radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Κυριακή, Ιουλίου 10, 2005
ΕΠΙΣΤΕΨΑΜΕ @ SUMMER RADIOURGIES! ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ SUMMER TOUR!
Κάνοντας χρήση του πρώτου κύματος της άδειας μας, όπως πολύ καλα θα είχατε καταλάβει, αφήσαμε λίγο πίσω τα μουσικά μας νέα! Είμαστε εδώ πάλι όμως ανανεωμένοι μέσα στην πύρινη κόλαση της Αθήνας, να σας ενημερώνουμε για όλα τα μουσικά νέα που "πιάνουν" οι κεραίες μας...Άντε και καλές Ραδιουργίες!
Ένας απο τους πιο αγαπημένους σας καλλιτέχνες, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, και αυτο το καλοκαίρι ετοίμασε μια πολύ καλή περιοδεία. Ας τον ακολουθήσουμε..!
Το φετινό καλοκαίρι θα βρει τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να πραγματοποιεί μια σειρά επιλεγμένων εμφανίσεων σε διάφορα σημεία της Ελλάδας. Η κυκλοφορία της ειδικής συλλεκτικής έκδοσης του διπλά πλατινένιου του άλμπουμ «Ακατάλληλη Σκηνή» είναι μια από τις αφορμές για αυτή την περιοδεία. Πρόκειται για μια έκδοση που περιέχει δυο ολοκαίνουρια τραγούδια το «Όνειρο ζω» και το «Να μείνεις εδώ» τα οποία θα ακουστούν ζωντανά για πρώτη φορά σε αυτές τις συναυλίες. Συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν κυρίως σε πόλεις που ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν είχε εντάξει στο πλαίσιο της περυσινής του περιοδείας.
Μετά τις χειμερινές εμφανίσεις του Μιχάλη Χατζηγιάννη με τον Πασχάλη Τερζή που έβαλαν στη ζωή μας εκείνη τη νότα που κάνει την έξοδο μας γιορτή και απόλαυση ο καλλιτέχνης επιστρέφει και πάλι κοντά μας. Με μια σειρά νέων μουσικών παραστάσεων, που θα ενδυναμώσουν περισσότερο τη σχέση που ο ίδιος έχει αναπτύξει με το κοινό.
Όσοι βρεθούν στις νέες του εμφανίσεις θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον ερμηνευτή και συνθέτη, που με τη φωνή του και τη σκηνική του παρουσία προκαλεί τη συμμετοχή του κόσμου με έναν μοναδικό τρόπο. Έναν καλλιτέχνη, που έχει αναδειχθεί τα τελευταία χρόνια στον πιο σημαντικό εκπρόσωπο της γενιάς του στο χώρο του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού.
Στο πρόγραμμα των νέων του συναυλιών βρίσκουν θέση κομμάτια από το σύνολο της δισκογραφίας του με στόχο ένα αποτέλεσμα που να αντανακλά ζωντάνια, φρεσκάδα, ευαισθησία και αμεσότητα. Μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη εμφανίζεται η ερμηνεύτρια Αθηνά Ρούτση που βάζει το δικό της ηχόχρωμα στο πρόγραμμα των συναυλιών, με κομμάτια του ελληνικού και του ξένου ρεπερτορίου.

ΙΟΥΛΙΟΣ
Τετάρτη 13 Ιουλίου, Κατερίνη - Δημοτικό Στάδιο
Πέμπτη 14 Ιουλίου, Δράμα - Πάρκο Μυλοποτάμου
Παρασκευή 15 Ιουλίου, Σέρρες - Φεστιβάλ Αμφίπολης
Σάββατο 16 Ιουλίου, Κόρινθος - Στάδιο Κορίνθου
Τρίτη 19 Ιουλίου, Κως - Εθνικό Στάδιο
Παρασκευή 22 Ιουλίου, Αιανή Κοζάνης - Γιορτές Νερών
Σάββατο 23 Ιουλίου, Φεστιβάλ Κασσάνδρας - Θέατρο Σίβηρης
Τετάρτη 27 Ιουλίου, Χαλκίδα - Μπούκα Beach Club
Σάββατο 30 Ιουλίου, Ναύπλιο - Πλατεία Αρβανιτιάς

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
Δευτέρα 1 Αυγούστου & Τρίτη 2 Αυγούστου, Ηράκλειο Κρήτης - Κηποθέατρο «Ν. Καζαντζάκη"
Τετάρτη 3 Αυγούστου, Χανιά - Δημοτικό Στάδιο
Παρασκευή 5 Αυγούστου, Κυλλήνη - Κάστρο
Σάββατο 6 Αυγούστου, Αντίρριο - Κάστρο
Τετάρτη 10 Αυγούστου, Θάσος - Δημοτικό Στάδιο
Παρασκευή 12 Αυγούστου, Καστοριά
Σάββατο 13 Αυγούστου, Μουδανιά - Φεστιβάλ της Θάλασσας
Κυριακή 14 Αυγούστου, Τυχερό Έβρου - Φεστιβάλ Νεολαίας
Παρασκευή 19 Αυγούστου, Ζάκυνθος - Δημοτικό Θέατρο
Τρίτη 23 Αυγούστου, Λήμνος - Δημοτικό Στάδιο Μύρινας
Τετάρτη 31 Αυγούστου, Θεσσαλονίκη - Θέατρο Γης

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου & Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, Αθήνα - Θέατρο Λυκαβηττού
posted by Panos @ 00:28  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .