radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Τετάρτη, Ιουνίου 15, 2005
MAD Video Music Awards 2005
MAD VMA 2005Η δεύτερη μεγάλη απονομή των MAD Video Music Awards πραγματοποιήθηκε χθές στο Θέατρο Βράχων!

Η βραδιά ξεκίνησε περίπου στις 21:00 το βράδυ, με τον σκηνοθέτη, Stefano Sartini, να κάνει το countdown για την έναρξη και τον παρουσιαστή της βραδίας, Θέμη Γεωργαντά, να καλωσορίζει τους χιλιάδες παρευρισκόμενους και να προετοιμάζει το κοινό για την είσοδο της Έλενας Παπαρίζου στην σκηνή του Θεάτρου Βράχων
Αφού ακούστηκε το my number one και οι τεράστιες οθόνες που είχαν στηθεί στη σκηνή γέμισαν με..."No 1", η Έλενα Παπαρίζου και οι έξι χορευτές που αποτελούσαν το μπαλέτο του Φωκά Ευαγγελινού έδωσαν με τον καλύτερο τρόπο (βλέπε "Number One") το σύνθημα για την επίσημη έναρξη της απονομής!
Πρώτη απονομή και η Αλκηστις Πρωτοψάλτη ανεβαίνει στη σκηνή, για να απονείμει το βραβείο για το Video-clip της χρονιάς. Μεταξύ των "Γυναίκες" (Goin' Through Feat. TNS & Αλέξης Δ.), "Έχω Πεθάνει Για Σένα", (Αννα Βίσση), "Το Σεντόνι" (Γιάννης Κότσιρας) "Come Along Now" (Φοίβος Feat. Δέσποινα Βανδή) και "Για Σένα", ο κόσμος επέλεξε να βραβεύσει το τελευταίο και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ήταν εκεί, για να παραλάβει το βραβείο του και να ευχαριστήσει τον κόσμο για τις ψήφους του.
Αμέσως μετά, στη σκηνή ανέβηκαν ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και η Μάρω Λύτρα, σε μια εμφάνιση-έκπληξη, κατά την οποία τραγούδησαν (και χόρεψαν εντυπωσιακά) ένα medley με τα "Ain't Nobody" και "Crazy In Love"! Στη συνέχεια ο...hip-hopper Θέμης υποδέχτηκε τον Ησαϊα Ματιάμπα και την Μαριάντα Πιερίδη, που απένειμαν το βραβείο για το καλύτερο hip-hop video-clip, στους Goin' Through, τον TNS και τον Αλέξη Δ., για το video-clip του "Γυναίκες", που επικράτησε των "Club Virus" (OMINUS & DJ 'S' Feat. TNS), "Όπως Πρώτα", (Αρτέμης / Ευθύμης), "Greek Lover" (Ημισκούμπρια) και "Λόγια Λόγια (Μια Στατιστική...)" (Ρόδες).
Στη συνέχεια με την Ελένη Πέτα και την Ειρήνη Δούκα (C:Real) που απένειμαν στους Domenica, το βραβείο για το καλύτερο rock video-clip, για το video-clip του τραγουδιού τους "Λίγη Ζωή Ακόμη. Στην ίδια κατηγορία, υποψήφια ήταν και τα "Love Me, Love Me, Love Me" (Raining Pleasure), "Αν Η Ανοιξη Αυτή Δε Μας Φέρει Καλοκαίρι" (Γιώργος Αλουπογιάννης), "Επικίνδυνα Αγαπάς" (Γιάννης Βαρδής) και "Θυμάμαι Όσα Είχες Πει" (Δέσποινα Ολυμπίου).
Επόμενο live και Κίτρινα Ποδήλατα και Δέσποινα Ολυμπίου on stage, για ένα καταπληκτικό remixed medley των hits "Ταξιδεύω το Εγώ μου" και Θυμάμαι Όσα Είχες Πει.
Επόμενος απονεμητής ήταν ο Γιώργος Τσαλίκης, που βρέθηκε στη σκηνή για να βραβεύσει το καλύτερο dance video-clip, όπως όλοι εσείς το ψηφίσατε. Νικητήριο το Έχω Πεθάνει Για Σένα και η Αννα Βίσση, που μπορεί να μην κατάφερε να είναι μαζί μας, αλλά ευχαρίστηκε τον κόσμο μέσω video που έστειλε straight from Αμερική! "Πουθενά" (Πέγκυ Ζήνα), "Δε Σε Φοβάμαι" (Μίκρo), "Κάτσε Καλά" (Έλενα Παπαρίζου) και "Come Along Now" (Φοίβος Feat. Δέσποινα Βανδή) ήταν επίσης υποψήφια στην ίδια κατηγορία.
Επόμενη live εμφάνιση ήταν αυτή της Καλομοίρας, που δεν τραγούδησε κάποιο από τα hits της, αλλά έκανε την έκπληξη διασκευάζοντας το "Toxic" της αγαπημένης της Britney Spears! Αμέσως μετά, Ζέτα Μακρυπούλια και Μέμος Μπεγνής βρέθηκαν στη σκηνή, για να βραβεύσουν το καλύτερο pop video-clip. Αυτό, σύμφωνα με την ετυμηγορία σας, ήταν το "Φοβάμαι" του Νίνο, που έλειπε για συναυλίες στην Αυστραλία και ευχαρίστησε τους fans τους μέσω video
.Επόμενος απονεμητής ήταν ο Θέμης Γεωργαντάς αλλά και ο Αντώνης Ρέμος, που μπορεί να μην βρισκόταν μαζί μας, λόγω των υποχρεώσεών του απέναντι στη "μαμά πατρίδα", αλλά έκανε αισθητή την παρουσία του μέσω video. Καλύτερο σύγχρονο-λαϊκό video-clip αναδείχτηκε το "Happy End" και η Δέσποινα Βανδή ήταν εκεί για να παραλάβει το (πρώτο) βραβείο της και να αποθεωθεί από το κοινό! Υποψήφια στην ίδια κατηγορία ήταν και τα "Πάμε Ψυχή Μου" (Νίκος Βέρτης), "Maya Maya" (Χρήστος Δάντης), "Αγόρι Μου / Έρωτά Μου" (Ελλη Κοκκίνου) και "Ματώνω" (Πέγκυ Ζήνα).
Έκπληξη και η επόμενη live εμφάνιση, με τον Θάνο Πετρέλη να διασκεύαζει το "Χαμένα" του Φοίβου, που πρωτοτραγούδησε η Καίτη Γαρμπή. Στη σκηνή, εκτός από τον Θάνο και τους χορευτές που τον πλαισίωναν, βρέθηκαν οι MAD παρουσιάστριες, Σταματίνα Τσιμισλή, Νάντια Μπουλέ, Στέλλα Καλησπεράτου και Μαίρη Συνατσάκη, που μεταμορφώθηκαν σε...λουλουδούδες και έραιναν τον τραγουδιστή με γαρύφαλλα!
Το επόμενο βραβείο, αυτό για το καλύτερο έντεχνο video-clip, κλήθηκε να απονείμει ο Ηλίας Ψινάκης, που παρέδωσε το MAD Award (με το δικό του αμίμητο στυλ), στην Αλκηστη Πρωτοψάλτη για το video-clip του τραγουδιού "Ο Αγγελος Μου". Η Αλκηστις ήταν εκεί, για να ευχαριστήσει το κοινό αλλά και να τραγουδήσει a cappela το "Όλα Αυτά Που Φοβάμαι", παρόλο που δεν ήταν προγραμματισμένο.
Από τις καλύτερες live εμφανίσεις της βραδιάς χαρακτηρίστηκε αυτή του Μάνου Πυροβολάκη και της Ανδριάννας Μπάμπαλη, που παρουσίασαν ένα super medley των "Στης Εκκλησιάς Την Πόρτα" και "Rich Girl", με απόλυτα 80s mood!
Οι επόμενοι απονεμητές δεν ήταν άλλοι από τους Κώστα Καραφώτη και Μάρω Λύτρα, που βράβευσαν το "Bye Bye ως το καλύτερο video-clip από ντουέτο. Το βραβείο παρέλαβε ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος ευχαρίστησε την Έλλη Κοκκίνου, που δεν κατάφερε να παρευρεθεί, λόγω της περιοδείας της στην Αυστραλία. "Εσύ Με Ξέρεις Πιο Πολύ" (Χάρις Αλεξίου-Φίλιππος Πλιάτσικας), "Βιαστικό Πουλί Του Νότου" (Στάθης Δρογώσης - Γιάννης Κότσιρας), "Μια Μέρα Έμεινε Ακόμα" (Κώστας Λειβαδάς - Ανδριάνα Μπάμπαλη) και "Το άλλο μου μισό" (Ταμτα - Σταυρος) ήταν τα υπόλοιπα υποψήφια στην ίδια κατηγορία.
Αμέσως μετά, on stage βρέθηκαν οι ΡΟΔΕΣ, που τραγούδησαν live το "Φοβάμαι", με τη συνοδεία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη, μέσω video. Στη συνέχεια, η Νατάσα Θεοδωρίδου κλήθηκε να βραβεύσει το καλύτερο video-clip από συγκρότημα. Των "Αν δε σε ξαναδώ" (C:Real), "Λίγη Ζωή Ακόμη" (Domenica), "Γεννήθηκα Ξανά" (Hi-5) και "Love Me, Love Me, Love Me" (Raining Pleasure) επικράτησε το "Γυναίκες", από τους Goin' Through, τον TNS και τον Αλέξη Δ., που παρέλαβαν το δεύτερο, κατά σειρά, βραβείο τους.
Ο Μάριος Φραγκούλης ήταν εκείνος που απένειμε το βραβείο για τον καλλιτέχνη της χρονιάς με τις περισσότερες μεταδόσεις video-clip, στην Δέσποινα Βανδή, που συγκέντρωσε περισσότερες ψήφους από τους Αννα Βίσση, Έλενα Παπαρίζου, Γιώργο Τσαλίκη και Μιχάλη Χατζηγιάννη. Ο Μάριος Φραγκούλης, μάλιστα, τραγούδησε το παλιότερο super hit της Δέσποινας, "Υποφέρω", σε στυλ...άριας!
Για το επόμενο live, στη σκηνή ανέβηκαν οι Goin' Through και οι Φίλοι Για Πάντα, που τραγούδησαν ένα medley των hits τους "Δεν Αντέχω" και "12 Παρά". Τη σκηνή, στη συνέχεια, κατέλαβαν οι MAD παρουσιαστές Στάθης Καβούκης, Λυδία Παπαϊωάννου και Αλέξανδρος Λέκκας, που βράβευσαν τον Sarbel και το video-clip του "Σε Πήρα Σοβαρά", ως το καλύτερο video-clip από πρωτοεμφανιζόμενο. Στην ίδια κατηγορία υποψήφιοι ήταν και τα "Όπως Πρώτα" (Αρτέμης / Ευθύμης), "Μη Σταματάς" (Θάνος Πετρέλης), "Νομίζεις" (Καλομοίρα) και "Λόγια Λόγια (Μια Στατιστική...)" (Ρόδες).
Ιδιαίτερα πρωτότυπη ήταν και η επόμενη live εμφάνιση, αυτή της Καίτης Γαρμπή, που τραγούδησε την πρόσφατη επιτυχία της, "Ακουσε Αγόρι Μου", με τη συνοδεία ανδρών χορευτών, που φορούσαν φούστες και ψηλά τακούνια!
Αποστολία Ζώη και Σταύρος Κωνσταντίνου ήταν οι απονεμητές του βραβείου για την καλύτερη σκηνοθεσία σε video-clip, που παρέλαβε ο Γιώργος Γκάβαλος, για τη σκηνοθεσία του στο video-clip του τραγουδιού "Τρελή Καρδιά" (Έλενα Παπαρίζου), που επικράτησε των "Πουθενά" (Θάνος Γκομόζιας/Πέγκυ Ζήνα), "Εσυ με ξέρεις πιο πολύ" (Χάρις Αλεξίου-Φίλιππος Πλιάτσικας/Κώστας Καπετανίδης), "Πάρε με αγκαλιά και πάμε" (Χρήστος Νικολέρης/Ελευθερία Αρβανιτάκη) και "Αγόρι μου/Ερωτα μου" (Μανώλης Τζιράκης/Ελλη Κοκκίνου).
Ακολούθησε η απονομή των τριών MAD Awards, από τον Νίκο Μουρατίδη και τις Εύα Θεοτοκάτου και Σταματίνα Τσιμισλή, τον Λάκη Γαβαλά και τις Νάντια Μπουλέ, Στέλλα Καλησπεράτου και Μαίρη Συνατσάκη και την Νίκη Κάρτσωνα και τους MAD και...γυμνούς Δημήτρη Βλάχο και Στάθη Καβούκη. Τα βραβεία κέρδισαν οι Γιώργος Μαζωνάκης (καλύτερος στίχος που έγινε ατάκα για το Σ' έχω κάνει θεό"), Δέσποινα Βανδή (πιο καλοντυμένος καλλιτέχνης σε video-clip για το "Come Along Now" και Αννα Βίσση (πιο sexy καλλιτέχνης σε video-clip για το "Μην Ψάχνεις Την Αγάπη").
Ανάμεσα στις τρεις απονομές, live on stage στο Θέατρο Βράχων εμφανίστηκαν οι Γιώργος Τσαλίκης με το "Δυναμίτη" του, Sarbel και Χρύσπα σε ένα απροσδόκητο super dance medley των "Boro Boro" και "Chiculata" και Γιώργος Μαζωνάκης, που χόρεψε ένα εντυπωσιακό φλαμένκο και εντυπωσίασε τους πάντες.
Για το επόμενο live στη σκηνή ανέβηκαν οι C:Real, η Ηρώ και o Νίκος Μίχας, που τραγούδησαν το "How You Remind Me", με...karaoke background!Ιδιαίτερα τιμητική για το MAD ήταν η παρουσία της Νάνας Μούσχουρη στο μεγάλο μας (και σας) party, η οποία ανέβηκε στη σκηνή του Θεάτρου Βράχων για να απονείμει δύο από τα πιο σημαντικά βραβεία της βραδιάς, αυτά για το καλύτερο video-clip από άνδρα και γυναίκα καλλιτέχνη. Τα βραβεία κέρδισαν ο Αντώνης Ρέμος (που ευχαρίστησε μέσω video, ντυμένος στα...χακι!), για το "Χαμογέλασε" και η Έλενα Παπαρίζου, για το "Κάτσε Καλά", που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους.
Τελευταία εμφάνιση της βραδιάς, ήταν αυτή της Δέσποινας Βανδή, που ήταν και η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς, με τρία βραβεία. Η Δέσποινα τραγούδησε το "Στην Αυλή Του Παραδείσου", από το ομώνυμο τελευταίο της album, σ' ένα εντυπωσιακό σκηνικό που εντυπωσίασε τους πάντες και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τη δεύτερη μεγάλη απονομή των MAD Video Music Awards.
Ο Θέμης Γεωργαντάς αλλά και όλοι οι υπόλοιποι MAD παρουσιαστές, και πολλά λαμπερά πυροτεχνήματα αποχαιρέτησαν τις χιλιάδες κόσμου που ήταν συγκεντρωμένοι στο Θέατρο Βράχων αλλά τους τηλεθεατές, που θα παρακολουθήσουν τη βραδιά της απονομής την ερχομένη Κυριακή 19 Ιουνίου, στις 21:00 το βράδυ, από τον ANT1, και λίγες μέρες μετά από το MAD.

Πολύ καλή διόργάνωση σε πρότυπα ΜTV και γι' αυτο αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ανθρώπους του MAD που για δεύτερη χρονία διοργάνωσαν τα πολύ επιτυχημένα MAD Video Music Awards! Άντε και του χρόνου..!
posted by Panos @ 13:29  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .