radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Παρασκευή, Ιουνίου 03, 2005
Πλατινένιο "Όλα Στο Φως" για την Ελευθερία Αρβανιτάκη στο Balux!
Την ερχόμενη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί στο Balux η απονομή πλατινένιου δίσκου στην Ελευθερία Αρβανιτάκη για το album της "Όλα Στο Φως"-και δεν θα είναι μια συνηθισμένη απονομή.
H συνεργασία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και μας έδωσε δύο πολύ καλά -και εξαιρετικά radio friendly- pop τραγούδια ("Πάρε Με Αγκαλιά Και Πάμε", σε στίχους Λήδας Ρουμάνη, και "Ως Τα Χαράματα", σε στίχους Λίνας Δημοπούλου), που οπτικοποίηθηκαν με επίσης καταπληκτικό αποτέλεσμα. Τα "Δεν Έχει Επιστροφή" (Δήμητρα Γαλάνη-Ελεάνα Βραχάλη) και "Μες Στη Δική Σου Τη Ζωή" (Αντώνης Βαρδής-Αντώνης Ανδρικάκης) απλά τα λατρέψαμε, ενώ το "Πάω Να Πιάσω Ουρανό" του Σταμάτη Κραουνάκη είναι.
Και επειδή οι πραγματικά καλοί δίσκοι έχουν (σχεδόν πάντα) εμπορική ανταπόκριση, το "Όλα Στο Φως" ξεπέρασε, πρόσφατα, τις 40.000 πωλήσεις και αυτό είναι ένας πολύ καλός λόγος για party! Έτσι, αυτήν την Δευτέρα, στις 21:00 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί στο Balux, στην Γλυφάδα, η απονομή πλατινένιου δίσκου στην Ελευθερία Αρβανιτάκη και στους συντελεστές του album. Όπως μάθαμε, η βραδιά αναμένεται να περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις, ενώ ενδέχεται να δούμε την Ελευθερία Αρβανιτάκη επί σκηνής μαζί με αγαπημένους φίλους και συνεργάτες.
posted by Panos @ 15:10  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .