radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Τρίτη, Ιουνίου 14, 2005
"lie" απο την Άννα Βίσση!
Το myradiourgies.tk έμαθε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ολοκαίνουργιο αγγλόφωνο τραγούδι της Αννας Βίσση-διαβάστε αποκλειστικά όλες τις λεπτομέρειες αντλήσαμε απο το μουσικό κανάλι mad!
Όπως μάθαμε, δεν πρόκειται για διασκευή ελληνικού τραγουδιού της Αννας στα αγγλικά, αλλά για ολοκαίνουργιο κομμάτι, που, ηχητικά, δεν έχει καμία σχέση με το pop/dance "Call Me".Το "Lie", σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, είναι μια ανατολίτικη μπαλάντα, κατά την οποία η Αννα απευθύνεται στον αγαπημένο της, με την φωνή της να είναι "περασμένη" από vocoder, και τους στίχους να κινούνται γύρω από το concept "λες πως όλα τελείωσαν, πως δεν με αγαπάς, πες πως λες ψέμματα". Στοιχείο-κλειδί του τραγουδιού είναι η λέξη "lie" η επανάληψη της οποίας (ώστε να θυμίζει αμανέ) κάνει το ρεφραίν ιδιαίτερα catchy. Το "Lie" θα περιλαμβάνεται στο single "Call Me", που θα κυκλοφορήσει στις 30 Ιουνίου, ενώ δεν είναι ακόμα γνωστό το αν θα είναι το επόμενο international single της Αννας ή απλά ένα τραγούδι από το επερχόμενο αγγλόφωνο album της ή ακόμα και ένα απλό b-side.
posted by Panos @ 20:27  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .