radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Τετάρτη, Ιουνίου 15, 2005
Στο Ηρώδειο ο Πλάθιντο Ντομίνγκο!
Στα πλαίσια των 50χρόνων του Φεστιβάλ Αθηνών, ο κορυφαίος τενόρος Πλάθιντο Ντομίνγκο θα γεμίσει σήμερα το Ηρώδειο με τη μαγική φωνή του.
Ένας από τους σπουδαιότερους τενόρους της εποχής μας θα γεμίσει με τη μαγική φωνή του Ηρώδειο σήμερα Τετάρτη 15 Ιουνίου. Ο Ισπανός τενόρος Πλάθιντο Ντομίνγκο μετά από τέσσερα χρόνια βρίσκεται στην Αθήνα για μία και μοναδική συναυλία, ερμηνεύοντας αποσπάσματα από όπερες των Μπερλιόζ, Μασενέ, Βάγκνερ, Σιλέα, Βέρντι, αλλά και από οπερέτες και μιούζικαλ των Λέχαρ, Μπέρνσταϊν και καντσονέτες. Θα τον συνοδεύσει επί σκηνής, η υψίφωνος Βερόνικα Βιγιαροέλ. Συμπράττει η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης υπό την διεύθυνση του Eugene Kohn. Μαζί με τον Χοσέ Καρέρας και τον Λουτσιάνο Παβαρότι, έχει τιμηθεί όσο λίγοι για την προσφορά του στο λυρικό θέατρο. Ως σήμερα έχει ερμηνεύσει 119 διαφορετικούς ρόλους του λυρικού ρεπερτορίου, στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου. Ανάμεσα στα βραβεία του καταγράφονται τα έντεκα Grammy.
posted by Panos @ 13:39  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .