radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Σάββατο, Σεπτεμβρίου 10, 2005
Επικίνδυνο...Καραόκε!
Υπερβολική αγάπη για την μουσική φαίνεται πως είχε ένας 40χρονος από την Βρετανία, που, κατά την διάρκεια των διακοπών του, επιτέθηκε σε δύο Βούλγαρους, επειδή… δεν τραγουδούσαν καλά σε καραόκε! Η βραδιά κυλούσε όμορφα για τις παρέες των Βούλγαρων και του Βρετανού στο καραόκε εστιατόριο "Techhouse", σε τουριστικό θέρετρο της Μαύρης Θάλασσας. Οι δύο Βούλγαροι, 28 και 31 ετών, θέλησαν να δοκιμάσουν το ταλέντο τους στο τραγούδι και άρχισαν να ερμηνεύουν το γνωστό "We are the Champions" των Queen. Όμως, ο Κέβιν Τέστερ μάλλον είχε μουσικό αυτί και δεν άντεξε… Σηκώθηκε από το τραπέζι του και επιτέθηκε εναντίον των δύο φιλόδοξων τραγουδιστών, χτυπώντας τους με γροθιές και κλωτσιές.
Στο εστιατόριο έσπευσε η αστυνομία, στην οποία ο Τέστερ εξήγησε ότι τον προκάλεσε η κάκιστη απόδοση του τραγουδιού και τα κακά αγγλικά των δύο "ταλέντων". Από την πλευρά τους, οι δύο Βούλγαροι κατέθεσαν μήνυση και αγωγή για αποζημίωση, με αποτέλεσμα ο 40χρονος να περάσει μια νύχτα στη φυλακή και να πληρώσει πρόστιμο 88,85 ευρώ, καθώς και τα έξοδα για την αποκατάσταση των ζημιών στο εστιατόριο.
posted by Panos @ 11:48  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .