radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Σάββατο, Σεπτεμβρίου 10, 2005
To τρίτο Country Music Festival
Στο Θέατρο Βράχων θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή το τρίτο κατά σειρά Country Music Festival.
Διοργανωτής του μοναδικού στην χώρα μας event είναι και φέτος ο Νίκος Γκαραβέλλας, που το 2004 τιμήθηκε με το βραβείο για τον "Καλύτερο Ραδιοφωνικό Παραγωγό στον Κόσμο" και φέτος φέτος παρουσιάζει την πρώτη εμφάνιση μεγάλου country καλλιτέχνη στην Ελλάδα.
H -βραβευμένη με το βραβείο για την "καλύτερη γυναίκα country καλλιτέχνιδα- Danni Leigh, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην country μουσική, με πολλές σημαντικές συνεργασίες, βραβεία και διακρίσεις στο ενεργητικό της.Αμέσως πριν τη Danni Leigh, στη σκηνή του Θεάτρου Βράχου, για να ανοίξει το 3rd Country Festival, θα ανέβει ένα country συγκρότημα με πανευρωπαϊκό αέρα: οι Lost Highway απουτελούνται από Έλληνες, Νορβηγούς και Ουκρανούς καλλιτέχνες και υπόσχονται την καλύτερη έναρξη για το φεστιβάλ.
Η βραδιά, που εντάσσεται στο πλαίσιο του 18ου Φεστιβάλ Δήμου Βύρωνα, θα κλείσει με ένα special country party από τον Νίκο Γκαραβέλλα.
posted by Panos @ 12:00  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .