radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Παρασκευή, Οκτωβρίου 05, 2007
Real Fm : Είναι εδώ και παίζει δυνατά!
Μικρά - μικρά από τον νέο σταθμό της Αθήνας από blog και εφημερίδες.

  • Σε κακέκτυπο του Τράγκα εξελίσσεται ο ραδιοφωνικό Αιμίλιος Λιάτσος. Ίδιο στυλ, παρόμοιες κραυγές και αποτέλεσμα τραγικό αντί για τραγ(κ)ικό .
  • Πολλά κοινά στοιχεία φαίνεται πως έχει ο αδελφός Χατζηνικολάου, Στέργιος που επιμελείται το οικονομικό ένθετο. Σαν να ακούς το Νίκο, όταν παρουσίαζε δελτίο τα Σαββατοκύριακα στο MEGA.
  • Πιο διαβασμένος και από τον Γιώργο Γεωργίου βγήκε σήμερα στον αέρα του REAL FM ο Νίκος Χατζηνικολάου. Στα δάχτυλα την έπαιζε την τακτική του Ολυμπιακού. (mediablog)
  • Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε την προηγούμενη, πρώτη του εβδομάδα στον αέρα ο Real Fm 97,8 αφού καί συγκέντρωσε πολύ καλές κριτικές από τους ακροατές αλλά καί έβγαλε όλους τους πρωταγωνιστές των εξελίξεων με βασικότερους τους Βενιζέλο-Λοβέρδο από το ΠΑΣΟΚ αλλά και τον Ρουσόπουλο από τη ΝΔ στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, δηλώσεις των οποίων φιλοξένησαν όλα τα υπόλοιπα ΜΜΕ.Η εντυπωσιακή πρεμιέρα του νέου σταθμού μάλλον θορύβησε τους ενημερωτικούς σταθμούς με πρώτο και κύριο τον Σκάι που φρόντισε έτσι άνθρωποί του να διαρρέουν ότι "το ειδησεογραφικό του τμήμα θέλει δουλειά" αλλά και ακόμα ότι ο Γιώργος Τράγκας έκανε παράπονα και μπορεί να φύγει. Τώρα, πώς γίνεται να έχουν καταλάβει κάποιοι δημοσιογράφοι ότι πρόκειται για ενημερωτικό σταθμό με... ειδησεογραφικό τμήμα, ενώ οι ιδιοκτήτες του έχουν εξηγήσει δημόσια ότι δεν πρόκειται να στήσουν κάτι τέτοιο, μόνο αυτοί το ξέρουν. Επίσης, μόνο οι ίδιοι γνωρίζουν πώς είναι δυνατόν να φύγει ένας άνθρωπος ο οποίος καί καλοπληρώνεται αλλά καί ο ίδιος αυτοπροτάθηκε για να βρεθεί στον σταθμό. (medianews)

Καλή συνέχεια λοιπόν και από εμας και καλή δύναμη στο δύσκολο κομμάτι της ενημέρωσης.

posted by Panos @ 22:27  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .