radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Κυριακή, Αυγούστου 19, 2007
Εκλογολογίες κ.α. ραδιοφωνικά
Διακοπές τέλος και για μας και επιστροφή στην επικαιρότητα με πολλά και διάφορα ραδιοφωνικά νέα με επίκεντρο βέβαια την εξαγγελία εκλογών στις 16 Σεπτεμβρίου.
  • Την κατάθεση υπεύθυνης δήλωσης για το χαρακτηρισμό του προγράμματός τους ως ενημερωτικού ή μη, αναμένεται να ζητήσει το ΕΣΡ από όλες τις επιχειρήσεις ηλεκτρονικών ΜΜΕ. Αναμένουμε να δούμε πώς θα χειριστεί το ΕΣΡ το θέμα των ραδιοφωνικών σταθμών του Νομού Αττικής, εκ των οποίων οι περισσότεροι έχουν ήδη αδειοδοτηθεί βάση συγκεκριμένου προγράμματος αλλά αρκετοί από αυτούς (κυρίως πρώην ενημερωτικοί) έχουν μεταβάλλει το πρόγραμμά τους σε μουσικό για εξοικονόμηση χρημάτων.
Ήρθαν εκλογές και το ΕΣΡ μας θυμίζει τους κανόνες που διέπουν τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ την προεκλογική περίοδο.
Οι εμφανίσεις υποψήφιων βουλευτών σε πάσης φύσεως εκπομπές δημόσιων ή ιδιωτικών ραδιοφωνικών ή τηλεοπτικών σταθμών ελεύθερης λήψης, καθώς και σε φορείς παροχής κάθε μορφής συνδρομητικών τηλεοπτικών υπηρεσιών, υπό οποιαδήποτε μορφή, επιτρέπονται,ως εξής:
  • Σε κάθε ραδιοφωνικό ή τηλεοπτικό σταθμό εθνικής εμβέλειας επιτρέπεται η εμφάνιση του υποψήφιου βουλευτή, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου μόνο μία φορά.
  • Σε κάθε ραδιοφωνικό ή τηλεοπτικό σταθμό τοπικής ή περιφερειακής εμβέλειας, επιτρέπεται η εμφάνιση του υποψήφιου βουλευτή κατά τη διάρκεια της πιο πάνω περιόδου μέχρι δύο φορές.
  • Ως εμφανίσεις κατά την έννοια της παρούσας παραγράφου θεωρούνται οι προσωπικές συνεντεύξεις των υποψηφίων, η συμμετοχή τους σε οργανωμένες
    συζητήσεις, περιλαμβανομένων και εκείνων που αφορούν τα δελτία ειδήσεων, καθώς και η κάλυψη, κατόπιν αιτήματος του υποψηφίου βουλευτή, της προεκλογικής ου δραστηριότητας.
  • Από τους περιορισμούς της προηγούμενης παραγράφου εξαιρούνται οι Πρόεδροι ή Αρχηγοί κομμάτων και οι υποψήφιοι βουλευτές επικρατείας.
Άραγε ο REAL FM του χατζηνικολάου και ο Planet της Αγγελοπούλου θα προλάβουν τις εκλογες;
Προτότυπες ιδέες θέλει να εντάξει στο δυναμικό του ο Αθήνα 9,84. Επικεφαλής της web tv ο Γιάννης Λοβέρδος και του portal o Φοίβος Καρζής.
posted by Panos @ 11:43  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .