radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Δευτέρα, Ιανουαρίου 09, 2006
Σε διάσημα χέρια το σπίτι του Johnny Cash
O τραγουδιστής και στιχουργός των Bee Gees, Barry Gibb, είναι τελικά ο αγοραστής του σπιτιού στο οποίο διέμενε ο Johnny Cash με τη γυναίκα του, June Carter.
Το σπίτι είναι 13.880 τετραγωνικά μέτρα και βρίσκεται στο Hendersonville, ένα προάστιο του Nashville, στο Tennessee. Επισήμως, το σπίτι αγοράστηκε από μια εταιρία, την Belinda LLC, που ανήκει στο ζεύγος Gibb.
Το ζευγάρι σκοπεύει να ανακαινίσει πλήρως το σπίτι, που αποτελείται από εφτά υπνοδωμάτια, πέντε τουαλέτες και μία εξωτερική πισίνα, ενώ και οι δύο ελπίζουν ότι ο χώρος θα αποτελέσει μέρος μουσικής έμπνευσης.
Ο Johnny Cash και η γυναίκα του ζούσαν σε αυτό το σπίτι 35 ολόκληρα χρόνια, ενώ εκεί γυρίστηκε και μεγάλο μέρος της βιογραφικής ταινίας, "Walk The Line". Oταν το σπίτι βγήκε προς πώληση, ο αδελφός του Johnny Cash, Tommy, δήλωσε ότι μαζί με την οικία θα πωλούνταν και κάποια έπιπλα, συμπεριλαμβανομένου και του συζυγικού κρεβατιού.
Η τελική αγοραστική τιμή του σπιτιού έφτασε τα 2.3 εκατομμύρια δολάρια!

posted by Panos @ 00:47  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .