radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Δευτέρα, Ιουλίου 11, 2005
Τάνια Τσανακλίδου-Ελένη Τσαλιγοπούλου: Καλοκαιρινή Περιοδεία 2005!
Συνεχίζοντας αυτό που ξεκινήσαμε χτές με το πρόγραμμα αγαπημένων σας καλλιτεχνών για αυτο το καλοκαίρι, σήμερα θα αναφερθούμε στην Τάνια Τσανακλίδου και στην Ελένη Τσαλιγοπούλου που «φορτώνουν» τις βαλίτσες τους τραγούδια και ….βγαίνουν περιοδεία.
Με ενδυμασία θερινή, διάθεση εκδρομική και κέφι εφηβικό ενώνουν τις «δυνάμεις» τους και τις φωνές τους, δίνοντας ραντεβού με το κοινό αυτό το καλοκαίρι σε συναυλιακούς χώρους σε όλη την Ελλάδα.
Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται σ'ένα πρόγραμμα, πρόκειται, όμως, για μια συνάντηση που ήθελαν και οι δύο να πραγματοποιηθεί από καιρό. Τάνια κι Ελένη, Ελένη και Τάνια μαζί, δύο γνώριμες και αγαπημένες παρουσίες που νοιώθεις ότι συμπληρώνει η μία την άλλη πάνω στην σκηνή. Κοινός άξονας στην διαδρομή και των δύο στο ελληνικό τραγούδι οι ιδιαίτερες ερμηνείες και το πάθος ψυχής.
Και οι δύο κρατούν στα χέρια τους έναν καινούριο δίσκο, ενώ βγαίνουν από έναν ιδιαίτερα πετυχημένο χειμώνα. Η Τάνια μετράει «2 Χρόνια Μετρό- Ζωντανή Ηχογράφηση», σ'ένα διπλό cd που μεταφέρει την ατμόσφαιρα των παραστάσεων που δόθηκαν το διάστημα 2003 -2005. Η Ελένη παρουσιάζει με την έκδοση «Αγαπημένο μου Ημερολόγιο…», ένα πραγματικό γλέντι που στηρίχτηκε στις πιο ζωντανές στιγμές του δημοτικού και λαϊκού τραγουδιού.
Η έναρξη της περιοδείας είναι την Κυριακή 26 Ιουνίου στη Κοζάνη παρέα με φίλους και εξαίρετους μουσικούς, τον Στέργιο Γαργάλα στο βιολί, τον Μανώλη Καραντίνη στο μπουζούκι, τον Βαγγέλη Κοντόπουλο στο μπάσο, τον Δημήτρη Μπαρμπαγάλαστην ηλεκτρική κιθάρα, τον Σπύρο Παναγιωτόπουλο στα τύμπανα, τον Γιάννη Παπαζαχαριάκη στην ακουστική κιθάρα και τον Τάκη Φαραζή στα πλήκτρα. Τον ήχο επιμελούνται οι Ηλίας Λάκκας & Ηλίας Τριντής ενώ στα φώτα είναι ο Γιώργος Χαραλάμπους.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ

15/7 Παρασκευή ΚΕΡΑΜΩΤΗ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ «ΧΥΜΑ ΣΤΟ ΚΥΜΑ"

21/7 Πέμπτη ΛΕΥΚΩΣΙΑ, ΣΧΟΛΗ ΤΥΦΛΩΝ

23/7 Σάββατο ΕΡΙΝΕΟΣ ΑΧΑΪΑΣ, ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΜΑΡΩΝ

29/7 Παρασκευή ΑΜΦΙΠΟΛΗ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ

30/7 Σάββατο ΣΑΝΗ, ΣΑΝΗ FESTIVAL

7/8 Κυριακή ΣΑΜΟΣ, ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΑΘΕΩΣ

18/8 Πέμπτη ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑΣ

Ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει παλιά και καινούργια τραγούδια αλλά και μεγάλη διάθεση για αυτοσχεδιασμό, θυμίζοντας τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές και των δύο.
Τάνια Τσανακλίδου και Ελένη Τσαλιγοπούλου, μια μουσική σύμπραξη που υπόσχεται μια εκρηκτική χημεία επί σκηνής.

Μπορείτε να προτείνετε και εσείς τον επόμενο καλλιτέχνη για να δημοσιεύσουμε την καλοκαιρινή του περιοδεία στέλνοντας απλα ένα e-mail στο: alefragisp@yahoo.gr
posted by Panos @ 00:53  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .