radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 23, 2005
Μετά την Ευρώπη, και στην Αμερική οι Bon Jovi
Μετά την παρουσίαση του album τους στο Αμστερνταμ, που προβλήθηκε ζωντανά σε όλη την Ευρώπη, οι Bon Jovi παρουσίασαν το "Have A Nice Day" και για την Αμερική, σε ένα ολοκαίνουργιο θέατρο χωρητικότητας 2.100 ατόμων, στην Νέα Υόρκη, σε ένα οπτικοακουστικό event που μεταδόθηκε live σε όλη την Αμερική.
"Αυτό είναι, πιθανότατα, ό,τι πιο απλό έχουμε κάνει μετά το βραδινό που φάγαμε χθες το βράδυ στο σπίτι μου," είπε στην αρχή της βραδιάς ο Jon Bon Jovi, αστειευόμενος με τη μικρή χωρητικότητα (σε σχέση με αυτά που έχουν συνηθίσει οι Bon Jovi) του Nokia Theater Times Square της Νέας Υόρκης, το οποίο εγκαινίασε η μπάντα με το live της.
Εννοείται, βέβαια, ότι η συναυλία ήταν προ πολλού sold-out, ενώ όλη η Αμερική είδε live την πρώτη παρουσίαση του "Have A Nice Day" στις ΗΠΑ (την περασμένη Δευτέρα, οπότε και κυκλοφόρησε το album), μέσω των απευθείας μεταδόσεων από το AOL, το XM Satellite Radio και σε πάνω από 100 κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας (όσοι πρόλαβαν να εξασφαλίσουν τα "μαγικά χαρτάκια").
Η μπάντα ξεκίνησε το live της με το ολοκαίνουργιο "Last Man Standing" και συνέχισε με αρκετά κομμάτια από το just-released 9o studio album της καριέρας της, "Have A Nice Day," όπως το ομώνυμο πρώτο single και το "Who Says You Can't Go Home".
O μεγαλύτερος χαμός, όμως, όπως είναι λογικό, έγινε με τα classic Bon Jovi hits "You Give Love A Bad Name", "Livin' On A Prayer", "Born To Be My Baby", "Wanted Dead Or Alive" και πολλά άλλα, ενώ στο (απαραίτητο) encore ο Jon Bon Jovi ρώτησε το κοινό αν "Υπάρχει κανένας γιατρός εδώ μέσα?" προλογίζοντας το "Bad Medicine", με το οποίο έκλεισε τη συναυλία της η μπάντα.
Το παραπάνω κείμενο βασίστηκε σε report του rollingstone.com από τη συναυλία.
posted by Panos @ 10:52  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .