radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Τρίτη, Ιουλίου 12, 2005
Led Zeppelin: το απόλυτο supergroup
Το Planet Rock Radio διεξήγαγε μια μεγάλη έρευνα ζητώντας από τους ακροατές του να επιλέξουν τα μέλη της, κατά την γνώμη τους, ιδανικής rock μπάντας.
Περίπου 3.500 άτομα ψήφισαν στο poll και, παρόλο που μπορούσαν να δημιουργήσουν το απόλυτο supergroup με οποιαδήποτε σύνθεση ήθελαν, έφεραν πρώτους τους Led Zeppelin, αφού τα μέλη της ιστορικής μπάντας, Jimmy Page, Robert Plant, John Paul Jones και John Bonham, συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους σε όλες τις κατηγορίες. "Είναι ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα. Οι ακροατές θα μπορούσαν να έχουν ψηφίσει οποιουσδήποτε κλασικούς rock καλλιτέχνες επιθυμούσαν, αφού δημιουργούσαν το απόλυτο group της φαντασίας τους", όπως είπε ο Trevor Dann, παραγωγός του Planet Rock Radio.Στην κατηγορία του καλύτερου τραγουδιστή, στην δεύτερη θέση, μετά τον Robert Plant, ψηφίστηκε ο Freddie Mercury (ex frontman των Queen), ενώ στην τρίτη ήρθε ο Paul Rodgers (νυν frontman των Queen). Στην κατηγορία για τους κιθαρίστες, τον Jimmy Page ακολουθούν οι Slash (Guns N' Roses), Ritchie Blackmore (Deep Purple), Jimi Hendrix και Angus Young (AC/DC), ενώ και στις κατηγορίες του μπασίστα και του drummer επικράτησαν οι John Paul Jones και John Bonham των Led Zeppelin.
posted by Panos @ 22:55  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .