radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Παρασκευή, Οκτωβρίου 05, 2007
Το ραδιόφωνο της Βουλής των Ελληνών
Τις προθέσεις του για να "ηχήσει και πάλι το ραδιόφωνο της Βουλής" εξέφρασε ο νέος πρόεδρος της Δ. Σιούφας, κατά την ανάληψη των καθηκόντων του, ενώ παράλληλα υποσχέθηκε για βελτίωση του αντίστοιχου τηλεοπτικού καναλιού. Το πόσο σύντομα θα τεθεί σε λειτουργία ο νέος ραδιοφωνικός σταθμός παραμένει αβέβαιο, ωστόσο: Η εξαγγελία του νέου ραδιοφωνικού σταθμού συνδυάστηκε με τα σχέδια για τη μεταστέγαση της Βουλής σε νέο κτίριο, το οποίο θα στεγάζει πλέον το σύνολο των δραστηριοτήτων του κοινοβουλίο, σε ενιαίες εγκαταστάσεις. Το αν η ίδρυση του ραδιοφωνικού σταθμού θα έχει ως προϋπόθεση τις νέες κοινές εγκαταστάσεις, ή θα λειτουργήσει προσωρινά από κάποιες ήδη υπάρχουσες, μένει να επιβεβαιωθεί στο άμεσο μέλλον.
Αξίζει να σημειωθεί ότι και η ίδια η ραδιοφωνική πραγματικότητα είναι εξαιρετικά δυσοίωνη για την άμεση εξεύρεση ραδιοφωνικής συχνότητας που θα στεγάσει το νέο μέσο: η μπάντα της Αττικής αλλά και της επαρχία είναι γεμάτη και ακόμη οι συχνότητες της Ε.ΡΑ. μετά βίας επαρκούν για τη μετάδοση των προγραμμάτων της. Και βέβαια, η εκτόνωση της κατάστασης θα περιμένει την ολοκλήρωση της χρονοβόρας διαδικασίας εκχώρησης ραδιοφωνικών αδειών σε ολόκληρη τη χώρα, της οποίας η προετοιμασία δεν έχει ξεκινήσει καν.

Πηγή: Ελευθεροτυπία
posted by Panos @ 22:23  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .