radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Κυριακή, Σεπτεμβρίου 04, 2005
Νέο ντουέτο από Eros Ramazzotti και Anastacia
Ένα ντουέτο με την Anastacia θα περιλαμβάνεται στο ολοκαίνουργιο album του Eros Ramazzotti που αναμένεται στα τέλη του Οκτωβρίου.
Δύο χρόνια μετά το "Eros 9" και έχοντας στο ενεργητικό του 36 εκατομμύρια πωλήσεις σε όλον τον κόσμο και συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως ο Joe Cocker, η Tina Turner και η Cher, ο Eros Ramazzotti, ένας από τους πιο επιτυχημένους μη αγγλόφωνους ερμηνευτές ever, επιστρέφει με το νέο studio album του.Το album θα έχει τίτλο "Calma Apparente" και θα κυκλοφορήσει στις 31 Οκτωβρίου, σε cd, Dual Disc και special packaged εκδοχές, ενώ ταυτόχρονα θα υπάρξει και μια κυκλοφορία στην ισπανική γλώσσα. Πρώτο single θα είναι το κομμάτι "La Nostra Vita (Nuestra Vida)", που θα κυκλοφορήσει στις 16 Σεπτεμβρίου. Tα 13 τραγούδια του "Calma Apparente" υπογράφει ο ίδιος ο Eros, ενώ τα περισσότερα από αυτά ηχογραφήθηκαν στο Los Angeles, με κορυφαίους μουσικούς, όπως ο Michael Landau, ο Neil Stubenhaus και πολλοί άλλοι. Στο tracklisting του album περιλαμβάνονται τραγούδια όπως το uptempo "Solarita", η μπαλάντα "L' Equilibrista", το "Bambino Nel Tempo", στο οποίο παίζει αρμόνικα ο Stevie Wonder και το "I Belong To You - Il Ritmo Della Passione", ένα ντουέτο του Eros Ramazzotti με την Anastacia, που ηχογραφήθηκε τον περασμένο Ιούνιο στο Μιλάνο και θα περιλαμβάνεται και στο επερχόμενο (τον Νοέμβριο) best-of album της Anastacia.Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει και ως single.
posted by Panos @ 16:11  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .