radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Δευτέρα, Ιουλίου 11, 2005
Επίσκεψη σε νοσοκομείο από την Kylie
Η Kylie Minogue έκανε μια απροειδοποίητη επίσκεψη στο Royal Children's Hospital της Μελβούρνης, όπου νοσηλεύονται παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.
Η 37χρονη popstar μίλησε και πέρασε χρόνο με τα παιδιά που τα παιδιά, στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση από τότε που ανακοινώθηκε ότι πάσχει από καρκίνο του μαστού. Όπως δήλωσε η υπεύθυνη Τύπου του νοσοκομείου, Kate Dunston, "Ξόδεψε πολύ χρόνο με όλα τα παιδιά και πραγματικά δέθηκε μαζί τους. Είχε μαζί της τον πατέρα της και μερικούς βοηθούς. Όλοι έδειχναν να ενδιαφέρονται πολύ για εκείνη." Η επίσκεψη της Kylie στο νοσοκομείο ήταν κάτι που σκόπευε να κάνει όταν θα ήταν εντελώς καλά, αλλά η τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο, την περασμένη Πέμπτη, την έκανε να το επισπεύσει: "H Kylie είδε τι γίνεται στην τηλεόραση και ήθελε να σηκωθεί και να κάνει κάτι θετικό. Αποφάσισε ότι χθες (Παρασκευή 8 Ιουλίου) ήταν η σωστή στιγμή και επικοινώνησε με τα φιλανθρωπικά σωματεία με τα οποία σχετίζεται. Δεν είπαν στα παιδιά ότι θα ερχόταν. Τα πρόσωπά τους φωτίστηκαν", όπως είπε ένας από τους βοηθούς της Kylie.
posted by Panos @ 18:39  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .