radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Σάββατο, Φεβρουαρίου 18, 2006
Η μεγαλύτερη συναυλία των Stones!

Τη μεγαλύτερη συναυλία τους που έγινε θα παρουσιάσουν οι Rolling Stones σήμερα, στην παραλία της Copacabana, στην Βραζιλία, σε μια γιγαντιαία σκηνή που στήθηκε ειδικά για τις ανάγκες του show τους.
Η Βραζιλία, και συγκεκριμένα η περίφημη παραλία του Rio De Janeiro, Copacabana, αποτελεί άλλον έναν σταθμό της "A Bigger Bang" περιοδείας των Rolling Stones, που θα εμφανιστούν για τρίτη φορά στην χώρα - και, μάλιστα, όχι οποιονδήποτε σταθμό, αφού η σημερινή συναυλία που θα δώσουν οι Stones αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη που έχουν δώσει ποτέ. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, την δωρεάν συναυλία θα παρακολουθήσουν, όπως υπολογίζεται, πάνω από δύο εκατομμύρια fans, δηλαδή πρόκειται για το μεγαλύτερο συναυλιακό γεγονός που έγινε ποτέ στην Βραζιλία.
Μια επταόροφη σκηνή έχει στηθεί στην παραλία της Copacabana, ενώ ο Mick Jagger και οι θρυλική παρέα του θα διαμείνουν στο "Copacabana Palace Hotel", στο ξενοδοχείο που βρίσκεται απέναντι από τον συναυλιακό χώρο. Μάλιστα, για να αποφευχθούν σκηνές πανικού, αλλά και για την ασφάλεια του group, με δεδομένη την εγκληματικότητα που επικρατεί στη χώρα, οι Rolling Stones θα μεταβούν από την σουίτα του έκτου ορόφου του ξενοδοχείου στη σκηνή μέσα από έναν ειδικά φτιαγμένο διάδρομο πάνω από το δρόμο!
posted by Panos @ 14:06  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .