radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Σάββατο, Ιανουαρίου 28, 2006
Οι Rolling Stones έρχονται στην Ελλάδα! Ετοιμαστείτε!

Την Πέμπτη 29 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας οι θρυλικοί Rolling Stones θα δώσουν μία μοναδική συναυλία μπροστά στο ελληνικό κοινό! Η πιο ενθουσιώδης και δυναμική rock ‘n’ roll παράσταση στον κόσμο έρχεται στα στάδια της Ευρώπης την καινούρια χρονιά! Ξεκινώντας το Σάββατο 27 Μαϊου, 2006 στο Olympic Stadium της Βαρκελώνης το - The Rolling Stones - A Bigger Bang European Tour- θα επισκεφθεί είκοσι χώρες και θα φιλοξενηθεί στα πιο διάσημα στάδια και συναυλιακούς χώρους σε ολόκληρο τον κόσμο.
Οι Mick Jagger, Keith Richards, Ronnie Wood & Charlie Watts ανακοίνωσαν ότι θα πραγματοποιήσουν περισσότερες από 30 Ευρωπαϊκές συναυλίες το 2006. Επιβεβαίωσαν ημερομηνίες σε Ολλανδία, Γερμανία, Γαλλία, Βέλγιο, Ιταλία, Ισπανία, Σουηδία, Νορβηγία, Μ. Βρετανία, Πολωνία, Αυστρία και Τσεχία. Η προπώληση των εισιτηρίων για όλες αυτές τις εμφανίσεις ξεκίνησε από τις 3 Δεκεμβρίου 2005. Επιπλέον συναυλίες σε Ρωσία, Ελλάδα, Κροατία, Σερβία & Μαυροβούνιο, Πορτογαλία, Δανία, Ελβετία και Ιρλανδία επιβεβαιώθηκαν!
Συνεχίζοντας την παράδοση του συγκροτήματος να καθιστά προσβάσιμες τις συναυλίες του για όλους τους οπαδούς του, θα υπάρξει μεγάλο εύρος στις τιμές των εισιτηρίων για τα στάδια. Η παγκόσμια περιοδεία ‘A Bigger Bang’ ξεκίνησε στην Βοστώνη τον Αύγουστο του 2005, όταν οι Rolling Stones ξεσήκωσαν το rocked Fenway Park Stadium! Στην Ευρώπη, οι Rolling Stones θα προσφέρουν στους θαυμαστές τους την ευκαιρία να βρεθούν στην σκηνή μαζί τους. Εκατοντάδες θέσεις είναι χτισμένες στην ίδια ευθεία με την σκηνή προσφέροντας την μοναδική ευκαιρία στους οπαδούς να μοιραστούν τον ενθουσιασμό του να βρίσκονται επί σκηνής όσο οι Rolling Stones παίζουν μπροστά σε 50,000 ή περισσότερους θαυμαστέςΟι Rolling Stones έθεσαν τον πήχη για τα live modern rock θεάματα και συνεχίζουν να τον ανεβάζουν σε κάθε τους θεαματική περιοδεία.
Έχουν το ρεκόρ των 2 συναυλιών με το περισσότερο κοινό στην ιστορία της Βορείου Αμερικής -‘Licks’ και ‘Bridges To Babylon’. Αυτό το show περιλαμβάνει επίσης μία θεαματική τεχνολογική επέκταση της διάσημης «δεύτερης σκηνής» που υπήρχε στις πρόσφατες περιοδείες. Και όχι μόνο: ανάμεσα στα δεκάδες all time classic τραγούδια τους, η λίστα των Stones, που ανανεώνεται συνεχώς, θα περιλαμβάνει και αναφορές - πλήξεις σε θρύλους όπως οι Ray Charles & Bob Marley. Οι θαυμαστές των Stones έχουν ειδική πρόσβαση στα εισιτήρια, στο αποκλειστικό merchandise και μπορούν να ‘ακολουθήσουν’ την περιοδεία online στο http://www.rollingstones.com/. Για πρώτη φορά κοινό συναυλίας θα έχει την ευκαιρία να δει ακριβώς την θέση του και να διαλέξει το ύψος της τιμής του εισιτηρίου πριν αγοράσει την πλατινένια κάρτα μέλους του fan club. Κάθε εισιτήριο που πουλιέται θα περιλαμβάνει και ένα Virtual Ticket μέλους του fan club των Rolling Stones. Καθώς το site ανανεώνεται καθημερινώς θα παρέχει στους επισκέπτες μία αποκλειστική ματιά σε κάθε φάση της περιοδείας. Πρόβες, επαναλήψεις, αναμεταδόσεις με οπτικοακουστικά μέσα, downloads, set lists καθώς και νέα και πολλά ακόμη.
posted by Panos @ 21:50  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .