radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Σάββατο, Ιουνίου 30, 2007
A(lpha)-ΠΟΛΥΣΕΙΣ!

Ο καύσωνας που πλήττει τη χώρα μπορεί να υποχωρεί σταδιακά από σήμερα, όμως ένας άλλος΄..., "καύσωνας" δεν λέει να φύγει από την Κάντζα. Παρότι έχουμε ήδη εισέλθει στη θερινή "νεκρή" περίοδο για τα Μ.Μ.Ε., η διοίκηση του Alpha 98,9 δεν... καταλαβαίνει από τέτοια και προχώρησε σήμερα σε μία ακόμη απόλυση δημοσιογράφου!

Μετά τη "σφαγή" που σημειώθηκε στις αρχές του μήνα, οπότε και έχασαν τη δουλειά τους 5 εργαζόμενοι, την Παρασκευή ο διευθύνων σύμβουλος του ραδιοφώνου, Βασίλης Θωμόπουλος, ανακοίνωσε στην αθλητική συντάκτρια του Alpha 98,9, Έλενα Κεφαλά, ότι δεν αποτελεί πλέον μέλος του σταθμού.

Πριν λίγες ημέρες, επίσης, απελύθη με συνοπτικές διαδικασίες και ο "θρύλος" της μεταμεσονύκτιας μουσικής ζώνης του σταθμού, Χρύσα Παπαϊωάννου (κόρη του μεγάλου συνθέτη Γιάννη Παπαϊωάννου), που εργαζόταν αδιαλείπτως στο σταθμό από τη "γέννησή" του.

Είχαν προηγηθεί, στην αρχή του Ιουνίου, οι απομακρύνσεις (είτε με απολύσεις, είτε με μη ανανεώσεις συμβάσεων, είτε με εξαναγκασμό σε παραίτηση) πέντε ακόμη δημοσιογράφων, από τη σύνταξη ειδήσεων, το ελεύθερο ρεπορτάζ, την παραγωγή δημοσιογραφικών εκπομπών και το ρεπορτάζ υπουργείων.

Η κατάσταση στο ραδιόφωνο του Alpha έχει φτάσει στο απροχώρητο. Ο σταθμός υπολειτουργεί, όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι, των οποίων "η ψυχολογική κατάσταση είναι χειρότερη από ποτέ" και γι' αυτό ζητούν την άμεση παρέμβαση της Ε.Σ.Η.Ε.Α. Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες, επίκειται νέο κύμα απολύσεων μέχρι τις αρχές του Αυγούστου.

Ακόμη παρελθόν αποτελεί για τον Alpha 98,9 και η μουσική επιμελήτρια Ελεάνα Βραχάλη. Ναι, για τη γνωστή στιχουργό (του Μιχάλη Χατζηγιάννη και άλλων καλλιτεχνών) πρόκειται, που τα τελευταία χρόνια κοσμούσε με την παρουσία της το ραδιόφωνο του Alpha, "ντύνοντας" με μουσικές τις ειδησεογραφικές εκπομπές του Σαββατοκύριακου.

Την άγουσα τέλος πήρε ένας ακόμη εργαζόμενος. Η υπεύθυνη προγραμματισμού ραδιοφωνικών μηνυμάτων, Φόνη Μητράκη (σύζυγος του απολυθέντος διευθυντή του ραδιοφώνου, Παναγιώτη Δήμου, ο οποίος εξεδιώχθη από τον Βασίλη Θωμόπουλο πέρυσι τον Αύγουστο), απολύθηκε και αυτή από το σταθμό στον οποίον εργαζόταν επί σειράν ετών.

Πηγή: radio-stampa.gr


posted by Panos @ 20:43  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .