radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Δευτέρα, Ιουλίου 11, 2005
"Με το βλέμμα της καρδιάς" από την Ραλλία Χρηστίδου
Κάτι παραπάνω από έναν χρόνο μετά το Fame Story 2, η Ραλλία Χρηστίδου κυκλοφόρησε λίγες μέρες πριν το πρώτο της album, "Με το βλέμμα της καρδιάς"
Μετά από τη συμμετοχή της στο soundtrack της τηλεοπτικής σειράς "Μη Μου Λες Αντίο", σε τραγούδια του Χρήστου Νικολόπουλου, και μια επιτυχημένη σαιζόν μαζί με τον Γιάννη Κότσιρα, τον Μανώλη Φάμελλο και την Μελίνα Ασλανίδου, και ενώ γυρίζει όλη την Ελλάδα μαζί με τους δύο πρώτους, η Ραλλία Χρηστίδου ολοκλήρωσε και κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες το πρώτο της album, "Με Το Βλέμμα Της Καρδιάς".
Το album περιλαμβάνει 14 τραγούδια που υπογράφουν οι Γιάννης Κότσιρας, Αντώνης Μιτζέλος, Μαρία Παπαδοπούλου, Νίκος Μωραϊτης, Ανδρέας Μπονάτσος αλλά και η ίδια και πολλοί άλλοι, ενώ πρώτο single είναι το "Εγώ Για Σένα (Ancora Vivo)", που έχει ήδη γίνει ραδιοφωνική επιτυχία. Ιδιαίτερα σημαντικό "χρίσμα" για την ίδια και την πρώτη της δισκογραφική δουλειά δίνει στην Ραλλία ο Γιάννης Κότσιρας, που υπογράφει τη γενική επιμέλεια του album και συμμετέχει στο ντουέτο "Ένα Σύννεφο". Στο album θα βρείτε το "Αν Ήταν", που τραγούδησε η Ραλλία στον τελικό του Fame Story 2 αλλά και το hidden track "Όλα Καλά", σε στίχους και μουσική της ίδιας της Ραλλίας.
posted by Panos @ 00:46  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .