radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 24, 2009
Το Δίφωνο 96,6 φέρνει την ποίηση στα ερτζιανά

Έχοντας ξεκινήσει πρόσφατα την πορεία του στο ραδιοφωνικό τοπίο της Αθήνας, το Δίφωνο 96,6 δείχνει τη διάθεσή του να διαφοροποιηθεί και να δώσει βάρος σε επιλογές που έχουμε «χάσει» από το ραδιόφωνο. Έτσι κάθε ακέραιη ώρα από τις 9 το βράδυ ως τις  4 το πρωί θα ακούγονται ολιγόλεπτά αποσπάσματα ποιητικού λόγου ή ολόκληρα ποιήματα που θα διαβάζουν οι ίδιοι οι ποιητές που τα έγραψαν.

Κάθε εβδομάδα θα φιλοξενούνται με το έργο τους δύο διαφορετικοί ποιητές. Τα αποσπάσματα του ποιητικού λόγου θα ακούγονται με τις φωνές τους και θα αντλούνται από την ιστορική δισκογραφική σειρά Διόνυσος της Lyra (που πρόσφατα κυκλοφόρησε και τη συνέχειά της με σύγχρονους ποιητές που διαβάζουν τα έργα τους).

Συνολικά είκοσι έλληνες ποιητές θα φιλοξενηθούν στον ραδιοφωνικό αέρα του Δίφωνο fm 96,6 με τον καθένα να βάζει τη  δική του σφραγίδα, ενώ παράλληλα του δίνεται η δυνατότητα να επικοινωνήσει το έργο του σε ευρύτερο κοινό ανθολογώντας καθένας με τα δικά του προσωπικά κριτήρια το έργο του. Η Κική Δημουλά, ο Τίτος Πατρίκιος, ο Μάνος Ελευθερίου, ο Μιχάλης Γκανάς, η Τζένη Μαστοράκη, ο Θανάσης Νιάρχος, ο Γιάννης Κοντός και πολλοί άλλοι θα παρεμβάλλονται μέσα στα τραγούδια του Δίφωνο 96,6 δίνοντας ραντεβού μόλις το ρολόι δείχνει «ακριβώς».

Πηγή: e-radio.gr/blog

posted by Panos @ 10:21  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .