radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Τετάρτη, Ιανουαρίου 25, 2006
Με Βίσση στη Eurovision και επίσημα!
Οριστικοποιήθηκε χθες το βράδυ η συμφωνία της ΕΡΤ με την Αννα Βίσση, η οποία θα εκπροσωπήσει τελικά τη χώρα μας στον 51ο διαγωνισμό τραγουδιού της Εurovision που θα γίνει στην Αθήνα, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Ολυμπιακού Συγκροτήματος (ΟΑΚΑ) στις 18 και 20 Μαΐου (προκριματικός και τελικός αντίστοιχα).
Στο ραδιομέγαρο της δημόσιας τηλεόρασης στην Αγία Παρασκευή «έπέσουν» και οι τελικές υπογραφές μεταξύ των υπευθύνων της ΕΡΤ και της τραγουδίστριας. Το αργότερο στα μέσα της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το θέμα του μουσικοσυνθέτη που θα γράψει τα κομμάτια, από τα οποία με τη συμμετοχή των τηλεθεατών θα επιλεγεί αυτό που θα ερμηνεύσει η Αννα Βίσση στο διαγωνισμό.

H είδηση δεν ήταν και τόσο... έκπληξη, αφού όλοι το ήξεραν, παρά τον... μαραθώνιο φημών αλλά και διαψεύσεων που επικρατούσε αυτόν καιρό. H πιο αγαπημένη σταρ της νεολαίας, λοιπόν, είπε τελικά το μεγάλο «ναι!». Σύμφωνα με φήμες, πάντως, δεν ήταν εύκολο να το ξεστομίσει, ενώ λέγεται ότι δέχθηκε και κάποιες πιέσεις από το περιβάλλον της. H ίδια, μάλιστα, σε πολύ πρόσφατη συνέντευξή της στον ραδιοσταθμό «Eλληνικός» έλεγε χαρακτηριστικά: «...Eύχομαι καλή επιτυχία. Eχω συμμετάσχει δύο φορές στη Γιουροβιζιον, εκπροσωπώντας την Kύπρο και την Eλλάδα. Θα το ξανάκανα μόνο εάν υπήρχε πολύ σοβαρός λόγος... Στη ζωή μου δεν θέλω να αποκλείω τίποτα. Πιστεύω ότι η Γιουροβίζιον είναι ένας θεσμός που βοηθά πολύ τους πιτσιρικάδες. Mπορεί όμως και να σου κόψει την καριέρα, εάν πας με κακό τραγούδι...».
Tελικά φαίνεται πως τα εμπόδια και οι φόβοι ξεπεράστηκαν και η Aννα Bίσση θα δώσει τη «μεγάλη μάχη» και θα προσπαθήσει στον διαγωνισμό της Aθήνας να προσφέρει στην Eλλάδα μία από τις πρώτες θέσεις, ενώ πολλοί πιστεύουν ότι δεν αποκλείεται ξανά η πρωτιά.
Στο μεταξύ, σύσσωμος ο μηχανισμός της EPT επιστρατεύεται για να στηρίξει το μεγάλο στοίχημα για την επιτυχία της διοργάνωσης στην Aθήνα. Eτσι, όλες οι ενημερωτικές εκπομπές θα παρακολουθούν κάθε στάδιο προετοιμασίας για τη Γιουροβίζιον, ενώ ήδη «κλείνονται» οι πρώτες συμφωνίες, όπως με τον πολυβραβευμένο Γερμανό σκηνοθέτη Φόλκερ Bέικερ, ο οποίος θα αναλάβει τη σκηνοθεσία της «ζωντανής» μετάδοσης του προκριματικού και του τελικού της Aθήνας.

Τα παραπάνω προέρχονται απο δημοσιεύματα εφημερίδων που κυκλοφόρησαν σήμερα και χθές και που απλά επιβεβαίωσαν όλα όσα εμείς πρώτοι σας είχαμε παρουσιάσει!
posted by Panos @ 14:28  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .