radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Τρίτη, Ιουλίου 12, 2005
Νέο single λίγο πριν μπει στη φυλακή
Μία μέρα μετά την καταδίκη της σε έναν χρόνο και μία μέρα φυλάκισης για ψευδορκία, η Lil' Kim κυκλοφόρησε το νέο της single, "Shut Up Bi**".
Πρόκειται για το πρώτο single από το επερχόμενο νέο album της, "The Naked Truth", και η Lil' Kim σχολιάζει όλες τις φήμες που έχουν γραφτεί για εκείνη, που λίγες δεν τις λες...Κάνει χρήση κοκαϊνης, είναι άφραγκη, είναι πάμπλουτη, έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις, δεν γράφει η ίδια τους στίχους της είναι μόνο μερικά από αυτά που έχουν ακουστεί για την "ατίθαση" rapper."You ain't paying my bills, you ain't saying nothing/...Get your facts straight"...ριμάρει η Lil' Kim, επαναλαμβάνοντας συνεχώς το "Shut Up Bi**", ενώ δεν διστάζει να αναφερθεί στην τηλεοπτική αντίστοιχη Τατιάνα, Star Jones, ισχυρίζοντας ότι την έχει βάλει στο μάτι. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το αν έχει γυριστεί ή πρόκειται να γυριστεί κάποιο video για το single, ενώ το album, σε παραγωγή Kanye West, Spyder, Hot Runner και άλλων, αναμένεται στις 13 Σεπτεμβρίου.
posted by Panos @ 22:55  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .