radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Τετάρτη, Φεβρουαρίου 22, 2006
Mέχρι 280 ευρώ το εισιτήριο για τους Rolling Stones

Στις 25 Ιουνίου θα δοθεί η συναυλία των Ρόλινγκ Στόουνς στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας. Τα νούμερα είναι αστρονομικά. Τη σκηνή 1.000 τόνων θα μεταφέρουν συνολικά 117 νταλίκες και τη συναρμολόγησή της θα αναλάβουν 250 ξένοι τεχνικοί και 1.200 Έλληνες.
Η προετοιμασία της σκηνής χρειάζεται ιδιαίτερη προετοιμασία , γι' αυτό και θα ξεκινήσει έξι ημέρες νωρίτερα, αλλά θα διαλυθεί σε δύο κομμάτια , προκειμένου να βρίσκεται εγκαίρως στον επόμενο σταθμό της ευρωπαϊκής περιοδείας του συγκροτήματος.
Η σκηνή θα καταλάβει έκταση ενός στρέμματος και θα προεκτείνεται με έναν διάδρομο 55 μέτρων , όπου και θα βρίσκεται πολύ συχνά εκεί ο Μικ Τζάγκερ, ώστε να έχει καλύτερη επαφή με το κοινό. Επίσης τη γιγαντιαία κατασκευή με τα εξαιρετικά προηγμένης τεχνολογίας φωτιστικά και ακουστικά συστήματα θα συνοδεύει άλλη μία αριστερά και δεξιά της σκηνής, όπου σε ειδικά διαμορφωμένα μπαλκόνια θα παρακολουθήσουν τη συναυλία λίγοι, εκλεκτοί, οι οποίοι και θα διαθέσουν ένα πολύ υψηλό αντίτιμο.
Για την αρένα η οποία θα χωριστεί σε προνομιούχους και μη -σε σχέση με τη σκηνή- θα κληθούν να πληρώσουν 90 ευρώ οι πρώτοι και 78 οι δεύτεροι. Αλλες τιμές που αφορούν τις κερκίδες είναι τα 84, τα 95 και τα 106 ευρώ, ενώ το αστρονομικό ποσό των 280 ευρώ θα καταβάλουν όσοι ενδιαφέρονται για τις θέσεις VIP.
Ο πανικός πάντως από τη συναυλία του συγκροτήματος στην παραλία της Κόπακαμπάνα δεν έχει κοπάσει ακόμη. Το σόου, που σηματοδότησε την αρχή της περιοδείας των Rolling Stones στη νότια Αμερική δεν σεβάστηκε το νόμο που απαγορεύει ένταση μεγαλύτερη των 85 ντεσιμπέλ από τις 10 το βράδυ ως τις 7 το πρωί της Κυριακής.
Η συναυλία,κόστισε περίπου 4,6 εκατομμύρια δολλάρια, δεν μπορεί να συγκριθεί παρά μόνο με αυτή το 1969 στο Χάιντ Παρκ, λίγο μετά το θάνατο του κιθαρίστα Μπράιαν Τζόουνς, μπροστά σε ένα κοινό που ξεπερνούσε τις 450.000 . Σημειώνεται ότι η συναυλία στο Ρίο ντε Ζανέιρο ήταν δωρεάν.
Η τελευταία φορά που οι «γερόλυκοι» Μικ Τζάγκερ, Κιθ Ρίτσαρντς, Ρον Γουντ και Τσάρλι Γουότς, βρέθηκαν στην Αθήνα ήταν στις 16 Σεπτεμβρίου του 1998, για μία συναυλία και τότε στο Ολυμπιακό Στάδιο, ενώ ανεξίτηλη στη μνήμη έμεινε η επεισοδιακή, πρώτη εμφάνισή τους στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, τον Απρίλιο του 1967, λίγες μόνο ημέρες πριν από το πραξικόπημα των συνταγματαρχών.
posted by Panos @ 00:25  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .