radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Πέμπτη, Ιουνίου 02, 2005
Το fan club των U2 στηρίζει την καμπάνια ONE
Η καμπάνια ONE έχει ως σκοπό την καταπολέμηση της δυστυχίας στον πλανήτη. Από την 1η Ιουνίου 2005, το ελληνικό fan club των U2, Οut Of Control, γίνεται ο υποστηρικτής της παγκόσμιας αυτής κίνησης σε Ελλάδα και Κύπρο.
Την Τετάρτη 1 Ιουνίου, άλλωστε, η Οne Campaign κάλεσε όλα τα μέλη της στις ΗΠΑ να βρεθούν σε διάφορους χώρους σε όλη τη χώρα για να ξεκινήσουν το Countdown to the G8: τα δρώμενα που θα οδηγήσουν στη συνάντηση των ηγετών των 8 πιο ανεπτυγμένων χωρών του κόσμου, στις αρχές Ιουλίου στη Σκωτία.
Τα αποτελέσματα της One Campaign έχουν αρχίσει να γίνονται ορατά μιας και η Ε.Ε ανακοίνωσε μια μεγάλη αύξηση στην παροχή βοήθειας προς τις φτωχότερες χώρες του πλανήτη. Τώρα ήρθε η ώρα και η υπερδύναμη του κόσμου, οι ΗΠΑ να κάνουν το ίδιο.
Οι Αμερικανοί υποστηρικτές της ΟΝΕ πιέζουν τον πρόεδρο Βush να λάβει μέτρα και να βοηθήσει τις φτωχότερες χώρες, ιδιαίτερα στην Αφρική, να καταπολεμήσουν το Aids και την υπερβολική πείνα.
Σημειώνεται ότι η «Καμπάνια ΟΝΕ» άρχισε τη δράση της στις ΗΠΑ και μέχρι σήμερα έχει αποκτήσει πάνω από 500.000 υποστηρικτές σε αυτή τη χώρα ενώ ήδη επεκτείνεται και στην Ευρώπη. Μεγάλα ονόματα από το χώρο του τραγουδιού και του σινεμά, όπως ο Bono και ο Brad Pitt έχουν τεθεί επικεφαλής στην προσπάθεια να γνωστοποιηθούν οι σκοποί αυτής της προσπάθειας.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε κάνοντας κλικ στο banner της ONE που υπάρχει στο κάτω μέρος της σελίδας μας.
posted by Panos @ 02:57  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .