radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Δευτέρα, Φεβρουαρίου 13, 2006
Ετοιμασίες για την επιλογή του τραγουδιού και όλα τα τελευταία Eurovision νέα!
Η αντίστροφη μέτρηση για την επιλογή του ελληνικού τραγουδιού έχει ήδη αρχίσει. Η ημερομηνία ορίστηκε στις 14 Μαρτίου, όπου θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη βραδιά για την ανάδειξη του κομματιού, που η Άννα Βίσση θα τραγουδήσει για την Ελλάδα στην 51η Eurovision της Αθήνας. Ήδη η διαδικασία για την επιλογή των τραγουδιών, που θα φτάσουν στον τελικό βρίσκεται σε εξέλιξη. Όσο για το χώρο, όπου θα γίνει το μεγάλο γεγονός ακόμη δεν έχει ληφθεί η τελική απόφαση.
Δεν είναι ακόμη σίγουρο αν ο τελικός για την επιλογή του τραγουδιού θα φιλοξενηθεί στον «Βοτανικό» ή σε άλλο χώρο. Η 'Αννα Βίσση θα ερμηνεύσει τέσσερα ή πέντε τραγούδια, κοινό και κριτική επιτροπή θα επιλέξουν το καλύτερο για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα.

Κανάλι Eurovision από την NOVA
Τώρα η Eurovision γίνεται κανάλι. Από τα τέλη Μαρτίου, το μπουκέτο της ψηφιακής πλατφόρμας της NOVA θα προσφέρει ένα νέο κανάλι στους συνδρομητές της, το ΕΡΤ Eurovision Channel.
Κρίνοντας ότι φέτος το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού για τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό θα είναι αυξημένο, οι υπεύθυνοι της κρατικής τηλεόρασης αποφάσισαν να σιγοντάρουν την κεντρική κάλυψη της διοργάνωσης από τη ΝΕΤ με ένα επικουρικό κανάλι αποκλειστικά αφιερωμένο στο διαγωνισμό. Επί δύο μήνες μέχρι τα τέλη Μαΐου, το κανάλι θα μεταδίδει 24 ώρες το 24ωρο μόνο Eurovision.
Λόγω της αμιγώς μουσικής κατεύθυνσης, το κανάλι θα είναι συμπαραγωγή με το MAD T.V. ενώ η ΕΡΤ θα διατηρεί τη γενική ευθύνη για την παροχή υλικού και πληροφοριών. Το πρόγραμμα θα «γεμίζει» με τη μετάδοση παλαιών διαγωνισμών, αρχειακού υλικού, συνεντεύξεων, αφιερωμάτων στους συμμετέχοντες καλλιτέχνες και φυσικά όλο το promo tour της Αννας Βίσση σε 12 ευρωπαϊκές χώρες.Στον παλμό της Eurovision μπαίνει όλο και πιο έντονα η ΝΕΤ, που ξεκινά την προσεχή εβδομάδα τον εντατικό «βομβαρδισμό» με βίντεο. Ρεπορτάζ, μίνι συνεντεύξεις διάρκειας ενός έως 8 λεπτών θα κάνουν σύντομα την εμφάνισή τους από το πρωί έως το βράδυ σε κάθε διαφημιστικό διάλειμμα.

Εισιτήρια
Τέλος θα πάρει σε λίγες ημέρες η αγωνία των χιλιάδων fans της Eurovision, που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήρια για το μεγάλο μουσικό γεγονός. Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από το site μας, η πώληση των εισιτηρίων θα αρχίσει στα τέλη Φεβρουαρίου, ενώ η διάθεσή τους θα είναι δυνατή και μέσω Internet. Έτσι, θα μπορούν όλοι, ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής τους, να προμηθευτούν εύκολα τα μαγικά χαρτάκια, που θα τους εξασφαλίσουν την είσοδο στο χώρο, όπου θα φιλοξενηθεί η 51η Eurovision. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να πούμε ότι οι λάτρεις του διαγωνισμού δε χρειάζεται να ανησυχούν σχετικά με το πότε ή το πώς θα διατεθούν τα εισιτήρια καθώς η ΕΡΤ θα παραχωρήσει ειδική συνέντευξη Τύπου για το θέμα, προκειμένου να ενημερωθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι έγκαιρα. Όπως έχει γίνει γνωστό, οι τιμές των εισιτηρίων θα κυμαίνονται από 20 έως 250 ευρώ, ανάλογα με την ημέρα και τις θέσεις.
posted by Panos @ 02:54  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .