radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Σάββατο, Σεπτεμβρίου 10, 2005
Μ. Κανά και Δ. Μητροπάνος στο θέατρο Βράχων!
Στις 12 Σεπτεμβρίου μια ξεχωριστή μουσική σύμπραξη θα φιλοξενηθεί στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη. Μια σύμπραξη που θα βρει το Δημήτρη Μητροπάνο και τη Μελίνα Κανά να ενώνουν τις φωνές τους και τη δύναμη της ερμηνείας τους με στόχο την ψυχαγωγία του κοινού σε μία μοναδική συναυλία στο πλαίσιο του 18ου Φεστιβάλ Δήμου Βυρωνα «Στη σκιά των βράχων».
Ο Δημήτρης Μητροπάνος στην πολύχρονη πορεία του στο ελληνικό τραγούδι έχει καταξιωθεί στη συνείδηση του κόσμου ως ένας από τους σημαντικότερους αυθεντικούς λαϊκούς ερμηνευτές. Ένας τραγουδιστής που έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους Έλληνες συνθέτες ερμηνεύοντας τραγούδια που έγραψαν ιστορία.
Η Μελίνα Κανά στην δεκαπεντάχρονη πορεία της στο τραγούδι αποτελεί μια άξια εκπρόσωπο της νεώτερης γενιάς έχοντας αναδειχθεί μια από τις πιο ιδιαίτερες γυναικείες φωνές και ιδανική ερμηνεύτρια αγαπημένων σύγχρονων δημιουργών.
Το πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν οι δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες περιλαμβάνει τραγούδια γνωστά και αγαπημένα τόσο από τη προσωπική τους δισκογραφία(Θα ακουστούν μεταξύ άλλων και τραγούδια από την πρόσφατη ζωντανή ηχογράφηση από την «Ακτή Πειραιώς»της σύμπραξης του Δημήτρη Μητροπάνου με τους Θέμη Αδαμαντίδη και Δημήτρη Μπάση με τίτλο «Υπάρχει και το Ζεϊμπέκικο» που κυκλοφορεί από τη MINOS-EMI αλλά και από την πρόσφατη δισκογραφική δουλειά της Μελίνας Κανά με τίτλο «Juke Box» που κυκλοφορεί από τη MINOS) όσο και τραγούδια άλλων ερμηνευτών.

Ώρα έναρξης: 9:00μ.μΤιμή εισιτηρίου:20, και 15 νεανικό (για παιδιά έως 15 ετών)Προπώληση εισιτηρίων: www.i-ticket.gr, 801 11 60000, 210-6786000, Περίπτερο Φεστιβάλ Βύρωνα-Πλατεία Συντάγματος, Δημαρχείο Βύρωνα(Καραολή & Δημητρίου 32-36), Πνευματικό κέντρο Δήμου Βύρωνα, Ταμεία Θεάτρου Βράχων, Δισκοπωλείο Salina (Υμηττού 125 Παγκράτι), Δισκοπωλεία Metropolis.
posted by Panos @ 11:55  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .