radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Δευτέρα, Ιουνίου 20, 2005
Το νέο album του Γιάννη Πλούταρχου!
Άυριο Τρίτη, 21 Ιουνίου, καταφθάνει στα δισκοπωλεία το ολοκαίνουργιο album του Γιάννη Πλούταρχου, "Όλα Σε Σένα Τα Βρήκα".
Μετά τα "Μόνο Εσύ", "Υπήρχαν Όρκοι", "Μικρές Φωτογραφίες" και "Πάει Λίγος Καιρός" και ενώ έχει δύο χρόνια να κυκλοφορήσει νέο υλικό, ο Γιάννης Πλούταρχος επιστρέφει δυναμικά στη μουσική επικαιρότητα, με το πέμπτο album της καριέρας του.
Το "Όλα Σε Σένα Τα Βρήκα" περιλαμβάνει 14 καινούργια τραγούδια, ενώ πρώτο single είναι το "Γιατί Έχεις Φύγει", που έχει γράψει ο ίδιος ο Γιάννης Πλούταρχος και έχει ήδη σημειώσει ραδιοφωνική επιτυχία (έπαιξε σε πρώτη μετάδοση στο Love Radio 97.5).
Ο Αντώνης Βαρδής υπογράφει τρία τραγούδια ("Θα Τα Σπάσω Όλα", "Δεν Υπάρχω Πια" και "Θα Σε Ξεχάσω"), ενώ ο Αλέξης Σέρκος, δημιουργός του τεράστιου hit "Αχ Κορίτσι Μου", έχει γράψει πέντε τραγούδια. Στο album συμμετέχουν με τις δημιουργίες τους και οι Κυριάκος Παπαδόπουλος, Βασίλης Γιαννόπουλος, Βαγγέλης Βασιλείου, Νίκος Τερζής, Γιώργος Παυριανός και πολλοί άλλοι.
posted by Panos @ 18:47  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .