radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Τετάρτη, Ιουνίου 08, 2005
ΟΛΑ...ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!
Η ξεχωριστή βραδιά, που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του εστιατορίου του Balux ("Septem"), ξεκίνησε περίπου στις 22:00 το βράδυ και ήταν όλοι εκεί: Δήμητρα Γαλάνη, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Αντώνης Βαρδής, Σταμάτης Κραουνάκης, Ανδριάννα Μπάμπαλη, Νίκος Μουρατίδης και πολλοί άλλοι συνεργάτες και φίλοι της Ελευθερίας, από τον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο.
Αφού τραγούδησε live τα τραγούδια του "Όλα Στο Φως", στην ειδική εξέδρα που είχε στηθεί για εκείνη και την ορχήστρα της, η Ελευθερία Αρβανιτάκη εξέπληξε τους πάντες, αφού προτίμησε να απονείμει η ίδια τους πλατινένιους δίσκους στους συντελεστές, και όχι να το κάνει αυτό κάποιος εκπρόσωπος της δισκογραφικής της εταιρείας, όπως γίνεται συνήθως. Έτσι, μίλησε για όλους τους συντελεστές του album, κάνοντας πολλά χιουμοριστικά σχόλια, και ιδιαίτερη αναφορά στην Δήμητρα Γαλάνη και τον Σταμάτη Κραουνάκη, με τους οποίους συνεργάστηκε δισκογραφικά για πρώτη φορά, παρά την πολύχρονη γνωριμία τους. Ο δεύτερος, μάλιστα, την συνόδευσε στο "Πάω Να Πιάσω Ουρανό", παίζοντας πιάνο. Αμέσως μετά, κάλεσε έναν-έναν στη σκηνή όσους συντελεστές ήταν παρόντες, για να τους απονείμει τους πλατινένιους δίσκους τους, για τη συμβολή τους στην επιτυχία του album.Μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της βραδιάς ήταν η επί σκηνής συνάντηση της Ελευθερίας Αρβανιτάκη με την Δήμητρα Γαλάνη, κατά την οποία τραγούδησαν μαζί και καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο.
Αμέσως μετά, η Ελευθερία μίλησε με όλους τους παρευρισκόμενους, φωτογραφήθηκε με τους θαυμαστές της, ενώ ήταν εμφανές το πόσο ευδιάθετη και προσιτή ήταν απέναντι στον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί στο Balux.
posted by Panos @ 13:26  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .