radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Δευτέρα, Ιουνίου 20, 2005
29 Ιουνίου - Live στο Λυκαβηττό: Magic de Spell!
Ένα τέταρτο του αιώνα συμπληρώνει το θρυλικό ροκ συγκρότημα και γιορτάζει την Ελληνική Ροκ μουσική με μια μεγάλη συναυλία στο θέατρο Λυκαβηττού. Οι Magic de Spell δεν είναι απλά μια παρέα- φίλων που το όνομά τους έγινε ταυτόσημο με την ιστορία του rock στην χώρα μας. Είναι ένα συγκρότημα με συνέπεια στην μουσική τους, με έρωτα για την ελληνική γλώσσα και τον αληθινό στίχο που ξεσηκώνει, προβληματίζει, θυμώνει, αλλά και μαλακώνει, ικανοποιεί, σε κάνει να χαμογελάς.
Είκοσι πέντε χρόνια μετά οι Magic de Spell μένουν πιστοί στον ήχο που τους χαρακτηρίζει τόσα χρόνια ενώ ταυτόχρονα εισάγουν στιχουργικές και μουσικές καινοτομίες αλλά και αναπάντεχες συνεργασίες και συμμετοχές που τους τοποθετούν στην πρωτοπορία της ροκ, και όχι μόνο της ελληνικής, και αποδεικνύει ότι είναι ακόμα όσο δυναμικοί και όσο σύγχρονοι υπήρξαν πάντα. Με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του νέου τους δίσκου «Ο Τελευταίος Επιζών» από την ΕΛΞΙΣart, έναν δίσκο που παραμένει σταθερός στο γνώριμο στυλ των Magic de Spell αλλά που ξεκάθαρα δείχνει την μουσική ωριμότητα και εξέλιξη τους, το μεγάλο ροκ συγκρότημα γιορτάζει τα 25 του χρόνια σε μια συναυλία – γιορτή στο θέατρο του Λυκαβηττού, την Τετάρτη 29 Ιουνίου.
Μαζί τους θα είναι οι φίλοι και συνεργάτες τους στην τελευταία δισκογραφική τους δουλειά: ο Στέφανος Κορκολής, ο Πέτρος Κούρτης, ο Αρμένιος Tigran Sargsian, ο D.J. RoMYLoS, η Λένα Αλκαίου και το σύνολο εγχόρδων ΗΧΩ. Εκτός από τη νέα τους δουλειά, οι Magic de Spell θα μας ταξιδέψουν σε παλιούς αγαπημένους τους ρυθμούς, όπως τις «ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ SARAJEVO», τον «ΜΑΘΗΤΗ» , το «ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ», το «ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ (BABESA)», αλλά και σε αγαπημένα ροκ τραγούδια, με τον δικό τους, ξεχωριστό «ροκ» τρόπο. Μην το χάσετε!
posted by Panos @ 18:53  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .