radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Τετάρτη, Ιουνίου 20, 2007
Εκδηλώσεις και στο Mετρό για την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής
ιμώντας την Ευρωπαϊκή Ημέρα της Μουσικής, όπως έχει οριστεί η 21η Ιουνίου, για πρώτη φορά φέτος, η ΑΜΕΛ ΑΕ με τον πολιτιστικό δικτυακό τόπο goculture.eu και τη συνεργασία πέντε μεγάλων μουσικών ραδιοφωνικών σταθμών, διοργανώνουν τριήμερες εκδηλώσεις με τίτλο Go Metro! Go Music!

Έτσι, από την Τετάρτη 20 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 22 Ιουνίου, οι μουσικοί παραγωγοί πέντε ραδιοφωνικών σταθμών θα εκπέμπουν ζωντανά από πέντε σταθμούς του Mετρό της Αθήνας.

Συγκεκριμένα:

· ο Κosmos 93.6 από το Σύνταγμα, με τους παραγωγούς Ματούλα Κουστένη, Γιώργο Μουχταρίδη, Γιώτα Κωτσέτα, Κωνσταντίνα Νικολοπούλου, Πέτρο Αδάμ, Γιάννη Δημητριάδη και Σάκη Τσιτομενέα

· ο Nitro Radio 102,5 από το Μοναστηράκι, με την παραγωγό Χριστίνα Γιαννοπούλου

· το Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 από το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας, με τους παραγωγούς Μαρία Κοζάκου και Θανάση Βούτσινο. Στις 21/6 η Μαρίνα Λαχανά... θα κόψει εισιτήριο στο Σταμάτη Κραουνάκη.

· ο Μελωδία 99,2 από τον Άγιο Αντώνιο, με τους παραγωγούς Σοφία Φατούρου & Τασούλα Επτακοίλη, Χρήστο Παπαμιχαήλ & Νίκο Μωραΐτη, Άντρη Βασιλειάδου & Δημήτρη Βραχνό

· ο Red FM 96.3 από το νέο σταθμό του Αιγάλεω, με τους παραγωγούς Μάκη Παπασημακόπουλο και Στέλιο Καρακάση και Γιώργο Αποστόλου

Ταυτόχρονα, με τις ραδιοφωνικές εκπομπές, νότες, μελωδίες και χρώματα θα ξεχυθούν στις αποβάθρες και τους χώρους του μετρό, καθώς free style μουσικοί θα βρίσκονται ανάμεσά μας παίζοντας διάφορα μουσικά όργανα με φυσικό ήχο και χωρίς τεχνική υποστήριξη.

Επίσης, την Πέμπτη 21 Ιουνίου, στις 6 το απόγευμα, στο χώρο του σταθμού του Συντάγματος θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συναυλία από την Ορχήστρα Σύγχρονής Μουσικής της ΕΡΤ με αγαπημένα έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών.

Τέλος, στην εκδήλωση συμμετέχει το Athens Video Art Festival με πλούσιο υλικό της 3ης διοργάνωσης του, το οποίο θα προβάλλεται από τις οθόνες των σταθμών του μετρό.

πηγή: in.gr
posted by Panos @ 12:46  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .