radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Πέμπτη, Φεβρουαρίου 23, 2006
Τα εισιτήρια της Eurovision!

Σε ειδική συνέντευξη Τύπου που δόθηκε σήμερα από την ΕΡΤ, ανακοινώθηκαν οι λεπτομέρειες για τη διάθεση των εισιτηρίων για τη Eurovision 2006 της Αθήνας. Η πώληση των εισιτηρίων, λοιπόν, θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου στις 10 το πρωί ώρα Ελλάδας κι οι φίλοι του Διαγωνισμού θα έχουν την επιλογή να αγοράσουν τα εισιτήριά τους είτε μέσω Internet από το www.ert.gr ή το www.eurovision.tv, είτε μέσω επιλεγμένων καταστημάτων ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ & ACS Courier στην Αθήνα και την Περιφέρεια. Tα εισιτήρια αφορούν οχτώ διαφορετικές εκδηλώσεις, δηλαδή εκτός από τον ημιτελικό και τον τελικό στις 18 και 20 Μαΐου αντίστοιχα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα τρεις γενικές δοκιμές για τον ημιτελικό και άλλες τρεις για τον τελικό. Σε κάθε βραδιά αντιστοιχούν περίπου 14.000 εισιτήρια. Οι τιμές κυμαίνονται από 10 έως 250 ευρώ, ανάλογα με την εκδήλωση και τη θέση.

Τιμές και λεπτομέρειες

Το 1/3 των εισιτηρίων έχει προκρατηθεί για πολίτες εκτός Ελλάδας, που επιθυμούν να επισκεφθούν την χώρα μας για τον μεγάλο μουσικό διαγωνισμό. Συνολικά, υπάρχουν τέσσερις γκάμες τιμών, ανάλογα με το event.
Συγκεκριμένα, τα μαγικά χαρτάκια κοστίζουν:

Ημιτελικός: 50, 100, 150 και 200 ευρώ
Τελικός: 75, 100, 150 και 250 ευρώ
Γενικές Πρόβες 1η Ημιτελικού: 10 και 20 ευρώ
2η και 3 Ημιτελικού: 10, 20, 30 και 40 ευρώ
1η Τελικού: 20 έως 50 ευρώ
2η και 3η Τελικού: 30 έως 90 ευρώ

Η αγορά εισιτηρίου θα γίνεται μέσω πιστωτικής κάρτας και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αγοράσουν μέχρι δέκα εισιτήρια. Το σύστημα προαγοράς εισιτηρίων θα κλείσει στις 31 Μαρτίου 2006, ενώ 15 μέρες μετά, οπότε και θα έχουν οριστικοποιηθεί οι χωροταξικές λεπτομέρειες του Κλειστού Γυμναστηρίου του ΟΑΚΑ, όσοι δεν πρόλαβαν ή το ξανασκέφτηκαν θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία για να αγοράσουν εισιτήριο. Όσοι προαγοράσουν εισιτήριο μέχρι τις 31 Μαρτίου θα το παραλάβουν στις αρχές Μαΐου ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος παραχάραξης, ενώ τα εν λόγω μαγικά χαρτάκια θα είναι αναμνηστικά, τύπου souvenir. Τα υπόλοιπα εισιτήρια θα είναι θερμικά. Να σημειωθεί πως δεν θα υπάρξουν προσκλήσεις και η διαπίστευση δεν υποκαθιστά το εισιτήριο.

Έτοιμη η πρώτη εκπομπή για την Eurovision!

Το βράδυ της Τρίτης, σε γνωστό club της Αθήνας, πραγματοποιήθηκε το γύρισμα της ειδικής εκπομπής - αφιέρωμα στην Άννα Βίσση, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην 51η διοργάνωση της μεγαλύτερης μουσικής γιορτής της Ευρώπης. Περισσότερες λεπτομέρειες δε γνωρίζουμε, αλλά μπορείτε να τα δείτε όλα στην εκπομπή που θα προβληθεί στις 28 Φεβρουαρίου στις 22:00 στην ΝΕΤ, με παρουσιαστές τον Γιώργο Καπουτζίδη και τη Ζέτα Μακρυπούλια. Ωστόσο, μπορούμε να σας πούμε, ότι το γύρισμα έγινε σε κλίμα εκρηκτικού κεφιού και ζωντάνιας, που δημιούργησε τόσο η Άννα Βίσση, όσο και η παρουσία των πάρα πολλών θαυμαστών της που την αποθέωσαν. Περισσότερα σε μια εβδομάδα στη Νέα Ελληνική Τηλεόραση.
posted by Panos @ 00:51  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .