radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Σάββατο, Σεπτεμβρίου 10, 2005
Η ΙFPI για τα World Music Awards
H IFPI τοποθετείται σχετικά με τα φετινά World Music Awards: διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της μέσα από το myradiourgies.tk!

Φαίνεται, τελικά, ότι υπάρχει πολύ παρασκήνιο πίσω από τη φετινή απονομή των World Music Awards. Σας είχαμε ενημερώσει πριν λίγο καιρό την είδηση σχετικά με τον -σύμφωνα με το επίσημο site των βραβείων- νικητή του βραβείου "Best Selling Greek Artist" και σήμερα σας μεταφέρει αυτούσιο το δελτίο Τύπου της IFPI, που έφτασε πριν λίγο στα χέρια μας:

"Εκ μέρους της IFPI, θα θέλαμε να σας κάνουμε γνωστό ότι από εμάς δεν δόθηκαν επίσημα στοιχεία που να αφορούν στο ποιός Έλληνας καλλιτέχνης πέτυχε τις μεγαλύτερες πωλήσεις στο διάστημα 31 Ιουλίου 2004 με 31 Ιουλίου 2005.Οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης των World Music Awards ζήτησαν αυτήν την πληροφορία από την IFPI, μόλις 4 εργάσιμες μέρες πριν την τελετή της 31ης Αυγούστου 2005 στο Λος Άντζελες, γνωρίζοντας εκ των προτέρων πως αποκλείεται σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να υπάρξει απάντηση.Τις ακριβείς πωλήσεις των υποψηφίων για το βραβείο καλλιτεχνών διερευνά η ελεγκτική εταιρία Deloitte, η οποία και θα μας ανακοινώσει το αποτέλεσμα, μόλις προσμετρηθούν και οι πωλήσεις που έχουν γίνει και σε χώρες εκτός Ελλάδος.Ας σημειωθεί ότι, περιμένουμε μια απάντηση από την διοργανώτρια αρχή των World Music Awards, που να διευκρινίζει ποιά επίσημα στοιχεία ή έγγραφα έλαβε υπ' όψιν της, προκειμένου να προβεί στην απονομή του βραβείου για την Ελλάδα. Η IFPI θα ανακοινώσει σύντομα οποιαδήποτε σχετική πληροφορία."
posted by Panos @ 11:57  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .