radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Κυριακή, Σεπτεμβρίου 04, 2005
Editorial..!

Posted by Picasa
Καλησπέρα σε όλους!!!
Κυριακή σήμερα και σας ενημερώνουμε για πολλά και ενδιαφέροντα, μουσικά, δισκογραφικά και αποκλειστικά!
Νιώθω την ανάγκη σήμερα που η ιστοσελίδα αυτή συμπληρώνει 4 μήνες λειτουργίας να σας ευχαριστήσω όλους για την καθημερινή σας επαφή με την δική μας και δική σας αγάπη, την μουσική. Εμείς το μόνο που κάνουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε είναι να σας ενημερώνουμε για ότι αποτελεί σημαντική είδηση στην μουσική σας ενημέρωση. Δεν χωρίζουμε την ελληνική και διεθνή μουσική σε κατηγορίες, δεν μας αρέσει να βάζουμε ταμπέλες και είμαστε πάντα ανοιχτοί σε προτάσεις και συνεργασίες. Οι ειδήσεις που υπάρχουν στη σελίδα μας δεν είναι πάντα δικά μας κείμενα, κάποιες φορές είναι μεταφρασμένα κείμενα από σελίδες του εξωτερικού ή τις μεταφέρουμε από εγχώριες ιστοσελίδες. Πάντα όμως με ένα και μοναδικό σκοπό: την δική σας καθημερινή και καθολική ενημέρωση!
Προσωπικά έχω κρατήσει όλα τα e-mail που έχετε στείλει, με τα σχόλια, τις προτάσεις και τα παράπονα σας , έχοντας τα σαν οδηγό για ότι ετοιμάζουμε για την συνέχεια. Γι’ αυτό σας παροτρύνω για οτιδήποτε θέλετε να ρωτήσετε και να επισημάνετε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ακόμα και αν έχετε το «ψώνιο» της δημοσιογραφίας και αρθρογραφίας, περιμένουμε με μεγάλη χαρά τα κείμενα σας και που ξέρετε…ίσως να γίνεται ενεργά μέλη αυτής της μουσικής κοινότητας.
Το αμέσως επόμενο σχέδιο μας είναι η δημιουργία ενός ραδιοφωνικού σταθμού εκπομπής μόνο μέσω internet, ένα όνειρο που θέλουμε να πάρει σάρκα και οστά σύντομα αλλά μας καθυστερούν κάποια μικρά τεχνικά προβλήματα.
Αν πιστεύετε ότι κάτι λείπει από την σελίδα μας και θα ήταν καλό να το προσθέσουμε, υπάρχει ένας λογαριασμός e-mail ακριβώς γι’ αυτό:
radiourgies@hotmail.com

Φιλικά,

Πάνος Αλεφραγκής
posted by Panos @ 17:16  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .