radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Τετάρτη, Μαρτίου 15, 2006
Everything για την Ελλαδα!!!

Λίγα λεπτά πρίν ανακοινώθηκε από την ΕΡΤ και σύμφωνα με την ψηφοφορία που έγινε το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 51ο διαγωνισμό της Eurovision! Είναι το EVERYTHING σε μουσική του Νίκου Καρβέλα και στίχους της Άννας Βίσση!

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
60% televoting and 40% επιτροπή:
1) Everything 47,79%
2) Welcome to the party 26,32%
3) Who cares about love 13,72%
4) A beautiful night 12,16%

Από τη διαδικασία του televoting:
1) Everything 55,66%


Ο εθνικός μας τελικός, το "Feel The Party" στο Βοτανικό, όπου η Άννα Βίσση ερμήνευσε τα τέσσερα υποψήφια τραγούδια. Ένα από τα οποία θα ερμηνεύσει στη σκηνή του ΟΑΚΑ στις 20 Μαΐου. Παρόντες ήταν και οι εκπρόσωποι της Μάλτας Fabrizio Faniello, της Τουρκίας Sibel Tüzün, της Ρουμανίας Mihai Trăistariu, της Νορβηγίας Christine Guldbrandsen και της Κύπρου Ανέτ Αρτάνι, που ήταν καλεσμένοι στο σόου.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Ζέτα Μακρυπούλια, ως πιστοί σωσίες των Ελλήνων τραγουδιστών που σημάδεψαν το διαγωνισμό, μας προσκάλεσαν σε ένα πολύ ενδιαφέρον ταξίδι στις σημαντικότερες στιγμές της ελληνικής παρουσίας στο Διαγωνισμό και μας έκαναν να θυμηθούμε, να συγκινηθούμε, να ξανατραγουδήσουμε παλιά αγαπημένα τραγούδια, αλλά και να διασκεδάσουμε με τις μοναδικές αναπαραστάσεις παλαιότερων συμμετοχών!

Την κριτική επιτροπή αποτέλεσαν οι: Μίμης Πλέσσας (πρόεδρος), Αντώνης Ανδρικάκης, Δημήτρης Σταρόβας, Θέμος Αναστασιάδης, Χριστίνα Πολίτη, Ευαγγελία Πισκερά, Αντώνης Καρατζίκος, Ρένα Καπιτσαλά, ενώ μία ψήφο από κοινού θα δώσουν οι εκπρόσωποι των sites της EUROVISION Σίτσε Μπάκερ (ESCTODAY) και Φώτης Κωνσταντόπουλος (OIKOTIMES).
posted by Panos @ 01:25  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .