radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Σάββατο, Ιανουαρίου 28, 2006
Συνέντευξη Τύπου για τη Eurovision
Μετά την επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ, ότι η Άννα Βίσση θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην 51η Eurovision, που θα γίνει στην Αθήνα, φτάνει η ώρα για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη διοργάνωση και τις προετοιμασίες για το μεγάλο γεγονός, αλλά και την ελληνική συμμετοχή. Αυτό θα είναι το αντικείμενο συνέντευξης Τύπου, που θα παραχωρήσει ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ Α.Ε., Χρήστος Παναγόπουλος, την Τρίτη 31 Ιανουαρίου στις 13:00, στην αίθουσα Ballroom 3, στο ξενοδοχείο King George.


Η μία την άλλη διαδέχονται οι εκπλήξεις για τον 51ο διαγωνισμό της Eurovision στην Αθήνα. Την Παρασκευή, ο πρόεδρος της ΕΡΤ Α.Ε., Χρήστος Παναγόπουλος, συναντήθηκε με τη μεγάλη και διεθνούς φήμης Ελληνίδα ερμηνεύτρια Νάνα Μούσχουρη, για να συζητηθεί η συμμετοχή της και η στενή συνεργασία, που θα έχει ενόψει του διαγωνισμού. Η κ. Μούσχουρη θα βοηθήσει στην κριτική επιτροπή, που θα επιλέξει το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει, ενώ θα είναι και η πρέσβειρα της χώρας μας, της ΕΡΤ και του θεσμού, με ρόλο την ενημέρωση και την προβολή του διαγωνισμού στο εξωτερικό. Με δηλώσεις της, η κ. Μούσχουρη δήλωσε ότι είναι πολύ χαρούμενη τονίζοντας το πόσο σημαντικό είναι να βοηθήσουν όλοι για την επιτυχία του διαγωνισμού, ιδιαίτερα τώρα, που η χώρα μας είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

πηγή: ΕΡΤ
posted by Panos @ 21:45  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .