radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Τρίτη, Ιανουαρίου 24, 2006
Διπλή Πλατίνα για τον Πλούταρχο
Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ με μεγάλη επιτυχία η διπλά πλατινένια απονομή του Γιάννη Πλούταρχου για τις πωλήσεις του "Όλα Σε Σένα Τα Βρήκα"!
Ένα album, 14 τραγούδια, πολλές επιτυχίες, 80.000 πωλήσεις, δύο πλατίνες.
Χθες βράδυ ο Γιάννης Πλούταρχος γιόρτασε τη μεγάλη επιτυχία (και) του τελευταίου του δίσκου, σε μια λαμπερή βραδιά που διοργάνωσε στο Αρείων το MAD tv ο Sfera 102.2 και η εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ" χθες βράδυ.
Από νωρίς το απόγευμα χιλιάδες κόσμου από όλη την Ελλάδα (χωρίς καμία υπερβολή - υπήρχαν άνθρωποι που ήρθαν από την Σύρο και πολλά άλλα μέρη της Ελλάδας αποκλειστικά για την απονομή) κατέκλεισαν το Αρείων, περιμένοντας να δουν και να ακούσουν τον Γιάννη Πλούταρχο live στις μεγάλες του επιτυχίες και να τον συγχαρούν για την επιτυχία του δίσκου του. Αφού τραγούδησε live όλα τα τραγούδια του "Όλα Σε Σένα Τα Βρήκα" αλλά και επιτυχίες από τα προηγούμενα (και επίσης πολυπλατινένια) albums του και παρέλαβε τις δύο πλατίνες του, ο Γιάννης Πλούταρχος καταχειροκροτήθηκε από φίλους, συνεργάτες και, φυσικά, τους fans του, ενώ όλοι μιλούσαν για ένα από τα πιο επιτυχημένα γεγονότα τέτοιου χαρακτήρα.
posted by Panos @ 21:46  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .