έγιναν στην Πορτογαλία και θα εισπράττουμε για χρόνια τα αποτελέσματα. Αρκεί να προσγειωθεί όλος ο κόσμος στην πραγματικότητα και να καταλάβει μέχρι που φτάνουν οι δυνατότητές μας. Και με δηλώσεις τύπου Τσιάρτα «γιατί να μην πάρουμε και το Μουντιάλ», σίγουρα δεν επιτυγχάνεται κάτι τέτοιο...
Εν κατακλείδι, τα παιδιά αυτά, είχαν δικαίωμα να ζήσουν το όνειρο. Θα μπορούσαν στην άμυνα να είναι πιο σφικτοί, θα μπορούσαν να είναι πιο τυχεροί στις λεπτομέρειες (σουτ Αντριάνο, πλασέ Χαριστέα), αλλά το συγκεκριμένο ματς δε μπορεί να αποτελεί τεστ. Τα επόμενα είναι.
Όπως είπε κι ο Ρεχάγκελ «Αν χάσουμε δεν θα πέσει κι η Ακρόπολη». Απ' όσο είδαμε, είναι ακόμα εκεί και στέκει αγέρωχη, όπως η περήφανη Εθνική μας. Μεταξύ μας, αφού έμεινε όρθια και στη φωτοβολίδα του Αντριάνο, δεν θα πέσει ποτέ...
Βασίλης Παπαθεοδώρου - εφημερίδα sportime

Aν αναρωτιέστε που κολλάει η μουσική με τον αγώνα της Ελλάδας με τη Βραζιλία...έ πως να το κάνουμε...μας χόρεψαν σάμπα!
posted by Panos @ 16:27  
Τετάρτη, Ιουνίου 15, 2005
Στο Ηρώδειο ο Πλάθιντο Ντομίνγκο!
Στα πλαίσια των 50χρόνων του Φεστιβάλ Αθηνών, ο κορυφαίος τενόρος Πλάθιντο Ντομίνγκο θα γεμίσει σήμερα το Ηρώδειο με τη μαγική φωνή του.
Ένας από τους σπουδαιότερους τενόρους της εποχής μας θα γεμίσει με τη μαγική φωνή του Ηρώδειο σήμερα Τετάρτη 15 Ιουνίου. Ο Ισπανός τενόρος Πλάθιντο Ντομίνγκο μετά από τέσσερα χρόνια βρίσκεται στην Αθήνα για μία και μοναδική συναυλία, ερμηνεύοντας αποσπάσματα από όπερες των Μπερλιόζ, Μασενέ, Βάγκνερ, Σιλέα, Βέρντι, αλλά και από οπερέτες και μιούζικαλ των Λέχαρ, Μπέρνσταϊν και καντσονέτες. Θα τον συνοδεύσει επί σκηνής, η υψίφωνος Βερόνικα Βιγιαροέλ. Συμπράττει η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης υπό την διεύθυνση του Eugene Kohn. Μαζί με τον Χοσέ Καρέρας και τον Λουτσιάνο Παβαρότι, έχει τιμηθεί όσο λίγοι για την προσφορά του στο λυρικό θέατρο. Ως σήμερα έχει ερμηνεύσει 119 διαφορετικούς ρόλους του λυρικού ρεπερτορίου, στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου. Ανάμεσα στα βραβεία του καταγράφονται τα έντεκα Grammy.
posted by Panos @ 13:39  
MAD Video Music Awards 2005
MAD VMA 2005Η δεύτερη μεγάλη απονομή των MAD Video Music Awards πραγματοποιήθηκε χθές στο Θέατρο Βράχων!

Η βραδιά ξεκίνησε περίπου στις 21:00 το βράδυ, με τον σκηνοθέτη, Stefano Sartini, να κάνει το countdown για την έναρξη και τον παρουσιαστή της βραδίας, Θέμη Γεωργαντά, να καλωσορίζει τους χιλιάδες παρευρισκόμενους και να προετοιμάζει το κοινό για την είσοδο της Έλενας Παπαρίζου στην σκηνή του Θεάτρου Βράχων
Αφού ακούστηκε το my number one και οι τεράστιες οθόνες που είχαν στηθεί στη σκηνή γέμισαν με..."No 1", η Έλενα Παπαρίζου και οι έξι χορευτές που αποτελούσαν το μπαλέτο του Φωκά Ευαγγελινού έδωσαν με τον καλύτερο τρόπο (βλέπε "Number One") το σύνθημα για την επίσημη έναρξη της απονομής!
Πρώτη απονομή και η Αλκηστις Πρωτοψάλτη ανεβαίνει στη σκηνή, για να απονείμει το βραβείο για το Video-clip της χρονιάς. Μεταξύ των "Γυναίκες" (Goin' Through Feat. TNS & Αλέξης Δ.), "Έχω Πεθάνει Για Σένα", (Αννα Βίσση), "Το Σεντόνι" (Γιάννης Κότσιρας) "Come Along Now" (Φοίβος Feat. Δέσποινα Βανδή) και "Για Σένα", ο κόσμος επέλεξε να βραβεύσει το τελευταίο και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ήταν εκεί, για να παραλάβει το βραβείο του και να ευχαριστήσει τον κόσμο για τις ψήφους του.
Αμέσως μετά, στη σκηνή ανέβηκαν ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και η Μάρω Λύτρα, σε μια εμφάνιση-έκπληξη, κατά την οποία τραγούδησαν (και χόρεψαν εντυπωσιακά) ένα medley με τα "Ain't Nobody" και "Crazy In Love"! Στη συνέχεια ο...hip-hopper Θέμης υποδέχτηκε τον Ησαϊα Ματιάμπα και την Μαριάντα Πιερίδη, που απένειμαν το βραβείο για το καλύτερο hip-hop video-clip, στους Goin' Through, τον TNS και τον Αλέξη Δ., για το video-clip του "Γυναίκες", που επικράτησε των "Club Virus" (OMINUS & DJ 'S' Feat. TNS), "Όπως Πρώτα", (Αρτέμης / Ευθύμης), "Greek Lover" (Ημισκούμπρια) και "Λόγια Λόγια (Μια Στατιστική...)" (Ρόδες).
Στη συνέχεια με την Ελένη Πέτα και την Ειρήνη Δούκα (C:Real) που απένειμαν στους Domenica, το βραβείο για το καλύτερο rock video-clip, για το video-clip του τραγουδιού τους "Λίγη Ζωή Ακόμη. Στην ίδια κατηγορία, υποψήφια ήταν και τα "Love Me, Love Me, Love Me" (Raining Pleasure), "Αν Η Ανοιξη Αυτή Δε Μας Φέρει Καλοκαίρι" (Γιώργος Αλουπογιάννης), "Επικίνδυνα Αγαπάς" (Γιάννης Βαρδής) και "Θυμάμαι Όσα Είχες Πει" (Δέσποινα Ολυμπίου).
Επόμενο live και Κίτρινα Ποδήλατα και Δέσποινα Ολυμπίου on stage, για ένα καταπληκτικό remixed medley των hits "Ταξιδεύω το Εγώ μου" και Θυμάμαι Όσα Είχες Πει.
Επόμενος απονεμητής ήταν ο Γιώργος Τσαλίκης, που βρέθηκε στη σκηνή για να βραβεύσει το καλύτερο dance video-clip, όπως όλοι εσείς το ψηφίσατε. Νικητήριο το Έχω Πεθάνει Για Σένα και η Αννα Βίσση, που μπορεί να μην κατάφερε να είναι μαζί μας, αλλά ευχαρίστηκε τον κόσμο μέσω video που έστειλε straight from Αμερική! "Πουθενά" (Πέγκυ Ζήνα), "Δε Σε Φοβάμαι" (Μίκρo), "Κάτσε Καλά" (Έλενα Παπαρίζου) και "Come Along Now" (Φοίβος Feat. Δέσποινα Βανδή) ήταν επίσης υποψήφια στην ίδια κατηγορία.
Επόμενη live εμφάνιση ήταν αυτή της Καλομοίρας, που δεν τραγούδησε κάποιο από τα hits της, αλλά έκανε την έκπληξη διασκευάζοντας το "Toxic" της αγαπημένης της Britney Spears! Αμέσως μετά, Ζέτα Μακρυπούλια και Μέμος Μπεγνής βρέθηκαν στη σκηνή, για να βραβεύσουν το καλύτερο pop video-clip. Αυτό, σύμφωνα με την ετυμηγορία σας, ήταν το "Φοβάμαι" του Νίνο, που έλειπε για συναυλίες στην Αυστραλία και ευχαρίστησε τους fans τους μέσω video
.Επόμενος απονεμητής ήταν ο Θέμης Γεωργαντάς αλλά και ο Αντώνης Ρέμος, που μπορεί να μην βρισκόταν μαζί μας, λόγω των υποχρεώσεών του απέναντι στη "μαμά πατρίδα", αλλά έκανε αισθητή την παρουσία του μέσω video. Καλύτερο σύγχρονο-λαϊκό video-clip αναδείχτηκε το "Happy End" και η Δέσποινα Βανδή ήταν εκεί για να παραλάβει το (πρώτο) βραβείο της και να αποθεωθεί από το κοινό! Υποψήφια στην ίδια κατηγορία ήταν και τα "Πάμε Ψυχή Μου" (Νίκος Βέρτης), "Maya Maya" (Χρήστος Δάντης), "Αγόρι Μου / Έρωτά Μου" (Ελλη Κοκκίνου) και "Ματώνω" (Πέγκυ Ζήνα).
Έκπληξη και η επόμενη live εμφάνιση, με τον Θάνο Πετρέλη να διασκεύαζει το "Χαμένα" του Φοίβου, που πρωτοτραγούδησε η Καίτη Γαρμπή. Στη σκηνή, εκτός από τον Θάνο και τους χορευτές που τον πλαισίωναν, βρέθηκαν οι MAD παρουσιάστριες, Σταματίνα Τσιμισλή, Νάντια Μπουλέ, Στέλλα Καλησπεράτου και Μαίρη Συνατσάκη, που μεταμορφώθηκαν σε...λουλουδούδες και έραιναν τον τραγουδιστή με γαρύφαλλα!
Το επόμενο βραβείο, αυτό για το καλύτερο έντεχνο video-clip, κλήθηκε να απονείμει ο Ηλίας Ψινάκης, που παρέδωσε το MAD Award (με το δικό του αμίμητο στυλ), στην Αλκηστη Πρωτοψάλτη για το video-clip του τραγουδιού "Ο Αγγελος Μου". Η Αλκηστις ήταν εκεί, για να ευχαριστήσει το κοινό αλλά και να τραγουδήσει a cappela το "Όλα Αυτά Που Φοβάμαι", παρόλο που δεν ήταν προγραμματισμένο.
Από τις καλύτερες live εμφανίσεις της βραδιάς χαρακτηρίστηκε αυτή του Μάνου Πυροβολάκη και της Ανδριάννας Μπάμπαλη, που παρουσίασαν ένα super medley των "Στης Εκκλησιάς Την Πόρτα" και "Rich Girl", με απόλυτα 80s mood!
Οι επόμενοι απονεμητές δεν ήταν άλλοι από τους Κώστα Καραφώτη και Μάρω Λύτρα, που βράβευσαν το "Bye Bye ως το καλύτερο video-clip από ντουέτο. Το βραβείο παρέλαβε ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος ευχαρίστησε την Έλλη Κοκκίνου, που δεν κατάφερε να παρευρεθεί, λόγω της περιοδείας της στην Αυστραλία. "Εσύ Με Ξέρεις Πιο Πολύ" (Χάρις Αλεξίου-Φίλιππος Πλιάτσικας), "Βιαστικό Πουλί Του Νότου" (Στάθης Δρογώσης - Γιάννης Κότσιρας), "Μια Μέρα Έμεινε Ακόμα" (Κώστας Λειβαδάς - Ανδριάνα Μπάμπαλη) και "Το άλλο μου μισό" (Ταμτα - Σταυρος) ήταν τα υπόλοιπα υποψήφια στην ίδια κατηγορία.
Αμέσως μετά, on stage βρέθηκαν οι ΡΟΔΕΣ, που τραγούδησαν live το "Φοβάμαι", με τη συνοδεία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη, μέσω video. Στη συνέχεια, η Νατάσα Θεοδωρίδου κλήθηκε να βραβεύσει το καλύτερο video-clip από συγκρότημα. Των "Αν δε σε ξαναδώ" (C:Real), "Λίγη Ζωή Ακόμη" (Domenica), "Γεννήθηκα Ξανά" (Hi-5) και "Love Me, Love Me, Love Me" (Raining Pleasure) επικράτησε το "Γυναίκες", από τους Goin' Through, τον TNS και τον Αλέξη Δ., που παρέλαβαν το δεύτερο, κατά σειρά, βραβείο τους.
Ο Μάριος Φραγκούλης ήταν εκείνος που απένειμε το βραβείο για τον καλλιτέχνη της χρονιάς με τις περισσότερες μεταδόσεις video-clip, στην Δέσποινα Βανδή, που συγκέντρωσε περισσότερες ψήφους από τους Αννα Βίσση, Έλενα Παπαρίζου, Γιώργο Τσαλίκη και Μιχάλη Χατζηγιάννη. Ο Μάριος Φραγκούλης, μάλιστα, τραγούδησε το παλιότερο super hit της Δέσποινας, "Υποφέρω", σε στυλ...άριας!
Για το επόμενο live, στη σκηνή ανέβηκαν οι Goin' Through και οι Φίλοι Για Πάντα, που τραγούδησαν ένα medley των hits τους "Δεν Αντέχω" και "12 Παρά". Τη σκηνή, στη συνέχεια, κατέλαβαν οι MAD παρουσιαστές Στάθης Καβούκης, Λυδία Παπαϊωάννου και Αλέξανδρος Λέκκας, που βράβευσαν τον Sarbel και το video-clip του "Σε Πήρα Σοβαρά", ως το καλύτερο video-clip από πρωτοεμφανιζόμενο. Στην ίδια κατηγορία υποψήφιοι ήταν και τα "Όπως Πρώτα" (Αρτέμης / Ευθύμης), "Μη Σταματάς" (Θάνος Πετρέλης), "Νομίζεις" (Καλομοίρα) και "Λόγια Λόγια (Μια Στατιστική...)" (Ρόδες).
Ιδιαίτερα πρωτότυπη ήταν και η επόμενη live εμφάνιση, αυτή της Καίτης Γαρμπή, που τραγούδησε την πρόσφατη επιτυχία της, "Ακουσε Αγόρι Μου", με τη συνοδεία ανδρών χορευτών, που φορούσαν φούστες και ψηλά τακούνια!
Αποστολία Ζώη και Σταύρος Κωνσταντίνου ήταν οι απονεμητές του βραβείου για την καλύτερη σκηνοθεσία σε video-clip, που παρέλαβε ο Γιώργος Γκάβαλος, για τη σκηνοθεσία του στο video-clip του τραγουδιού "Τρελή Καρδιά" (Έλενα Παπαρίζου), που επικράτησε των "Πουθενά" (Θάνος Γκομόζιας/Πέγκυ Ζήνα), "Εσυ με ξέρεις πιο πολύ" (Χάρις Αλεξίου-Φίλιππος Πλιάτσικας/Κώστας Καπετανίδης), "Πάρε με αγκαλιά και πάμε" (Χρήστος Νικολέρης/Ελευθερία Αρβανιτάκη) και "Αγόρι μου/Ερωτα μου" (Μανώλης Τζιράκης/Ελλη Κοκκίνου).
Ακολούθησε η απονομή των τριών MAD Awards, από τον Νίκο Μουρατίδη και τις Εύα Θεοτοκάτου και Σταματίνα Τσιμισλή, τον Λάκη Γαβαλά και τις Νάντια Μπουλέ, Στέλλα Καλησπεράτου και Μαίρη Συνατσάκη και την Νίκη Κάρτσωνα και τους MAD και...γυμνούς Δημήτρη Βλάχο και Στάθη Καβούκη. Τα βραβεία κέρδισαν οι Γιώργος Μαζωνάκης (καλύτερος στίχος που έγινε ατάκα για το Σ' έχω κάνει θεό"), Δέσποινα Βανδή (πιο καλοντυμένος καλλιτέχνης σε video-clip για το "Come Along Now" και Αννα Βίσση (πιο sexy καλλιτέχνης σε video-clip για το "Μην Ψάχνεις Την Αγάπη").
Ανάμεσα στις τρεις απονομές, live on stage στο Θέατρο Βράχων εμφανίστηκαν οι Γιώργος Τσαλίκης με το "Δυναμίτη" του, Sarbel και Χρύσπα σε ένα απροσδόκητο super dance medley των "Boro Boro" και "Chiculata" και Γιώργος Μαζωνάκης, που χόρεψε ένα εντυπωσιακό φλαμένκο και εντυπωσίασε τους πάντες.
Για το επόμενο live στη σκηνή ανέβηκαν οι C:Real, η Ηρώ και o Νίκος Μίχας, που τραγούδησαν το "How You Remind Me", με...karaoke background!Ιδιαίτερα τιμητική για το MAD ήταν η παρουσία της Νάνας Μούσχουρη στο μεγάλο μας (και σας) party, η οποία ανέβηκε στη σκηνή του Θεάτρου Βράχων για να απονείμει δύο από τα πιο σημαντικά βραβεία της βραδιάς, αυτά για το καλύτερο video-clip από άνδρα και γυναίκα καλλιτέχνη. Τα βραβεία κέρδισαν ο Αντώνης Ρέμος (που ευχαρίστησε μέσω video, ντυμένος στα...χακι!), για το "Χαμογέλασε" και η Έλενα Παπαρίζου, για το "Κάτσε Καλά", που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους.
Τελευταία εμφάνιση της βραδιάς, ήταν αυτή της Δέσποινας Βανδή, που ήταν και η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς, με τρία βραβεία. Η Δέσποινα τραγούδησε το "Στην Αυλή Του Παραδείσου", από το ομώνυμο τελευταίο της album, σ' ένα εντυπωσιακό σκηνικό που εντυπωσίασε τους πάντες και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τη δεύτερη μεγάλη απονομή των MAD Video Music Awards.
Ο Θέμης Γεωργαντάς αλλά και όλοι οι υπόλοιποι MAD παρουσιαστές, και πολλά λαμπερά πυροτεχνήματα αποχαιρέτησαν τις χιλιάδες κόσμου που ήταν συγκεντρωμένοι στο Θέατρο Βράχων αλλά τους τηλεθεατές, που θα παρακολουθήσουν τη βραδιά της απονομής την ερχομένη Κυριακή 19 Ιουνίου, στις 21:00 το βράδυ, από τον ANT1, και λίγες μέρες μετά από το MAD.

Πολύ καλή διόργάνωση σε πρότυπα ΜTV και γι' αυτο αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ανθρώπους του MAD που για δεύτερη χρονία διοργάνωσαν τα πολύ επιτυχημένα MAD Video Music Awards! Άντε και του χρόνου..!
posted by Panos @ 13:29  
Τρίτη, Ιουνίου 14, 2005
ΜAD Video Music Awards 2005 - pre show
Σήμερα το βράδυ το τηλεοπτικό κανάλι MAD μεταφέρεται στο Θέατρο Βράχων Υμηττού (Μελίνα Μερκούρη), όπου θα υποδεχτεί δεκάδες Έλληνες καλλιτέχνες αλλά και όλους τους τηλεθεατές του που μετατρέπουν τη μεγάλη βραδιά της δεύτερης απονομής των MAD Video Music Awards sold-out!
85 υποψηφιότητες, σε 17 κατηγορίες, με 17 νικητές, όπως οι τελεθεατές ψήφιζαν για ένα μήνα, μέσα από το videomusicawards.gr, τα TIM κινητά αλλά και τα καταστήματα TIM και τα εστιατόρια Goodys σε όλην την Ελλάδα, live εμφανίσεις από την Δέσποινα Βανδή, την Έλενα Παπαρίζου και πολλούς άλλους, μοναδικές συνεργασίες, all-star απονεμητές και πολλές εκπλήξεις συνθέτουν το απόλυτο μουσικό γεγονός του καλοκαιριού!
Αναλυτικές πληροφορίες και όλα τα βραβεία αναλυτικά αύριο σε ένα πλούσιο ρεπορταζ απο το www.myradiourgies.tk
Μείνετε συντονισμένοι!
posted by Panos @ 20:33  
Μηνύσεις σε χρήστες internet για παράνομο download!..Kανένα αποτέλεσμα έως σήμερα!
Τον Σεπτέμβριο του 2003 η RIAA (Recording Industry Association of America) ξεκίνησε μια σειρά 11.456 μηνύσεων εναντίον χρηστών του Internet που έχουν κατεβάσει copyrighted υλικό παράνομα...Πόσο έχει βοηθήσει αυτό στην αποδυνάμωση της πειρατείας?

Εννέα μήνες μετά τη μήνυση που της έκανε η RIAA για τα 1.200 mp3s που είχε κατεβάσει η κόρη της από το Διαδίκτυο, η Αμερικάνα κομμώτρια Vickey Sims επιμένει ότι είναι αθώα και αρνείται να πληρώσει τα 75.000 δολάρια, την ελάχιστη, δηλαδή, αποζημίωση που απαιτείται για τα παράνομα downloads. "Είμαστε κάπως 'Μα γιατί διάλεξαν εμάς? Είναι τόσοι πολλοί αυτοί που το κάνουν'. Έρχονται άνθρωποι στο μαγαζί μου και λένε ότι το κάνουν και τα παιδιά τους και οι φίλοι των παιδιών τους", όπως λέει η Sims. Η Sims είναι μία από τους 11.456, συνολικά, που μηνύθηκαν για παράνομα downloads και όλοι αναρωτιούνται για τα κριτήρια με τα οποία η RIAA επιλέγει το ποιους θα μηνύσει. Οι εκπρόσωποι της RIAA δηλώνουν πως μηνύουν όσους έχουν κατεβάσει πάνω από 100 τραγούδια, χωρίς να διευκρινίζουν περισσότερα. Οι μηνύσεις απαιτούν εκατοντάδες χιλιάδες δολαρίων ως αποζημίωση και ακόμα και εκείνοι που έχουν την οικονομική δυνατότητα, προτιμούν να συμβιβαστούν με ένα ποσοστό της τάξεως των 3.000 ή των 4.0000 δολαρίων, παρά να ξεκινήσουν μια δικαστική διαμάχη εναντίον της μουσικής βιομηχανίας, που θα τους κοστίσει πολλά χρήματα. Οδηγούν σε κάποιο αποτέλεσμα όλα αυτά?"Η επιβολή είναι ένας σκληρός τρόπος για επιμόρφωση. Αλλά έχει αποτελέσματα. Η αντίληψη και η συνειδητοποίηση του κόσμου για το συγκεκριμένο θέμα έχει ήδη βελτιωθεί από τότε που ξεκίνησαν οι μηνύσεις", σύμφωνα με τον Cary Sherman, Πρόεδρο της RIAA, που αμφισβητεί τις έρευνες της BigChampagne, σύμφωνα με τις οποίες οι Αμερικάνοι χρήστες που κάνουν παράνομα dowloads έχουν αυξηθεί κατά περισσότερο από 100%, από τον Σεπτέμβριο του 2003, μέχρι τον Απρίλιο του 2005.Όπως λέει ο Charli Johnson, 21χρονος φοιτητής που, το καλοκαίρι του 2004, πλήρωσε 3.000 δολάρια ως αποζημίωση στη μουσική βιομηχανία, "Εγώ, προσωπικά, δεν πιστεύω ότι θα κάνει κανέναν να σταματήσει να κατεβάζει τραγούδια παράνομα. Όλοι μου οι φίλοι ξέρουν ότι μηνύθηκα και ακόμα κατεβάζουν μουσική. Δεν είναι πραγματικότητα γι' αυτούς".Η καμπάνια της RIAA εναντίον της παράνομης πειρατείας μέσω Internet, ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2003, οπότε και κατέθεσε 261 μηνύσεις εναντίον χρηστών του Internet που κατέβαζαν τραγούδια μέσα από το Kazaa, το Grokster και άλλα παρόμοια προγράμματα.

Μέχρι σήμερα έχουν κατατεθεί, όπως προαναφέραμε, συνολικά 11.456 μηνύσεις, ενώ 2.484 έχουν επιλυθεί εκτός Δικαστηρίου, με αποζημιώσεις που ξεκινούν από τα 3.000 και φτάνουν μέχρι τα 4.000 δολάρια-η RIAA χρησιμοποιεί όλα τα χρήματα για την αντιπειρατική της καμπάνια. Και μπορεί τον μήνα που ξεκίνησε η καμπάνια, οι πωλήσεις CD να ξεκίνησαν να αυξάνονται και τα νόμιμα downloads, μέσω του Apple iTunes Store, να έφτασαν τα 400 εκατομμύρια δολάρια, τον Απρίλιο του 2003, αλλά τα στατιστικά δείχνουν πως η τακτική της RIAA έχει αποτ'υχει πλήρως: οι χρήστες που κατέβαζαν τραγούδια μέσω Internet τον Αύγουστο του 2003 ήταν 3.85 εκατομμύρια, ενώ τον Απρίλιο του 2005 και μετά τις χιλιάδες των μηνύσεων, έφτασαν τα 8.63 εκατομμύρια.

Το άρθρο αυτό παρουσιάζει στοιχεία που αντλήσαμε απο δεδομένα του rollingstone.com
posted by Panos @ 20:30  
"lie" απο την Άννα Βίσση!
Το myradiourgies.tk έμαθε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ολοκαίνουργιο αγγλόφωνο τραγούδι της Αννας Βίσση-διαβάστε αποκλειστικά όλες τις λεπτομέρειες αντλήσαμε απο το μουσικό κανάλι mad!
Όπως μάθαμε, δεν πρόκειται για διασκευή ελληνικού τραγουδιού της Αννας στα αγγλικά, αλλά για ολοκαίνουργιο κομμάτι, που, ηχητικά, δεν έχει καμία σχέση με το pop/dance "Call Me".Το "Lie", σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, είναι μια ανατολίτικη μπαλάντα, κατά την οποία η Αννα απευθύνεται στον αγαπημένο της, με την φωνή της να είναι "περασμένη" από vocoder, και τους στίχους να κινούνται γύρω από το concept "λες πως όλα τελείωσαν, πως δεν με αγαπάς, πες πως λες ψέμματα". Στοιχείο-κλειδί του τραγουδιού είναι η λέξη "lie" η επανάληψη της οποίας (ώστε να θυμίζει αμανέ) κάνει το ρεφραίν ιδιαίτερα catchy. Το "Lie" θα περιλαμβάνεται στο single "Call Me", που θα κυκλοφορήσει στις 30 Ιουνίου, ενώ δεν είναι ακόμα γνωστό το αν θα είναι το επόμενο international single της Αννας ή απλά ένα τραγούδι από το επερχόμενο αγγλόφωνο album της ή ακόμα και ένα απλό b-side.
posted by Panos @ 20:27  
Μπόνο: «Μην τα θαλασσώσετε»
Για μια ακόμα φορά ο διάσημος τραγουδιστής των U2 έδειξε τη συμπαράσταση του στους λαούς της Αφρικής.
Σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζόζε Μπαρόζο ο Μπόνο δήλωσε «Το μήνυμα προς τους Ευρωπαίους ηγέτες είναι: μην τα θαλασσώσετε. Η ευκαιρία αυτή δεν θα ξαναέρθει. Κοιτάξτε πέρα απ' τους αριθμούς, κοιτάξτε στο μέλλον. Οι άνθρωποι πεθαίνουν από βλακώδεις αιτίες, πρόκειται για μια καταστροφή που μπορεί να αποφευχθεί».
Ο Μπόνο εδώ και καιρό δίνει τον αγώνα του για την παραγραφή των χρεών των χωρών του τρίτου κόσμου και προσφάτως τάχθηκε στο πλευρό του Μπομπ Γκέντολφ, προγραμματίζοντας πέντε συναυλίες, υπό τον τίτλο Live 8.
Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στις 02 Ιουλίου σε Λονδίνο, Ρώμη, Παρίσι, Βερολίνο και Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, με αφορμή τη διάσκεψη της Ομάδας των Οκτώ (G8) στη Σκωτία.
posted by Panos @ 20:26  
Οι Peppers επιστρέφουν
Το νέο album των Red Hot Chili Peppers είναι σχεδόν έτοιμο. Σύμφωνα με το περιοδικό Rolling Stone, οι ηχογραφήσεις των τραγουδιών βρίσκονται στο τελικό στάδιο, ενώ την παραγωγή έχει αναλάβει ο Rick Rubin.
Όσο για το ύφος του νέου album; Αν πιστέψουμε τον κιθαρίστα του συγκροτήματος, John Frusciante, τότε πρέπει να προετοιμαστούμε για το πιο δυνατό album που έχουν ηχογραφήσει οι Peppers ever!
posted by Panos @ 20:25  
Οι Coldplay και το album της χιλιετίας
Το νέο album των Coldplay, «X&Y αναμένεται να γίνει το βρετανικό album με τις πιο γρήγορες πωλήσεις της χιλιετίας.

Το follow-up album του «A Rush Of Blood To The Head», σύμφωνα με εκτιμήσεις, πούλησε 100.000 αντίτυπα την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του στην Μεγάλη Βρετανία και οι ειδικοί προβλέπουν ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα έχει πουλήσει συνολικά πάνω από 400.000 αντίτυπα!

Όπως δήλωσε ο Gennaro Castaldo, εκπρόσωπος των βρετανικών δισκοπωλείων HMV, «δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο, από τότε που οι Oasis κυκλοφόρησαν το 'Be Here Now', το 1997. Ο ενθουσιασμός για το 'X&Y' είναι απίστευτος και επικρατεί εδώ και αρκετό καιρό. Η μπάντα σίγουρα δεν απογοήτευσε-ούτε από πλευράς των κριτικών, ούτε από διαφημιστική άποψη. Ήδη προβλέπουμε ότι θα είναι το biggest-selling album της χρονιάς».

Και μπορεί οι Oasis να πούλησαν 130.000 αντίτυπα του νέου τους album, «Don't Believe The Truth», μέσα σε δύο μέρες, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι Coldplay θα ξεπεράσουν γρήγορα και κατά πολύ αυτόν τον αριθμό.
posted by Panos @ 20:25  
Οι Pink Floyd ξανά μαζί!
Τριάντα χρόνια έχουν περάσει από την κυκλοφορία του Wish You Were Here, και οι Pink Floyd ανακοίνωσαν πως θα εμφανιστούν μαζί ξανά σε μια συναυλία στο Live 8 που όπως είναι γνωστό οργανώνεται για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Την τελευταία φορά που το συγκρότημα έπαιξε ζωντανά ήταν το 1994, στα πλαίσια της περιοδείας τους για την προώθηση του album The DivisioBell.
Η επανασύνδεση των Roger Waters, Dave Gilmour, Nick Masoκαι Richard Wright θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουλίου στο Hyde Park.
posted by Panos @ 20:24  
Αθώος ο κατηγορούμενος
Μετά από μια δίκη που κράτησε επί τέσσερις μήνες, οι ένορκοι αποφάνθηκαν τελικά ότι ο Μichael Jackson είναι αθώος και τον απάλλαξαν από όλες τις εναντίον του κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ενός 13χρονου, συνωμοσία και χορήγηση οινοπνευματωδών ποτών σε ανήλικο.
Ο pop star αντιμετώπιζε συνολικά δέκα κατηγορίες και κινδύνευε εφόσον καταδικαζόταν να εκτίσει ποινή 20 χρόνων.
Αμέσως μετά την ετυμηγορία των ενόρκων, που ανακούφισε όπως είναι φυσικό τον Jackson, ο τραγουδιστής αποσύρθηκε στο ράντσο του ενώ οι αστυνομικές αρχές είναι σε επιφυλακή προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν ακραίες εκδηλώσεις από τους θαυμαστές και τους λιγοστούς επικριτές του.
posted by Panos @ 20:21  
Τετάρτη, Ιουνίου 08, 2005
Αγνωστο έργο του Μπαχ ανακαλύφθηκε στη Γερμανία

Ένα άγνωστο έργο του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ ανακάλυψαν ερευνητές στη Γερμανία. Η παρτιτούρα ήταν ανάμεσα στα ιστορικά έγγραφα τα οποία σώθηκαν από την καταστροφική πυρκαγιά που ξέσπασε τον Σεπτέμβρη του 2004 στη βιβλιοθήκη «Αννα Αμαλία», στη Βαϊμάρη.
Όπως μετέδωσε το BBC, πρόκειται για μία άρια η οποία βασίζεται σε ποίημα που γράφτηκε για τον Δούκα της Σαξονίας και που χρονολογείται από το 1713.
Ήδη μελετάται η επίσημη παρουσίαση του έργου υπό τη διεύθυνση του σερ Τζον Έλιοτ Γκάρντινερ.
Η είδηση της ανακάλυψης της άγνωστης παρτιτούρας έγινε γνωστή από τον πρόεδρο του Ιδρύματος Μπαχ, Κρίστοφ Βολφ. Όπως είπε, πρόκειται για θαύμα, αφού η βιβλιοθήκη «Αννα Αμαλία», όπου βρισκόταν, καταστράφηκε ολοσχερώς και μαζί της περίπου 30.000 βιβλία και έγγραφα.
Η παρτιτούρα «θα μπορούσε να είχε καεί και δεν θα γνωρίζαμε ποτέ την ύπαρξή της» τόνισε ο Βολφ, διευκρινίζοντας ότι η αυθεντικότητα του έργου έχει ήδη διαπιστωθεί.
Posted by Hello
posted by Panos @ 13:35  
ΟΛΑ...ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!
Η ξεχωριστή βραδιά, που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του εστιατορίου του Balux ("Septem"), ξεκίνησε περίπου στις 22:00 το βράδυ και ήταν όλοι εκεί: Δήμητρα Γαλάνη, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Αντώνης Βαρδής, Σταμάτης Κραουνάκης, Ανδριάννα Μπάμπαλη, Νίκος Μουρατίδης και πολλοί άλλοι συνεργάτες και φίλοι της Ελευθερίας, από τον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο.
Αφού τραγούδησε live τα τραγούδια του "Όλα Στο Φως", στην ειδική εξέδρα που είχε στηθεί για εκείνη και την ορχήστρα της, η Ελευθερία Αρβανιτάκη εξέπληξε τους πάντες, αφού προτίμησε να απονείμει η ίδια τους πλατινένιους δίσκους στους συντελεστές, και όχι να το κάνει αυτό κάποιος εκπρόσωπος της δισκογραφικής της εταιρείας, όπως γίνεται συνήθως. Έτσι, μίλησε για όλους τους συντελεστές του album, κάνοντας πολλά χιουμοριστικά σχόλια, και ιδιαίτερη αναφορά στην Δήμητρα Γαλάνη και τον Σταμάτη Κραουνάκη, με τους οποίους συνεργάστηκε δισκογραφικά για πρώτη φορά, παρά την πολύχρονη γνωριμία τους. Ο δεύτερος, μάλιστα, την συνόδευσε στο "Πάω Να Πιάσω Ουρανό", παίζοντας πιάνο. Αμέσως μετά, κάλεσε έναν-έναν στη σκηνή όσους συντελεστές ήταν παρόντες, για να τους απονείμει τους πλατινένιους δίσκους τους, για τη συμβολή τους στην επιτυχία του album.Μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της βραδιάς ήταν η επί σκηνής συνάντηση της Ελευθερίας Αρβανιτάκη με την Δήμητρα Γαλάνη, κατά την οποία τραγούδησαν μαζί και καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο.
Αμέσως μετά, η Ελευθερία μίλησε με όλους τους παρευρισκόμενους, φωτογραφήθηκε με τους θαυμαστές της, ενώ ήταν εμφανές το πόσο ευδιάθετη και προσιτή ήταν απέναντι στον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί στο Balux.
posted by Panos @ 13:26  
Τρίτη, Ιουνίου 07, 2005
Καίτη Γαρμπή «Έχω Στα Μάτια Ουρανό»
Όταν ο συγκεκριμένος τίτλος συνοδεύει τα μάτια της Καίτης Γαρμπής, δεν έχεις παρά να υποκλιθείς. Ο «πρωταθλητής της eurovision» Χρήστος Δάντης υπογράφει δεκατρία κομμάτια με λαϊκό -κατά βάση στυλ- αλλά και σε κάποια απ' αυτά που αρέσκετε να γράφει ο Χρήστος.
Το «Spaciba Baby» είναι το ένα εκ των δυο hit που θα «κολλήσουν» στα ραδιόφωνα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο Δάντης το πίστευε τόσο πολύ ώστε δεν το «έκαψε» στη Eurovision.
Το δεύτερο είναι το άκουσε αγόρι μου, αν και υπάρχουν και άλλα ενδιαφέροντα κομμάτια. Το «Σα Μαχαίρι Με Καρφώνει» είναι ένα πολύ καλό ζεϊμπέκικο σε στίχους του Βασίλη Γιαννόπουλου που ασφαλώς και έχει καλές πιθανότητες να ακουστεί.
juke-box
posted by Panos @ 15:52  
Δευτέρα, Ιουνίου 06, 2005
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ ΣΕ...ΠΑΚΕΤΟ!
1).Τον Ιούλιο η συναυλία των Thievery Corporation
Στις 26 Ιουλίου θα γίνει τελικά η συναυλία των Thievery Corporation στον ίδιο χώρο, στο Θέατρο Βράχων.
Η βροχή δεν επέτρεψε την Πέμπτη που μας πέρασε τη διεξαγωγή της παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κατεβλήθησαν κι έτσι έγινε προσπάθεια να προγραμματιστεί η sold out συναυλία μέσα στο καλοκαίρι.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα εισιτήρια που ήδη έχουν.

2).Η επιστροφή των Strokes
Αν και η τρίτη δισκογραφική δουλειά των Strokes έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, οι θαυμαστές του συγκροτήματος θα χρειαστεί να περιμένουν μέχρι το τέλος της χρονιάς.
Πιο συγκεκριμένα το νέο album του συγκροτήματος δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν τον Ιανουάριο του 2006.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι Strokes σκοπεύουν να κυκλοφορήσουν το πρώτο single το φθινόπωρο και στη συνέχεια να πραγματοποιήσουν συναυλίες σε επιλεγμένους χώρους στην Ευρώπη.


3).Επιστρέφει ο Γιάννης Πλούταρχος
Στις 21 Ιουνίου θα κυκλοφορήσει η ολοκαίνουργια δισκογραφική δουλειά του Γιάννη Πλούταρχου, που, όπως σας είχαμε ενημερώσει αποκλειστικά, ηχογραφήθηκε τους προηγούμενους μήνες.
Μετά τα "Μόνο Εσύ", "Υπήρχαν Όρκοι", "Μικρές Φωτογραφίες" και "Πάει Λίγος Καιρός" και ενώ έχει δύο χρόνια να κυκλοφορήσει νέο υλικό, ο Γιάννης Πλούταρχος επιστρέφει δυναμικά στη μουσική επικαιρότητα, με το πέμπτο album της καριέρας του, "Είναι Αλλιώς Χωρίς Εσένα".Το πρώτο single του album θα είναι το τραγούδι "Γιατί Έχεις Φύγει", στο οποίο τη μουσική υπογράφει ο ίδιος ο Γιάννης Πλούταρχος.Το "Γιατί Έχεις Φύγει" μπορείτε, από σήμερα, να το ακούτε πρώτοι, από το Love Radio 97.5, σε αποκλειστική πρώτη μετάδοση.
mad

4).Στις 13 Ιουνίου το νέο album των UB 40
Οι UB 40 γιορτάζουν τα 25 χρόνια τους στην μουσική, με την κυκλοφορία του νέου τους album.
25 χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους single, "King/Food for Thought" και του ντεμπούτου album τους, "Signing Off", οι UB 40 γιορτάζουν και κυκλοφορoύν το 23ο album της καριέρας τους, που θα έχει τον τίτλο "Who You Fighting For" και θα κυκλοφορήσει και στην χώρα μας, στις 13 Ιουνίου. Χαρακτηριστικό είναι ότι, 27 χρόνια μετά την δημιουργία τους, οι UB 40 διατηρούν το original line-up τους και, μετά από δεκάδες επιτυχίες και διακρίσεις, οι οκτώ παιδικοί φίλοι ετοιμάζονται για μια σειρά live εμφανίσεων, με αφορμή την κυκλοφορία του "Who You Fighting For".

5).ΤΟ myRADIOURGIES.TK ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ LIVE ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ, ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΗΝΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΥ HOT ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ!

Ημερομηνία: ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΙΟΥΝΙΟΥΚαλλιτέχνης: Faithless
Χώρος: ΘΕΑΤΡΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι MARSHEAUX.Τα εισιτήρια κοστίζουν 35€ και προπωλούνται από την Tickethouse (Πανεπιστημίου 42), την Ticketshop και το ταμείο του Ρόδον.
Ημερομηνία: Παρασκευή 11 Ιουνίου Καλλιτέχνης: Chemical Brothers, Dave Clarke, Miss Kittin, Cristian Varela, Expert Medicine Χώρος: Ολυμπιακά Προπονητήρια Baseball (πρώην Αμερικανική Βάση) Πόλη: Αθήνα Διεύθυνση: Τηλ: 210-3252449 Τιμή (προπώληση): 45€ Τιμή (ταμεία): 50€ Ώρα έναρξης: 16:00 Ώρα Λήξης: 05:00 Εταιρία Διοργάνωσης: Σημεία Προπώλησης:Tickethouse:Πανεπιστημίου 42 (εντός στοάς), τηλ. 210-3608366Metropolis: Πανεπιστημίου 64, τηλ. 210-3830404

Ημερομηνία: Τρίτη 14 ΙουνίουΚαλλιτέχνης: Queens Of The Stone Age (with Mark Lanegan)Χώρος: Μονή ΛαζαριστώνΠόλη: Θεσσαλονίκη
Διεύθυνση:Τηλ: 2310-240595Τιμή (προπώληση):38Τιμή (ταμεία):45Ώρα έναρξης:Εταιρία Διοργάνωσης: Encore Σημεία Προπώλησης:ACS: 801-11 15 16 17 (Δωρεάν παράδοση κατ' οίκον για εντός Θεσσαλονίκης και με 3 euro επιβάρυνση εκτός Θεσσαλονίκης) Ticket House:Πάτσης: Τσιμισκή 41, τηλ. 2310-231805

Ημερομηνία: Τετάρτη 15 ΙουνίουΚαλλιτέχνης: Queens Of The Stone AgeΧώρος: Ανοιχτό Θέατρο Φαλήρου
Διεύθυνση: Ολυμπιακά ΑκίνηταΤηλ:210-8547600, 210-8547601, 210-8547488Τιμή (προπώληση):Τιμή (ταμεία):Ώρα έναρξης:Εταιρία Διοργάνωσης: AstraΣημεία Προπώλησης:-Gagarin 205: -Tickethouse:Πανεπιστημίου 42 (εντός στοάς), τηλ. 210-3608366-Ticketshop:211-9559900-PMW: Πανεπιστημίου & Πατησίων Ομόνοια

Ημερομηνία: Παρασκευή 17 ΙουνίουΚαλλιτέχνης: MegadethΧώρος: Ανοιχτό Θέατρο Φαλήρου
Διεύθυνση: Ολυμπιακά ΑκίνηταΤηλ:210-8547600, 210-8547601, 210-8547488Τιμή (προπώληση):Τιμή (ταμεία):Ώρα έναρξης:Εταιρία Διοργάνωσης: AstraΣημεία Προπώλησης:-Gagarin 205: -Tickethouse:Πανεπιστημίου 42 (εντός στοάς), τηλ. 210-3608366-Ticketshop:211-9559900-PMW: Πανεπιστημίου & Πατησίων Ομόνοια

Ημερομηνία: Παρασκευή 17 ΙουνίουΚαλλιτέχνης: KraftwerkΧώρος: Μονή ΛαζαριστώνΠόλη: Θεσσαλονίκη
Διεύθυνση:Τηλ: 2310-240595 Τιμή (προπώληση):38Τιμή (ταμεία):45 Ώρα έναρξης:Εταιρία Διοργάνωσης: Encore Σημεία Προπώλησης:ACS: 801-11 15 16 17 (Δωρεάν παράδοση κατ' οίκον για εντός θεσσαλονίκης και με 3 euro επιβάρυνση εκτός Θεσσαλονίκης) Ticket House:Πάτσης: Τσιμισκή 41, τηλ. 2310-231805

Ημερομηνία: Σάββατο 18 ΙουνίουΚαλλιτέχνης: KraftwerkΧώρος: Ανοιχτό Θέατρο Φαλήρου
Διεύθυνση: Ολυμπιακά ΑκίνηταΤηλ:210-8547600, 210-8547601, 210-8547488Τιμή (προπώληση):Τιμή (ταμεία):Ώρα έναρξης:Εταιρία Διοργάνωσης: AstraΣημεία Προπώλησης:-Gagarin 205: -Tickethouse:Πανεπιστημίου 42 (εντός στοάς), τηλ. 210-3608366-Ticketshop:211-9559900-PMW: Πανεπιστημίου & Πατησίων Ομόνοια

Ημερομηνία: Σάββατο 18 ΙουνίουΚαλλιτέχνης: MegadethΧώρος: Μονή ΛαζαριστώνΠόλη: Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310-240595Τιμή (προπώληση):25 euroΤιμή (ταμεία): 30 euroΏρα έναρξης:Εταιρία Διοργάνωσης: Encore Σημεία Προπώλησης:ACS: 801-11 15 16 17 (Δωρεάν παράδοση κατ' οίκον για εντός Θεσσαλονίκης και με 3 euro επιβάρυνση εκτός Θεσσαλονίκης) Ticket House:Πάτσης: Τσιμισκή 41, τηλ. 2310-231805

Ημερομηνία: Τρίτη 21 ΙουνίουΚαλλιτέχνης: Iron Maiden & Dragonforce Χώρος: TerravibeΠόλη: ΜαλακάσαΔιεύθυνση: 37ο χλμ Αθηνών-Λαμίας,Μαλακάσα
Τηλ:Τιμή (προπώληση): 43 euroΤιμή (ταμεία): 50 euroΏρα έναρξης:Εταιρία Διοργάνωσης: Di-Di MusicΣημεία Προπώλησης:-Τicket House Aθήνας: Πανεπιστημίου 42 (Εντός Στοάς), τηλ. 210 3608366-Ticket House Θεσσαλονίκης:Εθν. Aμύνης 20 & Τσιμισκή, τηλ. 2310 253630
Ημερομηνία: Πέμπτη 23 ΙουνίουΚαλλιτέχνης: Duran Duran Χώρος: TerravibeΠόλη: ΜαλακάσαΔιεύθυνση: 37ο χλμ Αθηνών-Λαμίας,Μαλακάσα
Τιμή (προπώληση): 45 euroΏρα έναρξης: 21:30Εταιρία Διοργάνωσης: Di-Di MusicΣημεία Προπώλησης:-Τicket House Aθήνας: Πανεπιστημίου 42 (Εντός Στοάς), τηλ. 210 3608366-Ticket House Θεσσαλονίκης:Εθν. Aμύνης 20 & Τσιμισκή, τηλ. 2310 253630

Ημερομηνία: Παρασκευή 24 ΙουνίουΚαλλιτέχνης: Marilyn Manson & Garbage & Universal TrilogyΧώρος: TerravibeΠόλη: ΜαλακάσαΔιεύθυνση: 37ο χλμ Αθηνών-Λαμίας,Μαλακάσα
Τηλ:Τιμή (προπώληση): 45 euroΤιμή (ταμεία): 50 euroΏρα έναρξης:Εταιρία Διοργάνωσης: Di-Di MusicΣημεία Προπώλησης:-Τicket House Aθήνας: Πανεπιστημίου 42 (Εντός Στοάς), τηλ. 210 3608366-Ticket House Θεσσαλονίκης:Εθν. Aμύνης 20 & Τσιμισκή, τηλ. 2310 253630
Ημερομηνία: Σάββατο 25 ΙουνίουΚαλλιτέχνης: Black Sabbath (with Ozzy Osbourne) & Velvet Revolver & Black Label Society & WastefallΧώρος: TerravibeΠόλη: ΜαλακάσαΔιεύθυνση: 37ο χλμ Αθηνών-Λαμίας,ΜαλακάσαΤηλ:Τιμή (προπώληση): 60 euroΤιμή (ταμεία): 60 euroΏρα έναρξης:Εταιρία Διοργάνωσης: Di-Di MusicΣημεία Προπώλησης:-Τicket House Aθήνας: Πανεπιστημίου 42 (Εντός Στοάς), τηλ. 210 3608366-Ticket House Θεσσαλονίκης:Εθν. Aμύνης 20 & Τσιμισκή, τηλ. 2310 253630

Ημερομηνία: Κυριακή 26 ΙουνίουΚαλλιτέχνης: Moby & Sonic Youth & Secret Machines & BritishSea Power & SigmatropicΧώρος: TerravibeΠόλη: ΜαλακάσαΔιεύθυνση: 37ο χλμ Αθηνών-Λαμίας,Μαλακάσα
Τηλ:Τιμή (προπώληση): 45 euroΤιμή (ταμεία): 50 euroΏρα έναρξης:Εταιρία Διοργάνωσης: Di-Di MusicΣημεία Προπώλησης:-Τicket House Aθήνας: Πανεπιστημίου 42 (Εντός Στοάς), τηλ. 210 3608366-Ticket House Θεσσαλονίκης:Εθν. Aμύνης 20 & Τσιμισκή, τηλ. 2310 253630
Ημερομηνία: Πέμπτη 30 ΙουνίουΚαλλιτέχνης: Dream TheaterΧώρος: Θέατρο ΓηςΠόλη: ΘεσσαλονίκηΔιεύθυνση:Τηλ: 2310-240595Τιμή (προπώληση):Τιμή (ταμεία):Ώρα έναρξης:Εταιρία Διοργάνωσης: Encore Σημεία Προπώλησης:ACS: 801-11 15 16 17 (Δωρεάν παράδοση κατ' οίκον για εντός Θεσσαλονίκης και με 3 euro επιβάρυνση εκτός Θεσσαλονίκης) Ticket House:Πάτσης: Τσιμισκή 41, τηλ. 2310-231805.


6).Oasis εναντίον U2

O Λίαμ Γκάλαχερ καταφέρθηκε εναντίον των U2, όταν έμαθε πως το ιρλανδικό συγκρότημα μετά από μία συναυλία που έδωσε έκατσε μπροστά στο βίντεο αναλύοντας το live που μόλις είχε δώσει. "Δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν;" αναρωτήθηκε ο frontman των Oasis… "Σίγουρα δεν θα ανέλυα μία συναυλία μου αμέσως μετά το τέλος της", συνέχισε ο Λίαμ Γκάλαχερ σε συνέντευξή του σε βρετανική εφημερίδα. "Δεν απορώ γιατί είναι το μεγαλύτερο γκρουπ στον κόσμο. Αλλά η φάση θα έχει ως εξής: "Edge, το τέταρτο σόλο σου ξέφυγε λίγο. Με συγχωρείς Bono""… Ο Γκάλαχερ τελείωσε την συνέντευξή του δηλώνοντας: "Είμαι ο καλύτερος τραγουδιστής που βγήκε ποτέ από τη χώρα…".

posted by Panos @ 20:02  
Παρασκευή, Ιουνίου 03, 2005
Ejekt Festival
Σάββατο 11 Ιουνίου, Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Baseball, Ελληνικό

Ένας καινούργιος θεσμός, το EJEKT festival, ανοίγει τις πόρτες του στο Ελληνικό κοινό φέρνοντας το κοντά στον μαγικό κόσμο της ηλεκτρονικής σκηνής με τα μεγαλύτερα ονόματα παγκοσμίως.
Οι Chemical Brothers, Bent, Dave Clarke, Cristian Varelas, Miss Kittin και Expert Medicine αποτελούν το πλήρες live up του πιο hot dance festival του καλοκαιριού.
Για τους Chemical Brothers τα σχόλια περιττεύουν όταν αναφερόμαστε στους απόλυτους κυρίαρχους τα τελευταία 11 χρόνια στον χώρο της rock - electronica. Με 8 εκατομμύρια πωλήσεις συνολικά φέτος έκαναν το μεγάλο come back με τον κορυφαίο δίσκο της καριέρας τους. Με ένα καινούριο, εκπληκτικό δίσκο στις αποσκευές τους - και διθυραμβικά σχόλια από το σύνολο του παγκόσμιου μουσικού τύπου - 'Push The Button',οι Tom Rowlands και Ed Simons για άλλη μια φορά αποδεικνύουν και στους πιο δύσπιστους ότι έχουμε να κάνουμε με μουσικές ιδιοφυΐες. Με το πρώτο single «Galavanize» - και την συμμετοχή του θρύλου των Tribe Called Quest Q-Tip - κατακτήσαν τα charts. Οι δε συνεργασίες τους υψηλού επιπέδου: Tim Burgess 'The Boxer', ο Kele Okereke, από τα ανερχόμενα ονόματα της new art-rock σκηνής συμμετέχει στο 'Believe' οι γνωστοί μας και αγαπημένοι Mercury Rev ο Wayne Coyne των The Flaming Lips και άλλοι.
Oι Bent αγαπημένοι του Ελληνικού κοινού έρχονται ανανεωμένοι με φρέσκο ήχο στις αποσκευές τους για να απολαύσουμε ένα ξεχωριστό dj set… Η Miss Kittin - Γαλλικής καταγωγής είναι από τις πιο αγαπημένες φιγούρες της club κουλτούρας και ιδιαίτερα αγαπητή στο Ελληνικό κοινό. Η μουσική της ένα μίγμα από minimal, deep, to kicking techno, mixed with funky και leftfield tunes, classics, electro. Αυτή την φορά θα την απολαύσουμε σε μοναδικό «απογειωτικό» dj set όπου για πρώτη φορά στην χώρα μας θα τραγουδήσει. Ο Dave Clarke είναι απλά ο κορυφαίος techno dj. Ξεκίνησε την πλούσια καριέρα του στα μέσα της δεκαετίας του 80 ως hip hop dj και εν συνεχεία απορροφήθηκε από την acid house σκηνή στις αρχές των 90's για να καταξιωθεί με την πρώτη του δουλειά «Αrchive 1» το 1996.
Στο ίδιος ύφος κινείται ο κορυφαίος Ισπανός dj Cristian Varela σε ένα απογειωτικό dj set.
Οι εγχώριοι Expert Medicine θα ανοίξουν το φεστιβάλ για να μας αποδείξουν την δύναμη και την ποιότητα της ελληνικής εναλλακτικής σκηνής. Πέρα από το μουσικό κομμάτι θα υπάρχουν και παράλληλες εκδηλώσεις με περίπτερα και πολλές εκπλήξεις.
Επίσης μπορείτε να επισκεφτείτε το site www.ejekt.gr και διαβάστε συνεντεύξεις, δείτε νέα, πληροφορίες και αποκτείστε μοναδικά wallpapers και posters.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 45 € ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 50 € ΤΑΜΕΙΟ
ΕΝΑΡΞΗ: 16.00
posted by Panos @ 15:26  
Kansas
01 Ιουλίου στο Θέατρο Λυκαβηττού, Αθήνα

Ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα της Αμερικανικής σκηνής των 70's, με ένα από τα σημαντικότερα τραγούδια του Rock N Roll, το «Dust In The Wind», επιλέγει να συμπεριλάβει την σκηνή του μαγευτικού θεάτρου του Λυκαβηττού στην καλοκαιρινή του παγκόσμια περιοδεία, υποσχόμενο μια βραδιά ιδιαίτερης συναισθηματικής φόρτιση!
posted by Panos @ 15:24  
Στην Μαλακάσα τελικά οι Duran Duran
Duran Duran live στην Αθήνα στις 23 Ιουνίου όχι όμως στο Θέατρο του Λυκαβηττού, όπως είχε ανακοινωθεί.
Οπως σας είχαμε ενημερωθεί από το site του mad οι Duran Duran έρχονται στην Ελλάδα, στις 23 Ιουνίου για μια συναυλία, όχι όμως στο Θέατρο του Λυκαβηττού όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο-η συναυλία τους θα πραγματοπιηθεί τελικά στο Τerra Vibe στη Μαλακάσα. Μετά από την (σε χρόνο ρεκόρ) εξάντληση των εισιτηρίων της συναυλίας τους στο Θέατρο του Λυκαβηττού και κάτω από την πίεση των πολυάριθμων fan της μπάντας, επήλθε συμφωνία μαζί τους για την μεταφορά του live, στον χώρο που κρίθηκε ως ο καταλληλότερος για να φιλοξενήσει το πολυπληθές κοινό τους, το Τerra Vibe.Η συναυλία των Duran Duran στην Ελλάδα, η πρώτη τους στην χώρα μας, θα γίνει στα πλαίσια της νέας παγκόσμιας περιοδείας του συγκροτήματος με αφορμή την κυκλοφορία του τελευταίου τους album, Astronaut, ενώ είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το συγκρότημα θα εμφανιστεί με την original σύνθεσή του!
posted by Panos @ 15:17  
posted by Panos @ 15:16  
Πλατινένιο "Όλα Στο Φως" για την Ελευθερία Αρβανιτάκη στο Balux!
Την ερχόμενη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί στο Balux η απονομή πλατινένιου δίσκου στην Ελευθερία Αρβανιτάκη για το album της "Όλα Στο Φως"-και δεν θα είναι μια συνηθισμένη απονομή.
H συνεργασία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και μας έδωσε δύο πολύ καλά -και εξαιρετικά radio friendly- pop τραγούδια ("Πάρε Με Αγκαλιά Και Πάμε", σε στίχους Λήδας Ρουμάνη, και "Ως Τα Χαράματα", σε στίχους Λίνας Δημοπούλου), που οπτικοποίηθηκαν με επίσης καταπληκτικό αποτέλεσμα. Τα "Δεν Έχει Επιστροφή" (Δήμητρα Γαλάνη-Ελεάνα Βραχάλη) και "Μες Στη Δική Σου Τη Ζωή" (Αντώνης Βαρδής-Αντώνης Ανδρικάκης) απλά τα λατρέψαμε, ενώ το "Πάω Να Πιάσω Ουρανό" του Σταμάτη Κραουνάκη είναι.
Και επειδή οι πραγματικά καλοί δίσκοι έχουν (σχεδόν πάντα) εμπορική ανταπόκριση, το "Όλα Στο Φως" ξεπέρασε, πρόσφατα, τις 40.000 πωλήσεις και αυτό είναι ένας πολύ καλός λόγος για party! Έτσι, αυτήν την Δευτέρα, στις 21:00 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί στο Balux, στην Γλυφάδα, η απονομή πλατινένιου δίσκου στην Ελευθερία Αρβανιτάκη και στους συντελεστές του album. Όπως μάθαμε, η βραδιά αναμένεται να περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις, ενώ ενδέχεται να δούμε την Ελευθερία Αρβανιτάκη επί σκηνής μαζί με αγαπημένους φίλους και συνεργάτες.
posted by Panos @ 15:10  
Πέμπτη, Ιουνίου 02, 2005
Green Day car
Αν είστε αφοσιωμένοι οπαδοί των Green Day και σας περισσεύουν περίπου 50 χιλιάδες δολάρια, τότε ίσως σας ενδιαφέρει η αγορά ενός Ford Econoline του 1985 που κάποτε ανήκε στον ντράμερ του συγκροτήματος, Τρε Κουλ, και βρίσκεται σε πλειστηριασμό στην ιστοσελίδα του eBay. Οι Green Day χρησιμοποίησαν το συγκεκριμένο φορτηγάκι σε δύο περιοδείες που έκαναν στην Αμερική, πριν ακόμα υπογράψουν συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρεία. Στο εσωτερικό του παλιού Ford θα βρείτε τα γκράφιτι των Green Day και πολλά αυτοκόλλητα. Η δημοπρασία θα διαρκέσει ως τις 7 Ιουνίου.
posted by Panos @ 03:08  
Live Aid Vol 2!
Είκοσι χρόνια μετά το μυθικό πια Live Aid, το οποίο είχε διεξαχθεί ταυτόχρονα σε Φιλαδέλφεια και Λονδίνο στις 13 Ιουλίου 1985, ο Bob Geldof ανακοίνωσε επίσημα το Live Aid 2 που αυτή τη φορά θα λάβει χώρα σε πέντε πόλεις του κόσμου, συγκεκριμένα σε Λονδίνο, Φιλαδέλφεια, Ρώμη, Παρίσι και Βερολίνο.
Ο Bob Geldof συγκινημένος δήλωσε ότι η προσπάθεια συνεχίζεται και είναι ευγνώμων που όλοι οι καλλιτέχνες ανταποκρίθηκαν στο δεύτερο κάλεσμά του. «Είναι επίσης πολύ σημαντικό›, πρόσθεσε ο Geldof, «να βλέπει κανείς κάποια μεγάλα ονόματα να συμμετέχουν για δεύτερη φορά, σαν να μην έχει περάσει ούτε μια μέρα από το 1985, όπως οι U2, η Madonna και οι Duran Duran.›
posted by Panos @ 03:03  
Το fan club των U2 στηρίζει την καμπάνια ONE
Η καμπάνια ONE έχει ως σκοπό την καταπολέμηση της δυστυχίας στον πλανήτη. Από την 1η Ιουνίου 2005, το ελληνικό fan club των U2, Οut Of Control, γίνεται ο υποστηρικτής της παγκόσμιας αυτής κίνησης σε Ελλάδα και Κύπρο.
Την Τετάρτη 1 Ιουνίου, άλλωστε, η Οne Campaign κάλεσε όλα τα μέλη της στις ΗΠΑ να βρεθούν σε διάφορους χώρους σε όλη τη χώρα για να ξεκινήσουν το Countdown to the G8: τα δρώμενα που θα οδηγήσουν στη συνάντηση των ηγετών των 8 πιο ανεπτυγμένων χωρών του κόσμου, στις αρχές Ιουλίου στη Σκωτία.
Τα αποτελέσματα της One Campaign έχουν αρχίσει να γίνονται ορατά μιας και η Ε.Ε ανακοίνωσε μια μεγάλη αύξηση στην παροχή βοήθειας προς τις φτωχότερες χώρες του πλανήτη. Τώρα ήρθε η ώρα και η υπερδύναμη του κόσμου, οι ΗΠΑ να κάνουν το ίδιο.
Οι Αμερικανοί υποστηρικτές της ΟΝΕ πιέζουν τον πρόεδρο Βush να λάβει μέτρα και να βοηθήσει τις φτωχότερες χώρες, ιδιαίτερα στην Αφρική, να καταπολεμήσουν το Aids και την υπερβολική πείνα.
Σημειώνεται ότι η «Καμπάνια ΟΝΕ» άρχισε τη δράση της στις ΗΠΑ και μέχρι σήμερα έχει αποκτήσει πάνω από 500.000 υποστηρικτές σε αυτή τη χώρα ενώ ήδη επεκτείνεται και στην Ευρώπη. Μεγάλα ονόματα από το χώρο του τραγουδιού και του σινεμά, όπως ο Bono και ο Brad Pitt έχουν τεθεί επικεφαλής στην προσπάθεια να γνωστοποιηθούν οι σκοποί αυτής της προσπάθειας.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε κάνοντας κλικ στο banner της ONE που υπάρχει στο κάτω μέρος της σελίδας μας.
posted by Panos @ 02:57  
Έρχεται στην Ελλάδα το "Call Me"
Μέσα στον Ιούνιο θα κυκλοφορήσει το νέο international single της Αννας Βίσση και στην Ελλάδα.
Στα τέλη του 2003 κυκλοφόρησε με το album "Παράξενες Εικόνες" και, μέσα σε λίγους μήνες, το "Είσαι" έγινε pop/dance ύμνος. Λίγο μετά το "Είσαι" μεταφέρθηκε στα αγγλικά και πήρε τον τίτλο "Call Me", με σκοπό την προώθηση του στην αμερικάνικη αγορά. Τα υπόλοιπα είναι, λίγο-πολύ, γνωστά...Το "Call Me" κατάφερε να φτάσει στην κορυφή του Hot Dance Music/Club Play chart του Billboard, αλλά και στις πρώτες θέσεις του Dance Radio Airplay chart, στο οποίο, αυτήν την εβδομάδα, βρίσκεται στο #5, μετά από, περίπου, τέσσερις μήνες ανοδικής πορείας και ενώ έχει φτάσει μέχρι το νούμερο δύο.Το ακούμε σε κάποιους ραδιοφωνικούς σταθμούς, το χορεύουμε στα clubs και τώρα ήρθε η ώρα για την επίσημη κυκλοφορία, τόσο στην Αμερική, όσο και στην Ελλάδα. Μέσα στον Ιούνιο, λοιπόν, θα κυκλοφορήσει το single "Call Me", με την original version του τραγουδιού αλλά και remixes από τους Chris Cox, Lee Cabrera, Riddler, Valentino και άλλους. Κι όλα αυτά, ενώ η Αννα Βίσση ετοιμάζει τόσο το international όσο και το ελληνικό album της, που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο (για περισσότερες πληροφορίες δείτε σχετική αποκλειστική είδηση).
mad tv
posted by Panos @ 02:54  
Φθηνότερα εισιτήρια στις συναυλίες
Μετά το περυσινό καλοκαίρι, που ήταν το χειρότερο ever, από άποψη προσέλευσης και εισπράξεων, η λεγόμενη "concert business" πήρε δραστικά μέτρα, μειώνοντας αρκετά τις τιμές των εισιτηρίων.
Και μπορεί το εισιτήριο για τις μπροστινές θέσεις στις συναυλίες των Rolling Stones να κοστίζει 452 δολάρια (το ακριβότερο εισιτήριο στην ιστορία) και 120 δολάρια το αντίστοιχο για τις συναυλίες του Paul McCartney, αλλά φαίνεται πως φέτος τα "μαγικά χαρτάκια" που εξασφαλίζουν την είσοδο στις συναυλίες μεγάλων ονομάτων της rock μουσικής, θα είναι πιο οικονομικά. Με λιγότερα από 30 δολάρια θα μπορεί κανείς να απολαύσει live την αγαπημένη του μπάντα, αφού τόσο, περίπου, κοστίζουν τα φθηνότερα εισιτήρια στις περισσότερες περιπτώσεις-όταν πρόκειται για ονόματα όπως αυτά των Stones ή του Paul McCartney, τα εισιτήρια ξεκινούν από τα 50 και τα 60 δολάρια. Έτσι, μέχρι στιγμής, οι πωλήσεις εισιτηρίων πηγαίνουν καλά, με τις πρώτες ημερομηνίες των shows των Rolling Stones, του Paul McCartney και των Eagles να είναι sold-out, ενώ αρκετά καλά πηγαίνουν και οι συναυλίες των Motley Crue και των Green Day. Καλλιτέχνες όπως ο Lenny Kravitz, οι Audioslave, οι Backstreet Boys και οι Nine Inch Nails επέλεξαν φέτος μικρότερους χώρους για τις συναυλίες τους (clubs, "μεσαίας χωρητικότητας" θέατρα κλπ), ώστε να μπορούν να τους γεμίσουν. Όσο για τους U2, τα έσοδα από τις συναυλίες τους αναμένεται να ξεπεράσουν τα 300 εκατομμύρια δολάρια, τρεις φορές περισσότερα από όσα εισέπραξαν πέρυσι ο Prince και η MadonnaΚαι, παρότι κάποιοι καλλιτέχνες λειτουργούν με την λογική "αυτή είναι η δουλειά μου και θα ζητάω όσα θέλω", οι εταιρείες που διοργανώνουν συναυλίες δείχνουν να έχουν τη διάθεση να βελτιώσουν την κατάσταση, προσφέροντας φθηνότερα εισιτήρια και επιπρόσθετα προνόμια.
posted by Panos @ 02:51  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .