radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Τετάρτη, Φεβρουαρίου 22, 2006
EUROVISION 2006: Τελευταία νέα!

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες τα υποψήφια τραγούδια για τον ελληνικό τελικό, που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαρτίου, θα είναι πιθανότατα τέσσερα.
Όσον αφορά στους συνθέτες των τεσσάρων τραγουδιών, οι πληροφορίες μας λένε πως Νίκος Καρβέλας, Δημήτρης Κοντόπουλος αλλά και οι Πήγασος είναι τα ονόματα που ακούγονται περισσότερο για τα υποψήφια τραγούδια του τελικού. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες μας, οι τίτλοι των κομματιών που έχουν προτείνει οι έως τώρα συνθέτες είναι:

Νίκος Καρβέλας:"Let's Go And Have Some Fun now",
Δημήτρης Κοντόπουλος: "Welcome To The Paty"
Πήγασος - Δ. και Α. Παπαβομβολάκης: "Beautiful Night".

Εντωμεταξύ, σήμερα θα πραγματοποιηθούν στο Club 22 τα γυρίσματα της πρώτης Eurovision εκπομπής, με τίτλο "Feel The Fun" και παρουσιαστές τον Γιώργο Καπουτζίδη και την Ζέτα Μακρυπούλια. Στο show παρούσα θα είναι η 'Αννα Βίσση αλλά και το fan club της.

Παράλληλα, και η Κύπρος ζει σε Eurovision ρυθμούς, αφου σήμερα θα πραγματοποιηθεί ο τελικός για να επιλεγεί το τραγούδι που θα την εκπροσωπήσει στην 51η Eurovision, στην Αθήνα.
posted by Panos @ 00:44  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .