radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Παρασκευή, Μαρτίου 10, 2006
Τα τραγούδια της Eurovision: Tίποτα το ιδιαίτερο...δυστυχώς!

Τίποτα το ιδιαίτερο δεν παρουσίασαν τα τραγούδια που θα διαγωνιστούν στον Ελληνικό τελικό της Εurovision. Κάτι απο τα παλιά...χωρίς ελληνικό ύφος και άρωμα σε πεπερασμένους dance ρυθμούς.
Όπως γράφαμε από τον Φεβρουάριο και, όπως ανακοινώθηκε πριν λίγο στη συνέντευξη Τύπου της ΕΡΤ, τα κομμάτια που θα παρουσιάσει η 'Αννα Βίσση στον ελληνικό τελικό, την ερχόμενη Τρίτη, είναι τέσσερα.

Όπως γράφαμε εξαρχής, ο Νίκος Καρβέλας συμμετέχει στον τελικό με δύο κομμάτια, το dance "Who Cares About Love" και την μπαλάντα "Everything" (σε στίχους της 'Αννας Βίσση), ενώ Πήγασος και Δημήτρης Κοντόπουλος υπογράφουν από ένα κομμάτι, το pop "Beautiful Night" και το euro-dance "Welcome To The Party", αντίστοιχα.

Η 'Αννα Βίσση θα παρουσιάσει live και τα τέσσερα κομμάτια στον Βοτανικό, την ερχόμενη Τρίτη, ώστε τηλεοπτικό κοινό και κριτική επιτροπή να αποφασίσουν για αυτό που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision.Όπως δήλωσε ο Δημήτρης Γιαρμενίτης, διευθύνων σύμβουλος της Sony BMG, μέχρι την Τρίτη ενδέχεται να υπάρξουν μικρές αλλαγές για την τελειοποίηση των κομματιών.

Περισσότερα σχόλια για την ελληνική συμμετοχή σε επόμενη δημοσίευση!
posted by Panos @ 14:20  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .