radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Παρασκευή, Ιουνίου 03, 2005
Ejekt Festival
Σάββατο 11 Ιουνίου, Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Baseball, Ελληνικό

Ένας καινούργιος θεσμός, το EJEKT festival, ανοίγει τις πόρτες του στο Ελληνικό κοινό φέρνοντας το κοντά στον μαγικό κόσμο της ηλεκτρονικής σκηνής με τα μεγαλύτερα ονόματα παγκοσμίως.
Οι Chemical Brothers, Bent, Dave Clarke, Cristian Varelas, Miss Kittin και Expert Medicine αποτελούν το πλήρες live up του πιο hot dance festival του καλοκαιριού.
Για τους Chemical Brothers τα σχόλια περιττεύουν όταν αναφερόμαστε στους απόλυτους κυρίαρχους τα τελευταία 11 χρόνια στον χώρο της rock - electronica. Με 8 εκατομμύρια πωλήσεις συνολικά φέτος έκαναν το μεγάλο come back με τον κορυφαίο δίσκο της καριέρας τους. Με ένα καινούριο, εκπληκτικό δίσκο στις αποσκευές τους - και διθυραμβικά σχόλια από το σύνολο του παγκόσμιου μουσικού τύπου - 'Push The Button',οι Tom Rowlands και Ed Simons για άλλη μια φορά αποδεικνύουν και στους πιο δύσπιστους ότι έχουμε να κάνουμε με μουσικές ιδιοφυΐες. Με το πρώτο single «Galavanize» - και την συμμετοχή του θρύλου των Tribe Called Quest Q-Tip - κατακτήσαν τα charts. Οι δε συνεργασίες τους υψηλού επιπέδου: Tim Burgess 'The Boxer', ο Kele Okereke, από τα ανερχόμενα ονόματα της new art-rock σκηνής συμμετέχει στο 'Believe' οι γνωστοί μας και αγαπημένοι Mercury Rev ο Wayne Coyne των The Flaming Lips και άλλοι.
Oι Bent αγαπημένοι του Ελληνικού κοινού έρχονται ανανεωμένοι με φρέσκο ήχο στις αποσκευές τους για να απολαύσουμε ένα ξεχωριστό dj set… Η Miss Kittin - Γαλλικής καταγωγής είναι από τις πιο αγαπημένες φιγούρες της club κουλτούρας και ιδιαίτερα αγαπητή στο Ελληνικό κοινό. Η μουσική της ένα μίγμα από minimal, deep, to kicking techno, mixed with funky και leftfield tunes, classics, electro. Αυτή την φορά θα την απολαύσουμε σε μοναδικό «απογειωτικό» dj set όπου για πρώτη φορά στην χώρα μας θα τραγουδήσει. Ο Dave Clarke είναι απλά ο κορυφαίος techno dj. Ξεκίνησε την πλούσια καριέρα του στα μέσα της δεκαετίας του 80 ως hip hop dj και εν συνεχεία απορροφήθηκε από την acid house σκηνή στις αρχές των 90's για να καταξιωθεί με την πρώτη του δουλειά «Αrchive 1» το 1996.
Στο ίδιος ύφος κινείται ο κορυφαίος Ισπανός dj Cristian Varela σε ένα απογειωτικό dj set.
Οι εγχώριοι Expert Medicine θα ανοίξουν το φεστιβάλ για να μας αποδείξουν την δύναμη και την ποιότητα της ελληνικής εναλλακτικής σκηνής. Πέρα από το μουσικό κομμάτι θα υπάρχουν και παράλληλες εκδηλώσεις με περίπτερα και πολλές εκπλήξεις.
Επίσης μπορείτε να επισκεφτείτε το site www.ejekt.gr και διαβάστε συνεντεύξεις, δείτε νέα, πληροφορίες και αποκτείστε μοναδικά wallpapers και posters.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 45 € ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 50 € ΤΑΜΕΙΟ
ΕΝΑΡΞΗ: 16.00
posted by Panos @ 15:26  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .