radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Τρίτη, Ιουνίου 14, 2005
Οι Coldplay και το album της χιλιετίας
Το νέο album των Coldplay, «X&Y αναμένεται να γίνει το βρετανικό album με τις πιο γρήγορες πωλήσεις της χιλιετίας.

Το follow-up album του «A Rush Of Blood To The Head», σύμφωνα με εκτιμήσεις, πούλησε 100.000 αντίτυπα την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του στην Μεγάλη Βρετανία και οι ειδικοί προβλέπουν ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα έχει πουλήσει συνολικά πάνω από 400.000 αντίτυπα!

Όπως δήλωσε ο Gennaro Castaldo, εκπρόσωπος των βρετανικών δισκοπωλείων HMV, «δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο, από τότε που οι Oasis κυκλοφόρησαν το 'Be Here Now', το 1997. Ο ενθουσιασμός για το 'X&Y' είναι απίστευτος και επικρατεί εδώ και αρκετό καιρό. Η μπάντα σίγουρα δεν απογοήτευσε-ούτε από πλευράς των κριτικών, ούτε από διαφημιστική άποψη. Ήδη προβλέπουμε ότι θα είναι το biggest-selling album της χρονιάς».

Και μπορεί οι Oasis να πούλησαν 130.000 αντίτυπα του νέου τους album, «Don't Believe The Truth», μέσα σε δύο μέρες, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι Coldplay θα ξεπεράσουν γρήγορα και κατά πολύ αυτόν τον αριθμό.
posted by Panos @ 20:25  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .