radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Κυριακή, Ιουλίου 10, 2005
Ο Moby για την επίθεση στο Λονδίνο
Την άποψή του για τις βομβιστικές ενέργειες στο κέντρο του Λονδίνου εξέφρασε ο Moby, μέσω μιας ανακοίνωσης που δημοσίευσε στο επίσημο site του.
50 νεκροί και πάνω από 700 τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός των τεσσάρων εκρήξεων που χτύπησαν σταθμό του μετρό στο κεντρικό Λονδίνο και το γεγονός δεν άφησε κανέναν ασυγγίνητο. Γνωστός όχι μόνο για τη μουσική του αλλά και για τις απόψεις του, ο Moby καταδίκασε την τρομοκρατική επίθεση μέσα από ένα μήνυμα που δημοσίευσε στο επίσημο site του, λίγο μετά τις εκρήξεις.Όπως γράφει ο ίδιος, "Μόλις ξύπνησα και διάβασα για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Λονδίνο. Όπως και να το δεις, οι τρομοκράτες είναι καθάρματα. Οποιοσδήποτε είναι πρόθυμος να τραυματίσει ανθρώπους ηθελημένα είναι κάθαρμα. Ένα site της Jihad αναφερόταν στις επιθέσεις ως 'ευλογημένες'. Μπορεί να μην είμαι Ισλαμιστής, αλλά γνωρίζω ότι το Κοράνι απαγορεύει ξεκάθαρα τη δολοφονία αθώων ανθρώπων.""Οι άνθρωποι που σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν σ' αυτές τις επιθέσεις, ήταν σίγουρα αθώοι, τίμιοι, φυσιολογικοί άνθρωποι που ζούσαν στην καθημερινότητά τους χωρίς να ενοχλούν κανέναν. Γιατί δεν μπορούν οι Ισλαμιστές ηγέτες του κόσμου να βγουν και να πουν 'Το Κοράνι απαγορεύει ξεκάθαρα τον τραυματισμό και τη δολοφονία αθώων ανθρώπων'?""Θα ήθελα να πω στους ανθρώπους του Λονδίνου και της Μεγάλης Βρετανίας ότι λυπάμαι πολύ για τις απώλειες και τον πόνο τους."Εντωμεταξύ, μετά τους Sum41, Queens Of The Stone Age, Queen, REM και πολλούς άλλους, και οι Blue ακύρωσαν τις εμφανίσεις που είχαν προγραμματίσει για το Λονδίνο, σεβόμενοι την κατάσταση που επικρατεί στην ευρωπαϊκή πρωτεύουσα μετά τους βομβαρδισμούς.
posted by Panos @ 00:27  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .