radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Τρίτη, Ιουλίου 24, 2007
Santorini.fm To νέο αγαπημένο web ραδιόφωνο
Aπό δελτίο τύπου του Santorini.fm

Πληκτρολογήστε www.santorini.fm και ακούστε ένα νέο web ραδιόφωνο 24 ώρες το 24ωρο! Σε ικανοποιητική ποιότητα ήχου και με ενημέρωση για πρόσφατα μουσικά νέα και ότι αφορά την μουσική που μας αρέσει (έντεχνη και ελληνική ροκ).

Αν και εσύ συμμερίζεσαι τις απόψεις και τις ανησυχίες μας για την ελληνική μουσική, σου αρέσει το ραδιόφωνο που έχουμε σχεδιάσει και πάνω απ’ όλα έχεις κέφι να προσφέρεις σε μια νέα προσπάθεια τότε έλα και εσύ στην παρέα μας. Αν έχεις ταλέντο στην συγγραφή μουσικών άρθρων, δισκοκριτικής, κριτικής θεάτρου και ταινιών στο cinema ή ακόμα και αν θέλεις να γίνεις παραγωγός μουσικών εκπομπών μη διστάσεις επικοινωνήσεις μαζί μας και να δηλώσεις το ενδιαφέρον σου.

Ο santorini.fm είναι το διαδικτυακό ραδιόφωνο της Σαντορίνης.

Με εφαλτήριο και βάση το νησί της Σαντορίνης και με πλοίο την ατελείωτη όρεξη μας για καλό ραδιόφωνο θα σας ταξιδέψουμε στην απέραντη θάλασσα της ελληνικής μουσικής. Με τραγούδια και μουσικές που συνήθως δεν ακούς αλλού, με τη δική σας συμμετοχή στο πρόγραμμα και χωρίς διακοπές ή διαφημίσεις.

Αυτός είναι ο santorini.fm, ο σταθμός που ακούς και…ακούγεσαι!
Δικτυωθείτε μαζί μας!

Υ.Γ Ακούστε μας και περιμένουμε τα σχόλια σας

Ευχόμαστε καλή επιτυχία!
posted by Panos @ 15:34  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .