radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 23, 2005
Οι Nirvana "επιστρέφουν" τον Νοέμβριο...
Τον προσεχή Νοέμβριο θα έχουμε στα χέρια μας το "Sliver" των Nirvana, μια συλλογή από σπάνιο υλικό, demos αλλά και τρία ακυκλοφόρητα κομμάτια.
Οι Nirvana "επιστρέφουν" με μια συλλογή από σπάνια demos και ακυκλοφόρητα tracks. Και το όνομα αυτής "Sliver" ένα άλμπουμ με 22 συνολικά κομμάτια που θα περιλαμβάνει και υλικό από το box set το "With the lights out", που κυκλοφόρησε πέρυσι, και που σημειωτέον, είχε αποτελέσει αντικείμενο νομικής διαμάχης μεταξύ της Courtney Love-Cobain και των εναπομείνοντων μελών των Nirvana, Krist Novoselic και Dave Grohl.
Η νέα αυτή συλλογή πρόκειται να κυκλοφορήσει την 1η Νοεμβρίου από την Geffen/Universal με ακόμη πιο έντονη την αύρα του Kurt Cobain, αφού o τίτλος του άλμπουμ δόθηκε από την κόρη του θρύλου της grunge/rock, Frances Bean Cobain.
Σημαντική επίσης, ήταν η συνεισφορά της 13χρονης Frances και ως προς την επιλογή του εξωφύλλου αφού - και κατά τα λεγόμενα του διαχειριστή της περιουσίας της οικογένειας Cobain και manager της Courtney Love, Peter Asher- θεωρείται ένα ιδιαίτερα χαρισματικό με πρωτοποριακές ιδέες άτομο. Με αυτόν τον τρόπο, όπως, άλλωστε, δήλωσε η μητέρα της και alternative pop/rock diva στο περιοδικό "Rolling Stone", η έφηβη Frances μπαίνει για τα καλά στη "family business".
posted by Panos @ 10:54  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .