radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Κυριακή, Σεπτεμβρίου 04, 2005
Αντώνης Ρέμος-Γιώργος Θεοφάνους: Στο studio ξανά!

Ξανά μαζί στο studio βρίσκονται αυτήν την περίοδο ο Αντώνης Ρέμος και ο Γιώργος Θεοφάνους, για τις ηχογραφήσεις του τρίτου κοινού τους album.
Μετά τα πολυπλατινένια "Καρδιά Μου Μην Ανησυχείς" (2002) και "Μια Αναπνοή" (2003) και έναν χρόνο μετά το single "Χαμογέλασε", ο Αντώνης Ρέμος και ο Γιώργος Θεοφάνους βρίσκονται ξανά στο studio, για το τρίτο κοινό τους album, που είναι και το έκτο studio album του Αντώνη Ρέμου. Το νέο album του επιτυχημένου διδύμου θα κυκλοφορήσει μέσα στον Νοέμβριο, ενώ λίγο αργότερα θα κυκλοφορήσουν και πέντε DVDs με τις live εμφανίσεις του Αντώνη Ρέμου στο "Studio Πειραιώς" που ηχογραφήθηκαν για τις ανάγκες του τελευταίου "Live" album του-ένα DVD για κάθε ένα από τα sessions του Αντώνη Ρέμου με τους Μίμη Πλέσσα, Γιάννη Σπανό, Κώστα Χατζή, Γιώργο Θεοφάνους και Αντώνη Βαρδή. Εντωμεταξύ, ο Αντώνης Ρέμος προετοιμάζει και τις χειμερινές του εμφανίσεις στο "Αθηνών Αρένα", μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ενώ ο Γιώργος Θεοφάνους, μετά την Πέγκυ Ζήνα, για την οποία έγραψε τα 11 νέα τραγούδια του "Νόημα," θα συνεργαστεί, μεταξύ άλλων, με την Μαρινέλλα αλλά και την Νάνα Μούσχουρη , υπογράφοντας κάποια τραγούδια στα επερχόμενα νέα albums τους.
posted by Panos @ 16:16  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .