radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Τρίτη, Ιανουαρίου 24, 2006
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η 'Αννα Βίσση στην Eurovision!


Αύριο το απόγευμα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ανακοινωθεί επισήμως πως η 'Αννα Βίσση θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον επερχόμενο Διαγωνισμό της Eurovision.
"Προτάσεις δεν έχουν γίνει ακόμα...Θα με τιμούσε πάρα πολύ μια τέτοια πρόταση και, αν τελικά γίνει κάτι τέτοιο, θα το 'κανα, ειλικρινά και με εθνική συνείδηση, για την Ελλάδα. (...) Δεν θα με χάλαγε μια τέτοια ιδέα, αν πραγματικά υπήρχε Το τραγούδι, αν υπήρχε αυτό το τραγούδι και γινόταν πρόταση να βοηθήσω την Ελλάδα, ώστε να γίνει μια πολύ πολύ καλή εμφάνιση, γιατί φέτος πρέπει να είμαστε άψογοι..."
Αυτά δήλωνε η 'Αννα Βίσση την προηγούμενη εβδομάδα, σε συνέντευξή της σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, αφήνοντας υποννοούμενα πως υπάρχουν πράγματα που δεν μπορεί να αποκαλύψει ακόμα.
Σήμερα, φαίνεται πως αυτό που δεν μπορούσε να αποκαλύψει ήταν το ότι όχι μόνο έχει γίνει πρόταση, αλλά και ότι η επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την φετινή μας συμμετοχή έρχεται πολύ πολύ σύντομα.Είναι πολύ πιθανό αύριο το απόγευμα η διοίκηση της ΕΡΤ και η 'Αννα Βίσση να ανακοινώσουν επισήμως τη συνεργασία τους για την φετινή μας εκπροσώπηση στην Eurovision.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, μάλιστα, το αυριανό πρόγραμμα της 'Αννας Βίσση περιλαμβάνει προετοιμασία για...έξοδο και επίσκεψη στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή, για συζήτηση με την διοίκηση της ΕΡΤ.Επίσης σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, τις πρώτες μέρες του Μαρτίου το τηλεοπτικό κοινό θα ακούσει τα προτεινόμενα κομμάτια και θα αποφασίσει αυτό που θα ερμηνεύσει η 'Αννα Βίσση στην σκηνή του Κλειστού Γηπέδου Μπάσκετ του ΟΑΚΑ, στις 20 Μαϊου. Το αν ο Νίκος Καρβέλας θα συμμετάσχει με σύνθεσή του στις διαδικασίες και το αν ισχύουν οι φήμες που θέλουν τον Στέφανο Κορκολή να υπογράφει τρία προτεινόμενα τραγούδια (όπως έχουμε ξαναγράψει), παραμένουν στο επίπεδο των ανεπιβεβαίωτων πληροφοριών.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ EUROVISION ΝΕΑ:
Δύο πολύ αγαπημένα πρόσωπα στο τηλεοπτικό κοινό, θα αποτελέσουν μια ακόμα από τις εκπλήξεις της Eurovision 2006! Όπως ανακοινώθηκε μετά από συνάντηση, που είχαν με τον εντεταλμένο σύμβουλο της ΕΡΤ, Γιώργο Χουλιάρα, ο σεναριογράφος και ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης και η ηθοποιός Ζέτα Μακρυπούλια θα έχουν το δικό τους ξεχωριστό ρόλο στη 51η Διοργάνωση του Κορυφαίου Ευρωπαϊκού Μουσικού Διαγωνισμού. Συγκεκριμένα, οι δυο τους θα είναι σχολιαστές –σε κείμενα του Γιώργου Καπουτζίδη- στον ημιτελικό της 18ης, αλλά και τον τελικό της 20ης Μαΐου. Επίσης, θα αναλάβουν το έργο της παρουσίασης της βραδιάς της επιλογής του ελληνικού τραγουδιού, καθώς και μια σειρά τηλεοπτικών εκπομπών στο πλαίσιο της προβολής δραστηριοτήτων για την Eurovision της Αθήνας.

Λίγη ακόμη υπομονή θα πρέπει να κάνουν οι χιλιάδες λάτρεις της Eurovision, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν από κοντά τον 51ο διαγωνισμό, που θα διεξαχθεί το Μάιο στην Αθήνα. Μέχρι στιγμής, η διάθεση και προπώληση των εισιτηρίων δεν έχει ξεκινήσει, ενώ όσοι ζουν εκτός Ελλάδας θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα μπορούν να τα προμηθευτούν και μέσω Internet, από το site της εταιρείας, που θα αναλάβει την πώλησή τους. Όσον αφορά το κόστος τους, δεν είναι μέχρι στιγμής γνωστό, όμως, θα υπάρχουν διαβαθμίσεις ανάλογα με τις θέσεις και το show, που ο καθένας θα ενδιαφερθεί να παρακολουθήσει. Σχετικά με τη χωρητικότητα του σταδίου, οι διοργανωτές εκτιμούν ότι μετά την τοποθέτηση του σκηνικού, που αναγκαστικά θα περιορίσει τον αριθμό των θέσεων, θα μείνουν περίπου 15.000, που θα γεμίσουν με τους ένθερμους θαυμαστές του αγαπημένου μουσικού θεσμού. Μέχρι τις επίσημες ανακοινώσεις, για τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν από το site μας.

Στη Eurovision 2006 της Αθήνας θα πάρουν μέρος 38 χώρες, σύμφωνα με τη λίστα συμμετεχόντων, που ανακοινώθηκε από την EBU. Από τη φετινή διοργάνωση, λοιπόν, επέλεξαν να απουσιάσουν, δύο γείτονες, η Αυστρία και η Ουγγαρία, ενώ υπάρχει μια καινούρια είσοδος, αυτή της Αρμενίας! Ας δούμε, όμως, αναλυτικά ποιες χώρες, θα διαγωνιστούν στον ημιτελικό της 18ης και ποιες στο μεγάλο τελικό της 20ης Μαΐου στο Κλειστό Γήπεδο του ΟΑΚΑ, για τη 51η Eurovision.
Στον ημιτελικό θα συμμετασχούν οι:
Αλβανία (RTVSH)
Ανδόρα (RTVA)
Αρμενία (PTV)
Βέλγιο (VRT)
Βοσνία Ερζεγοβίνη
(PBSBiH) Βουλγαρία
(BNT) Εσθονία (ETV)
Ιρλανδία (RTÉ)
Ισλανδία(RUV)
Κροατία(HRT)
Κύπρος (CyBC)
Λευκορωσία (BT)
Λιθουανία (LRT)
Μονακό (TMC)
Ολλανδία (NOS)
Ουκρανία (NTU)
ΠΓΔΜ (MKRTV)
Πολωνία (TVP)
Πορτογαλία (RTP)
Ρωσία (C1R)
Σλοβενία (RTVSLO)
Σουηδία (SVT)
Τουρκία (TRT)
Φινλανδία (YLE)

Στον τελικό έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους οι:
Γαλλία (France 3)
Γερμανία (ARD)
Δανία (DR)
Ελβετία (SRG SSR idée suisse)
Ελλάδα (ΕΡΤ)
Ην Βασίλειο (BBC) Ι
σπανία (TVE) Ι
σραήλ (IBA)
Λετονία (LTV)
Μάλτα (PBSMT)
Μολδαβία (TRM)
Νορβηγία (NRK)
Ρουμανία (TVR)
Σερβία Μαυροβούνιο (UJRT)

Η σειρά εμφάνισης των χωρών στον ημιτελικό και τον τελικό θα καθοριστεί με κλήρωση, που θα πραγματοποιηθεί στη συνάντηση των επικεφαλής των αποστολών στις 20 και 21 Μαρτίου στην Αθήνα.

Ελπίζω προς το παρών να σας καλύψαμε με όλα τα τελευταία νέα για την Eurovision. Σύντομα κόντα σα ς με ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες.
posted by Panos @ 00:07  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .