radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Σάββατο, Φεβρουαρίου 18, 2006
Έρχεται Live album & dvd από τον James Blunt!
Μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε ο James Βlunt με το "Back to Bedlam", κυκλοφορεί τώρα ένα cd/dvd με live υλικό.

Και το όνομα αυτού: "Chasing Time: The Bedlam Sessions"

Το CD περιλαμβάνει τα κομμάτια του ντεμπούτου album του James Blunt, όπως τα παρουσίασε ζωντανά για πολύ λίγους τυχερούς fans τους, στο studio του BBC, καθώς και την επιτυχία των The Pixies, "Where Is My Mind", όπως την διασκεύασε live σε συναυλία του στην Ιρλανδία, και άλλες ζωντανές εκτελέσεις από την εμφάνισή του αυτή.
Το DVD περιλαμβάνει documentary από τις live εμφανίσεις του τραγουδιστή, bonus video-clips για τα "High", "Wisemen" και "You're Beautiful", τα making-of των videos, καθώς και συνεντεύξεις του James Blunt. Το ντεμπούτο "Back To Bedlam" album του James Blunt, σύμφωνα τα επίσημα στοιχεία πωλήσεων στην Μεγάλη Βρετανία, έγινε πρόσφατα το πέμπτο εμπορικότερο βρετανικό album των 00's (so far), αφού οι πωλήσεις του έχουν ξεπεράσει τα 2,6 εκατομμύρια αντίτυπα.Στην 26η απονομή των Brit Awards, που θα προβληθεί στην Ελλάδα στις 28 Φεβρουαρίου από την τηελόραση του Mad, ο James Blunt παρέλαβε δύο βραβεία και τραγούδησε live το "You 're Beautiful".
posted by Panos @ 14:01  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .