radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Κυριακή, Νοεμβρίου 29, 2009
Βήμα FM από το πρωί της Δευτέρας στους 99,5

Ένας νέος ραδιοφωνικός σταθμός βγαίνει από τη Δευτέρα στα ερτζιανά. Με στόχο να ενημερώνει και να ψυχαγωγεί, ο Βήμα FM στους 99,5 αρχίζει να εκπέμπει από νωρίς το πρωί με ειδήσεις, εύστοχο σχολιασμό, χιούμορ και πολυφωνία. Το σήμα του νέου σταθμού θα βγει στον αέρα στις 6 το πρωί της Δευτέρας.

Συνεργάτες του ραδιοφώνου είναι έμπειροι δημοσιογράφοι από τις εφημερίδες «Το Βήμα» και «Τα Νέα», αλλά και γνωστοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί, οι οποίοι θα εναλλάσσονται στα μικρόφωνα δίνοντας στον ακροατή όλα όσα περιμένει από έναν σύγχρονο ενημερωτικό, ραδιοφωνικό σταθμό.

Ορισμένα από τα ονόματα που θα στελεχώσουν το δυναμικό του Βήμα FM είναι οι: Μαρία Χούκλη, Γιάννης Πολίτης, Γιάννης Πρετεντέρης, Παύλος Τσίμας, Γιώργος Παπαχρήστος, Δημήτρης Δανίκας, Παντελής Καψής, Αντώνης Καρακούσης, Σταύρος Θεοδωράκης, Κώστας Αρβανίτης, και πολλοί άλλοι.

Ο «Βήμα Fm 99,5» θα μεταδίδει κάθε μία ώρα δελτία ειδήσεων και κάθε μισή ώρα δελτία κίνησης στους δρόμους.

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στο μουσικό προφίλ του σταθμού, το οποίο θα αποτελείται από ξένη και ελληνική έντεχνη μουσική καθώς και από κλασικά ροκ τραγούδια.

posted by Panos @ 14:59  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .