radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Σάββατο, Ιουλίου 21, 2007
Προαναγγελία και άλλων απολύσεων στον Επικοινωνία 94FM δια στόματος Δημάρχου
Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Σταύρος Γεωργόπουλος την Τετάρτη 18 Ιουλίου στις 8 το βράδυ προσκάλεσε τους δημότες Ηρακλείου και συντάκτες που ασχολούνται με τον δημοτικό τύπο για να τους κάνει τον απολογισμό των οικονομικών του δήμου. Για ακόμα μια φορά το δημοτικό ραδιόφωνο Επικοινωνία 94FM βρέθηκε στο επίκεντρο λόγω του ότι σύμφωνα με τον δήμαρχο κοστίζει ακριβά στον Ηρακλειώτη πολίτη. Ο κος δήμαρχος προανήγγειλε και άλλες απολύσεις στον Δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό 94FM, αλλά παράλληλα αποκάλυψε τον στόχο του να αυξήσει την ακροαματικότητα του πολύπαθου ραδιοφωνικού σταθμού.

Το παρακάτω είναι η απομαγνητοφώνηση της ομιλίας του κου Γεωργόπουλου σχετικά με το ραδιόφωνο. Εκτός από το κείμενο μπορείτε να κατεβάσετε το ηχητικό αρχείο http://rapidshare.com/files/43980388/94fm.mp3. Ο κος Γεωργόπουλος εκτός από δήμαρχος Ηρακλείου εξελέγη αντιπρόεδρος της ΤΕΔΚΝΑ.

(Το κείμενο και το ηχητικό μας το έστειλε αναγνώστης της σελίδας μας)
posted by Panos @ 19:57  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .